- Reaction score
- 0
Demokratik Açılım'ın görüşüldüğü oturumda CHP Lideri Baykal milletvekillerine sesleniyor......
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal Demokratik Açılım'ın konuşulduğu tarihi öneme sahip oturumda, TBMM'deki vekillere sesleniyor...
Demokratik Açılım oturumuna Devlet Bahçeli'nin konuşmasından sonra gelen CHP Lideri Deniz Baykal şöyle konuştu:
Cumhuriyet Halk Partisi adına burada söz aldım. Tarihi bir oturum gerçekleştirmek olduğumuz açıktır. Bunu sadece sdüzenlemelerle ilgili olduğunu zannetmiyorum. 3,5 aydır bşir açılım tartışması dayatıldı. Bu süreçte ortaya çıkan tabloları ve son olarak da bugün İçişleri Bakanı'nın konuşmasıyla bu söylemin içerisinden ortaya konan önerileri dikkate alarak bu konuşmayı yapıyorum...
İlk defa bu meclis ulusl devlet kimliğini tahribe yönelik hükümet eliyle TBMM gündemi,ne taşımıştır. İlk kez bugüne kadar izlemiş olduğumuz önemli mesafeyi tersine çevirmeye yönelik bir girişimdir.
Şartlar el verdiği ve yapabildikleri ölçüde bir programı uygulamaya koyulduğunu görüüyoruz. Bu kırılmadır...
Bugüne kadar birç...
Devami...