PHP Pro Emlak Scripti (Türkçe ve Admin Panelli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

suko79

New member
Reaction score
0
PHP Pro Emlak Sitesi (Türkçe ve Admin Panelli)

Demo adresi:
Hemen Teslim Emlak Sitesi - Sipariş Hattı 0535 596 18 55

• Database Yedekleme ( Admin panelinden yapacağınız ayarlamalarla veritabanınızı belirlemiş olduğunuz mail adresine, ftp adresine,veya

kendi bilgi bilgisayarınaza belirli zaman
    aralıklarıyla kayıt yaptırabilirsiniz).
  • Tüm emlak ofisleri için kullanışlı ve ekonomiktir.
  • Emlak sitenizde Türkçe ve İngilizce dil seçenekleri mevcuttur. Bunun yanı sıra dilediğiniz kadar dil seçeneği sayfanıza

ekleyebilirsiniz.
  • Şifreli yönetim paneli Türkçe olup, kullanımı oldukça basittir.
  • Sınırsız sayıda ilan ekleyebilirsiniz.
  • İlanlarınıza sınırsız sayıda resim ekleyebilirsiniz.
  • Döviz bilgileri otomatik olarak Merkez Bankasının web sitesinden güncellenir. Aynı zamanda kurları elle girebilirsiniz.
  • Anasayfada gösterilecek ilanları kendiniz belirleyebilirsiniz. (Vitrin İlanları, En Uygun Satılıklar, En Uygun Kiralıklar)
  • Gelişmiş arama özelliği sayesinde ziyaretçileriniz aradığı emlak bilgilerine kısa bir sürede ulaşırlar.
  • İlan sayfasında bulunan “Yazdır” butonu ile ilanların resimlerini ve özelliklerini yazdıralabilirler.
  • İlanlarda bulunan “daha fazla bilgi istiyorum” formunu doldurarak ziyaretçileriniz sizden daha fazla bilgi isteyebilir, “arkadaşıma

gönder” butonuyla ilanlarınızı arkadaşlarına tavsiye
    edebilir.
  • İlanlar harici, web sitesinizde extra sayfalar açabilir, verdiğiniz hizmetleri bu sayfalarda
  • tanıtabilirsiniz.
  • Site ziyaretçileriniz kiralamak ve satmak istedikleri gayrimenkulleri form aracılığı ile size
  • iletebilirler.
  • Online Destek seçeneği ile ziyaretçilerinizin sorularına chat ortamında anında cevap verebilirsiniz.
  • Anket, Hava Durumu, E-Posta Listesi ve Bankaların Kredi Hesaplama linkleri ile ziyaretçilerinize geniş bilgiler sunabilirsiniz.
  • Ziyaretçi bilgileri bölümünden sitenize giren ve online olan kişi sayısını anında öğrenebilirsiniz.
  • Sınırsız destek hizmeti.

İrtibat İçin:
0535 596 18 55 -- MSN : [email protected]

sennin karşında çocukmu var sende bunu yazacak kapasite varmı acaba merak ediyorum arkadaslar barındırmayın bu gibileri forumda kendisi yazmamıs etmemiş,nerden bulduıgu belli değil ücretsiz verse bile kuırmayın bence

Olum cin olmadan adam çarpmaya çalışma Mefe Emlak bu

Adı gibi karekteride agresif adam, scripti kendim yazdım diye bir ifade varmı ki, sen ufacacık beyninle bu kadar ani cümleler kuruyorsun,eğerki çok lazımsa gider scriptin sahibinden alırsın temanı yaparsın.

Ben scripti Egebilnet den şükrü beyden aldım.Mefenin scriptinden daha iyi ve daha görsel,temayı isteidğiniz gibi düznleyebiliyorsunuz,linklerin SEO olarak yapması çok iyi olmuş,sorunların çözümünde ki desteği de süper.:clap
bu scripti düzenleyen bir çok firma ve webmaster arakadaşlar var ama hiçbir script bunun kadar iyi düzenlenmemiş,hakkını yememk lazım onun sayesinde para kazanıyorum.:victory

baba gibi mefe emlak scripti admin paneli oldukça karışık ve sorunludur arkadaşlar müşterinize satarsınız adam 3 gün sonra kafayı yer benden sölemesi :D

Mefe emlak scriptinin editlenmiş hali görsel olarak orjinaline göre çok hoş olmuş ama fiyat olarak çok para istiyorsunuz bence fiyatları biraz düşürmelisiniz sonuçta kendi yazdığınız bir scprit değil sadece biraz editleme ile görsellik katmışsınız o kadar.

Egebilnetten Sukru Bey isimli arkadastan aldigim scripttir. Gayet saygili, satis sonrasi sizi yari yolda birakmayan,sonuna kadar sattiginin arkasinda olan biridir. Musterisi olarak gozu kapali tavsiye edecegim biridir. Scriptle ilgili her turlu sorunumu cozdu ALlah razi olsun..

Egebilnetten Sukru Bey isimli arkadastan aldigim scripttir. Gayet saygili, satis sonrasi sizi yari yolda birakmayan,sonuna kadar sattiginin arkasinda olan biridir. Musterisi olarak gozu kapali tavsiye edecegim biridir. Scriptle ilgili her turlu sorunumu cozdu ALlah razi olsun..

warez oldugu için :D:D bişi diyemiyorum bende olsam bende çözerim sorunu nasıl olsa kendisi yapmamış hazır script belkide bilerek hata almanı sağlamıştır yardımcı olup göz boyamak için bilinmez ama bence warez o yüzden tavsiye etmem :) iyi gunlerrr

Ben scripti Egebilnet den şükrü beyden aldım.Mefenin scriptinden daha iyi ve daha görsel,temayı isteidğiniz gibi düznleyebiliyorsunuz,linklerin SEO olarak yapması çok iyi olmuş,sorunların çözümünde ki desteği de süper.:clap
bu scripti düzenleyen bir çok firma ve webmaster arakadaşlar var ama hiçbir script bunun kadar iyi düzenlenmemiş,hakkını yememk lazım onun sayesinde para kazanıyorum.:victory

Her ikiside ICARWAKIM.com adresinden bir şekilde indirilmiş yazılımlar kendi kattıkları herhangi bir şey yok EGEBİLNET olan sadece php sayfaları html'ye cevirip md5 ile şifrelemiş mySql bilgileri aynı.....
Dil dosyasında bir hata mevcup onu düzelten herkes kullanabilir...Webmasterlarda bıraksınlar bu emeğe saygı ayaklarını zaten çalıntı bir yazılım yok mefe yapmış yok egebilnet yapmış tam bir hikaye....
Söylediğim gibi ICARWAKIM.com adresinden çalınmış bir yazılım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri