PHPFOX 1.6RC4 Nulled

birtane

New member
Reaction score
0
Konsort PhpFox 1.6rc4 Son Sürümü içinde çevirmiş olduğum tr dil dosyası da mevcutrur.
Scriptle ilgili olarak kod bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum, özellikle prowl dan.
Scripti ingilizce dosyasıyla kurunca düzgün halde kuruyor, türkçe dosyası ile kurunca birçok içeriği aktarmıyor sql e basmıyor anlayacağınız. Karakterle ilgili problem ve sql e doğru basma olayını çözebilirsek kullanabiliriz, Sadece kodlarında gereken düzenlemelerin yapılması yeterli olacaktır, tr çevirisi tarafımca yapılmıştır. Yardımcı olacak arkadaşlar olur ise sevinirim.

Şu an kurulu olan demo site vermek isterdim ama reklama girmemek adına bunu yapmadım. İlgilenecek arkadaşlara Teşekkürler.

http://rapidshare.com/files/78842112/phpfox1.6rc4.rar.html

dil dosyasında aşağıdaki charset satırını
'charset' => 'UTF-8',
ISO-8859-9 olarak değiştir yani şu misal;
'charset' => 'ISO-8859-9',

dil dosyasında üç yerde alıyor haricen scriptte de var utf-8, scriptti inceleme imkanın olur ise olmadığını göreceksin, kodlarınnda bi ilginçlik var ben çözemedem şahsen tr dil dosyasının uzantısı phpfox_language_tr yi phpfox_language_en yapıp denersen sorun çıkardığını görebilirsin

Mylove4you.Net dil sorununu çözüp komle tr yapmış bulunmaktaı msiteye girip üsten tr dilini seçip uye olabilirsiniz..

dil dosyasını isteyen arkadaşlar sizde bana invites modulu ( hotmail,gmail,yahoo vs) bide oyun modu verirseniz bide sizde olan pluginelri paylaşabilirim..
ama phpfox 1.6 rc4 için :)

dıl dosyasını nerden bula bılırım yapan arkadaslar download lınkı koyarlarsa cok harıka olucak

dıl sorununu cozen varmı ? nasıl cozulcene ve langu dosyasını verırlerse coook sevınıcam sımdıden tesekkurler

bu konuda lgılı hıc bı arkadas yokmu ?
turkce sorun oluyor bu sıte tr kuruyosun modullerde turkce karakter kullanılınca sorun cıkıyor

hocam su php foxu bana sorunsuz kurabılecek varmı? dılesın benden ne dılerse

bu konuyu aydınlata bılecek yokmu ya dılesın benden ne dılerse arkadaslar

ben bunu bir türlü kuramadım. 1.5 i sürümünü kuruyorum ancak bundan install klasörüne ulaşamayıyorm. ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz?

Derin bir konu detaylıca incelemek lazım ama vakit alıcak gibi şu anda fırsatım yok biri rica etti dosyayı ona verdim.. Umarım çözüm bulanlar olmuştur.. Güzel bir script..

Nulleyenlere teşekkür ederim.. Güzel paylaşım :)

Arkadaşlar elimde 1.6.20 NULLED son veriyon php fox var. kendim editledim. Türkçe dil dosyasına gelince. siteyi install etmeden once language_en.php dosyası üzerinde oynarsanız, siteye upload ettikten sonra dil sorunu yaşarsınız. UTF-8 i ISO-8959-9 yaparsanız, yüklediğiniz dil dosyası duzgun gorunur. ancak bu defa cok sorunla karsılarsınız. xajax XML server hatası yada admin panelden dil degistirmek isterseniz bu defa phrases sekmesinde dili goremezsiniz. Neyse ben size dogrusunu soylim. Scripti kurmak isteyen varsa dil dosyası yada baska bişey ellemesin. UTF-8 filanda oldugu gibi kalsın. Ben oturup baştan sona admin panelden türkçeye çevirdim. Gerçekten ilk defa bu kadar emek harcadım birşeye.

İsteyen olursa burdan bana ulaşsın

prowl, 1.620 nin kurulumunu sen biliyorsan anlatabilirmisin.
bEn asagı yukarı 1 aydır ugrasıorum bi tam kuramadım. Kurulum sonrası tüm linkler vs calısıyor ancak sitenin şekli görükmüyor sadece yazılar war ve teması filan görükmüyor. beyaz bi sayfa oluyor arkadası sürekli.css yi görmüyor olabilir diye düşünüyorum ama tam anlayamadım ,CHMod 777 oLayını readme anlatıma göre tam olarak yapıyorum anacak olumuyor. bU oLaya Bi el atARsn Dahada bi Sewaba Gecersin beah. diGer arkadaslarda Biliyor we anlatabilirse Cok iyi OLur . Chmod Olayında Baska Seylerdemi war yoksa Onuda anlayamadım... Tesekkürler Simdiden

1,6 nın çevirisini admin panelden yaptıktan sonra dil dosyasını indirmeniz lazım... o zaman dil dosyası elinizde olur sanıyorum.

Forumvakti bana o çevirdiğin dosyayı gönderme şansın olabilir mi acaba ... bakmak ve denemek istiyorum...selamlar.

Arkadaşlar elimde 1.6.20 NULLED son veriyon php fox var. kendim editledim. Türkçe dil dosyasına gelince. siteyi install etmeden once language_en.php dosyası üzerinde oynarsanız, siteye upload ettikten sonra dil sorunu yaşarsınız. UTF-8 i ISO-8959-9 yaparsanız, yüklediğiniz dil dosyası duzgun gorunur. ancak bu defa cok sorunla karsılarsınız. xajax XML server hatası yada admin panelden dil degistirmek isterseniz bu defa phrases sekmesinde dili goremezsiniz. Neyse ben size dogrusunu soylim. Scripti kurmak isteyen varsa dil dosyası yada baska bişey ellemesin. UTF-8 filanda oldugu gibi kalsın. Ben oturup baştan sona admin panelden türkçeye çevirdim. Gerçekten ilk defa bu kadar emek harcadım birşeye.

İsteyen olursa burdan bana ulaşsın

ben bu dil dosyasını acil satın almak istiyorum nasıl alabilirim?

Geri