PhP A dan Z ye !

X

O şimdi Asker
Reaction score
0

php-text-editor-syntax-highlighting.gif

indir

farklı kaydet seçeneğini kullanınız

olm heryere saldırma böle wallaha işçilere benzedin:D

-- ne iş yaparsın??
-- abi herişi yaparım ne olursa verin!!!
-- hmm adultta eksik var doldur :D
-- hemen abi ..
-- bide diğer yerlerede atıl kurt :D

neyse olm msn e gel bakim bişcik vercem sana :D

ya arkadaşlar olmuyo ama arama yaosanıza böle olmaz ki ne biçim yönetim yönetim bunu yaparsa üye neylsein ehuheueheu :D

not: gece gece stres attim :D

Xfiles' Alıntı:
Blacksymbian verdiğin linkteki link çalışmıyor üstad ;)

chamfer ne vercen geliyorum :D

olm adamın linkinde bişi yok sapa sağlam sende sorun var :D

ohouhuo olm black adama niye laf ediyon bak adam doğruyu sölüyo link çalışmıyo benide yalancı yapıyon ayıp ayıp :D

muahha wallaha sorma linkteki link yazısını görmemişim bende 2 defa yazdın diye atladım neyse ben yatim daha fazla adult olmasın bu gece ehuehu :D

beyler ozurdilerim ya benim accountum yeniden başlatılınca oda silindi çok parodn unutmuşum x ozurdilerim

Blacksymbian' Alıntı:
beyler ozurdilerim ya benim accountum yeniden başlatılınca oda silindi çok parodn unutmuşum x ozurdilerim

üstad özürü felan yok yaptın bi kere hatayı bize gizli çekim bulacaksın yoksa ayıp edersin :D

yok ne demek kardeş sorun değil ;)

Xfiles' Alıntı:
üstad özürü felan yok yaptın bi kere hatayı bize gizli çekim bulacaksın yoksa ayıp edersin :D

yok ne demek kardeş sorun değil ;)

ehuehu wallaha xin ilk dediğine katılıyom diyetini öde bakim buarada yatacaktım ama yine rahat duramıyom ki :D

x başlıgı silmeseydin yarın falan tekrar yukliyicem

Allah razı olsun x bana böyle şeyler lazım bak elin Pakistanlısı neler yapmış biz hala laklak yapıyoz gaza geldim bitircem bu php olayını saol hocam ;)

Geri