php bir site script nasıl veritabanı ile clone yapılıyor?

mucalt

New member
Reaction score
0
arkadaşlar konunun yeri burası mı bilmiyorum ama yanlışsa adminler taşırlar dedim ve açtım.
şimdi benim bir php hesaplama cetvelini indirmek istiyorum ancak normal site indirme programları html olarak indirdiklerinden sonra bu php ile yazılmış hesaplama cetveli çalışmıyor... araştırdık dedilerki veritabannı olması lazım çalışması için benim bunun veritabanını nasıl kopyalayabilirim
Kod:
http://www.ozgungrup.com/ozgun/index.php

o kadar bakıyorum siteyi google bile kopyalanmış scriptler geziyor... herhalde böyle amatör bişeyi kopyalamak daha kolaydır. yardımlarınızı bekliyorum

nasıl bir hesablama cetveli

eger kullanıcıdan bilgi alark işlem yapacaksa ki öyledir veri tabanı lazım

sen açık bi şekilde script ne işe yaradığını yaz yardımcı olayım

nasıl bir hesablama cetveli

eger kullanıcıdan bilgi alark işlem yapacaksa ki öyledir veri tabanı lazım

sen açık bi şekilde script ne işe yaradığını yaz yardımcı olayım

sağolasın ilk defa sen ilgilendin... tam da ümitlerim sönmüştü

bu arada veritabanını kopyalama gibi bir imkanımız olmuyormu bütün scriptler veritabanılı ve hepsi kopyalanmış?

evet kullanıcıdan bilgi alarak yapılması gerekiyor.... güneş enerjisi sıcak su üretme için aylara göre verilerini veriyor

1-) kullanacak kişi sayısı
2-) referans alınacak ay (meteorolojiden alınan güneş ısınım değerleri ve şebeke suyu sıcaklığını içeriyor)
3-) sistemin kurulacağı il
4-) kişi başına su tüketimi
5-) istenilen su sıcaklığı (meteorolojiden alınan aylara göre şebeke suyu sıcaklığını içeriyor)
vb...

gibi bilgileri kullanıcılarımızın girmesi gerekiyor...
örnek link koydum ben oraya incelemeye vaktiniz olursa az çok sizde de fikir oluşacaktır

tmm sorunu anladım peki sitende mqsol veya veri tabını oluşturabillirmisin

oluşturduktan sonra script bağlıycaz yani orda tutulcak bütün bilgiler anladın umarım şimdi sen cevab ver db yapabilirmisin veri tabanı

kopyalama yaparsın ama önemli olan sonucunda veri tabanı olması

çeşitli veri tabını dilleri var önemli olan uyumlu olmalrı

çok fazla değil ama yazarsan yapabilirm çünkü siteyi de ben kendim kurdum joomla ufak tefek düzenlemeler falan yaptım..... frontpage falan düzenleyip eklemeleri yapabiliryorum kod kısmını ordan hallettim ben.... denemekte fayda var....

ilgin için çok sağol allah razı olsun

Geri