Photoshop eğitim DVD setleri!

bu dvd lerde hangi photoshop sürümüne göre anlatılmış acaba.

Rolan Arkadşım Emeğin için teşekkürler; Bir İsteğim olacak Mümkünse tabi,Bu DVD ler kadar Kaliteli olan; AutoCAD ve AutoCAD Civil 3D programlarının Eğitim Setleri varmı, özellikle 2007 den sonraki sürümlerine göre hazırlanmış olan setler, birçok set indirdim hiç birşeye benzemiyor, hepsi programı anlatmaktan çok ilgi alanına göre anlatmışalar. (inşaat mühendisleri, makina mühendisleri) ben Arazi de Coğrafi bilgi sistemi ve Arazi toplulaştırmayla Uğraşıyorum, bundan dolayı bu setlerin çok da faydasası olmadı. Sizden ricam Kaliteli birset biliyorsanız yardımlarınızı bekliyorum... Teşekkürler....

arkadaşlar ikinizede çok teşekkürler altın değerinede bir paylaşım bu benim için sınavlar bitene kadr onlarda iner ve kullanmaya başlarım inş.

Paylasim icin tesekkurler ancak icerik hakkinda bir sey diyemem..
Paylasimin daha kaliteli olmasi adina, ilk mesajda neden hic bir aciklama yok ?
Set hakkinda fikir edinmek icin buraya kadar 26 tane mesaj okudum, yinede icerik hakkinda tatmin olamadim !
Bir kac tane on izleme koyup, dilinin ingilizce oldugunu belirtirseniz daha guzel olur kanaatindeyim ! Hatta bir on izleme vidyosu bile konulabilirdi! Bu setin adi nedir ? Kimin nesidir ?
Sagolsun bazi arkadaslar onlarca linki nasil daha kolay indirebilecegimizi aciklamis ama icerigini bilmedigim bu kadar linki premium'um olsa bile indirmem..
LUTFEN biraz ciddiye alalim..

hocam emegine saglık..fakat bunun daha az boyutta olanlarından yok mu yaa...bunu indirmem biraz zor benim...anlarsın yani kota falan .....

Geri