Photoshop & flash bölümüne moderatör adayıyım!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

мάgηєtά

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar photoshop&flash bölümüne mod. adayıyım.

Bölüm içerisinde paylaşım ya da yardım olarak aktif olduğumu düşünüyorum.

Olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.......

Benden full destek... Rahat kaldırırsın o bölümü +1000 ;)

Photoshop 'u ne kadar iyi bildiğini bilemem ama actıgın konu sayısı 15 ve bunların sadece 4-5 tanesi istediin bolumde

Photoshpu istiyorsan hakkını vermelisin dostum .... Online suren yeterli ama konu sayından dolayı uzulerek -1 veriyorum .....

Hakkında hayırlısı

bence bölüm içinde aktifsin....üstelik de ilgili olduğunu düşünüyorum...umarım olur...

sadece açılmış konulara bakmanın doğru olmadığını düşünüyorum, zor olacak belki ama bakarsanız eğer yardım isteyenlerin veya bir yerde sorun yaşayanların yardımında genellikle cevap vermeye ve sorununun çözümüne yönelik fikiirler üretmeye çalışıyorum.....

BendenDe aRtı biR :alkol:

bölüm artık bayağa bi aktif, her hafta yarışmada yapıyoruz, bence 2 mod olması gerekiyor,
görevi bırakırken sorumluluk hissedip aday olmalarınıda ben teklif etmiştim, büyüyen forumda
magneta ve furkan1988 mod olabilir diyor ve magnetaya da + diyorum doğal olarak.. :}

bendende +1 sürekli o bölümde aktif olduğunu görüyorum ve mona ya yardım edebilecek seviyedesin bence..
hayırlısı olsun..

furkana katılıyorum hep destek tam destek

bencede + dostum
monada kabul ediyorsa hadi hayırlısı. .

leo ya kulak verin
gerisi yalan uheuheue:D
bölümü en iyi bilen
leo ve bende onun görüşleri
doğrultusunda +1 diorum

O bölümde gerçekden aktifsin.ayrıca ps bolumunde cok da fazla konu acılamazkı gibi sanki;)
bence yeterlisin. mona da destek verdikden sonra şimdiden hayırlı olsun diyim sana+1

konu açmak önemli ama yardımcı ve aktif olmak bence dahada önemli ki bu görevi arkadaşımız yerine getiriyo:eek: +1903 dicem çünkü dikkat çekiyosun monada istiyosa kesin olur o zaman hayırlısı oolsun hackhell ve senin için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri