-PhotoShop - Yardım istegi Sabit BaşLığı-

Photoshop CS4 Setup Dosyası

Arkadaşlar photoshop CS4 Setup Dosyaıs varsa upload edebilirmisiniz...

sadece setup dosyasını istiyorum...

arkadaşlar ben sadece setup.exe dosyaısnı arıyorum bend ezaten photoshop cs4 var ama setup dosyasını bulamadım oncedne kurmuştum sonradan slince şimdide yuklemek istiyorum ama setup dosyası yok...

resim üzerine yazı yazmak

merhaba arkadaşlar bir konu da yardım isteyeceğim. ben bir resmin içinde belli bir alanı boşaltmak istiyorum. jpg olarak kayıt edeceğim ve bunu web de kullandığım zaman o boşluğa yazı yazmak istiyorum. bunu nasıl hazırlarım?

selamlar, photoshop'ta bir resim içinde bir yazı var. sadece yazıyı istediğimizx motiflerle kaplama işlemini nasıl yapabiliriz. resim ve bütün resmi ayrı layerlerde ayarlayıp yazının motifini değiştirince bütün resim etkileniyo. acaba başka bi yolu mu var?

selamlar, photoshop'ta bir resim içinde bir yazı var. sadece yazıyı istediğimizx motiflerle kaplama işlemini nasıl yapabiliriz. resim ve bütün resmi ayrı layerlerde ayarlayıp yazının motifini değiştirince bütün resim etkileniyo. acaba başka bi yolu mu var?

Yazının bulunduğu layer'a sağ tıklayıp Rasterize Layer dedikten sonra isteğe bağlı motiflerle kaplayabilirsiniz.

Photoshop cs4 hakında

ben Fhotosop cs4 ü yükledim yüklerken netten bulduğum bi seriali girdim il önce kabul etti photoshopu 1 saat felan kullandım ama sonra serialin geçersiz oldunu yazan bi yazıyla karşılaştım bende başka bi serial bulup yazdım artık hiç açılmıyor artık bu yazı cıkıp duruyor

Photoshop u silip tekrar yükledim yüklerken başka seriallerde denedim yine düzelmedi.Sildim tekrar yükledim bu sefer serial denemedim, 30 günlük demoyu seçtim yine düzelmedi.başlat/çalıştıra regedit yazıp photosopla ilgili bütün şeyleri sildim.photoshopu yeniden yükledim.yine olmadı.pc ye formatta atamıyorum lütfen yardım edin.bi yolu olmalı.. :help

ben Fhotosop cs4 ü yükledim yüklerken netten bulduğum bi seriali girdim il önce kabul etti photoshopu 1 saat felan kullandım ama sonra serialin geçersiz oldunu yazan bi yazıyla karşılaştım bende başka bi serial bulup yazdım artık hiç açılmıyor artık bu yazı cıkıp duruyor

Photoshop u silip tekrar yükledim yüklerken başka seriallerde denedim yine düzelmedi.Sildim tekrar yükledim bu sefer serial denemedim, 30 günlük demoyu seçtim yine düzelmedi.başlat/çalıştıra regedit yazıp photosopla ilgili bütün şeyleri sildim.photoshopu yeniden yükledim.yine olmadı.pc ye formatta atamıyorum lütfen yardım edin.bi yolu olmalı.. :help

Elindeki mevcut sürümü tekrar kurup daha sonrasında

http://www.hackhell.com/programlar/654370-final-uninstaller-257479-a.html

bu uninstaller programıyla tekrar kaldırırsan sistemdeki tüm kayıtlı lisans keylerini silecektir.

Ardından yapacağın yeni bir kurulum senin işini görecektir.

Ayrıca nette bulduğunuz serialleri girmenize gerek yok. Herşey zaten paylaşımların içinde.

http://www.hackhell.com/photoshop/645830-adobe-cs3-portable-whole-collection.html

http://www.hackhell.com/katilimsiz-kurulum/638120-adobe-photoshop-cs-4-turkce.html

http://www.hackhell.com/hut-program...te-4-master-collection-hotfile-mediafire.html

Sorunsuz çalışan sürümlerdir.

could not use the history brush because the history state lacks a corresponding channel brushlara tıkladıgımda böyle bi sorunla karşılaşıyorum sorun ne acaba ?

could not use the history brush because the history state lacks a corresponding channel brushlara tıkladıgımda böyle bi sorunla karşılaşıyorum sorun ne acaba ?

Brush panelinin üstündeki açılır menüden load brush yapıp elindekileri yüklemeli yada default brush yapıp paleti orjinal haline getirmelisin.

Liverpool-Striker-Fernando-Torres.jpg

bu 3 resmi 987x150 boyutlarında birleştirip buraya koyarsanız çok sevinirim :) ben birleştirdim ama renk ayarını yapamadım nolur yardm edin :)

Liverpool-Striker-Fernando-Torres.jpg

bu 3 resmi 987x150 boyutlarında birleştirip buraya koyarsanız çok sevinirim :) ben birleştirdim ama renk ayarını yapamadım nolur yardm edin :)

İstemiş olduğun ebatlarla resimlerin ebatları uyumsuz.

En iyi sonuç 472x150 ile elde edilebiliyor.

neyse tamm ben zaten photoshoptan image size dan büyültmeyi denerim istediiğim gibi olmus tsk :)

Zaten benim bunu istememin sebebi allah nasiip ederse yakında iyi bir futbol sitesi açacagım onun içi profesyonel bir logo ( header ) ' a ihtiyacım var o yüzden birleştirmek istiyorum . header ise 987x150 ebatlarında olması gerekiyor :)

Arkadaşlar ben photoshop cs4'ü yeni yükledim ve programda daha yeniyim sizlere birşey sormak istiyorum bir resim dosyası açtığımda resim orjinal şekliyle değilde üstünde ufak karelerle ve renk değişikliği oluşan yerler oluyor yani her resimde böyle acaba sorun nedir bendemi yoksa programdamı ?

Arkadaşlar ben photoshop cs4'ü yeni yükledim ve programda daha yeniyim sizlere birşey sormak istiyorum bir resim dosyası açtığımda resim orjinal şekliyle değilde üstünde ufak karelerle ve renk değişikliği oluşan yerler oluyor yani her resimde böyle acaba sorun nedir bendemi yoksa programdamı ?

Ekran görüntüsü atarmısın? Ona göre yardımcı olalım.

Merhaba arkadaşlar.

Elimdeki bir resmin üstünedeki yazıları diğer yazılara dokunmadan silmek istiyorum. Nasıl yapıldığını anlatabilecek yada yapabilecek olan var minnettar olurum :)

Resim bu:
Orjinal Resim

Bu ise silinecek olan yazılar (Kırmızı ve siyah ile işaretli)
Silinecek olan yazılar

Resimler img kodu olarak ekledim ama çıkmadı bende o yüzden link olarak tekrar verdim.

Geri