Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Php-Nuke Sitesi Hacklemenin En Kolay YOLLARI ( Dikkat )
öyle tıkladığında hack yapabilen bi program olsaydı ben şimdi dünyanın 1 numaralı hackerı olurdum düşünsene site adını yaz admin şifresini çal'a bas hemen geldi ben buna tamamen foss derim çok aptalca bişey öyle bi program olsa herkes hacker kesilirdi
spysense arkadasımıza katılıyorum programda bana göre normal eski açıklar vardır indirmeye gerek duymadım gercekcesi çünkü o açıklarıla önceden hacklenmiş siteleri hacklersin 2 3 tanede bulabilirsen ne mutlu sana
spysense arkadasımıza katılıyorum programda bana göre normal eski açıklar vardır indirmeye gerek duymadım gercekcesi çünkü o açıklarıla önceden hacklenmiş siteleri hacklersin 2 3 tanede bulabilirsen ne mutlu sana
evet site hacklemek oyle kolay bırdey degıl neyse ben sıte hacklerıyle ugrasmam msn yahoo ve site yonetım bu kadar anlarım dunyanın bır numaralı messnegerı olan yahoo dan ve msn den cok ıyı anlarım yahooda ustume kımseyı tanımam onla ılgılı butun trojan spy ve fakelerden ıyı anlrm