Arkadaşlar photoshop CS4 Setup Dosyaıs varsa upload edebilirmisiniz...
sadece setup dosyasını istiyorum...
selamlar, photoshop'ta bir resim içinde bir yazı var. sadece yazıyı istediğimizx motiflerle kaplama işlemini nasıl yapabiliriz. resim ve bütün resmi ayrı layerlerde ayarlayıp yazının motifini değiştirince bütün resim etkileniyo. acaba başka bi yolu mu var?
ben Fhotosop cs4 ü yükledim yüklerken netten bulduğum bi seriali girdim il önce kabul etti photoshopu 1 saat felan kullandım ama sonra serialin geçersiz oldunu yazan bi yazıyla karşılaştım bende başka bi serial bulup yazdım artık hiç açılmıyor artık bu yazı cıkıp duruyor
Photoshop u silip tekrar yükledim yüklerken başka seriallerde denedim yine düzelmedi.Sildim tekrar yükledim bu sefer serial denemedim, 30 günlük demoyu seçtim yine düzelmedi.başlat/çalıştıra regedit yazıp photosopla ilgili bütün şeyleri sildim.photoshopu yeniden yükledim.yine olmadı.pc ye formatta atamıyorum lütfen yardım edin.bi yolu olmalı.. :help
could not use the history brush because the history state lacks a corresponding channel brushlara tıkladıgımda böyle bi sorunla karşılaşıyorum sorun ne acaba ?
bana burdaki dersi Create a Spectacular Grass Text Effect in Photoshop | Psdtuts+ fatih isminde yapıp verebilecek varmı yapamadım arkadaşlar ondan istiyorum
layerlere bakıp öğrenicem