Polat öLür mü ? yaşar mı ?

Polat yaşar mı ? ölür mü ?

• Kullanılan toplam oy
    168
  • Anket kapatılmış .
> > > Yav arkadaşım böyle şakalar yapma gözün sevem :D , onun ölümü diziyi bitirir . . .

diziyi bitirmeyeceklerse yaşar birader yaşar...............

Başbakanı Yine Vurdularya Yanarım Yanarım Ona Yanarım :(:(:(

Cevatla iskender ölmeden Polat ölmez. daha sırada gladyo var :)

polatin ölmeyecegini herkes biliyor yani ölmez :D

Abicim adam orduya tek basına gidiyor. Yanındaki adamlara da siz gidin diyor. Yani bu adam ölür mü ya sende. Ama artık senaristlerin değişmesi gerek. Adam yapmadan 5 dk önce ben babama olacakları söylemeye başladım tek başbakan ı tahmin edemedim.

Abicim adam orduya tek basına gidiyor. Yanındaki adamlara da siz gidin diyor. Yani bu adam ölür mü ya sende. Ama artık senaristlerin değişmesi gerek. Adam yapmadan 5 dk önce ben babama olacakları söylemeye başladım tek başbakan ı tahmin edemedim.

aynı durum bende de var. adamLardan 2 dk önce ben konuşuyom. :D

тσℓєяαη¢є;4378318' Alıntı:
sezon finali, gelecek sezon yaşar, adamı tabut içine koyduLar gömdüLer yaşadı şimdi mi yaşamıcak ? :)

> > > Harbi kardeş yaa; onu unutmuştum bak, çok haklısın, bu izleyici oldukça POLAT'ın vadesi yetmez :D . . .

тσℓєяαη¢є;4378318' Alıntı:
sezon finali, gelecek sezon yaşar, adamı tabut içine koyduLar gömdüLer yaşadı şimdi mi yaşamıcak ? :)

Yaw bu adam kötü kedi Şerafettin değil ki 9 canlı olsun:gulumseCocuk:

Miroğlu bile ölmüş Polat mı kalır:)

> > > Merak ediyorum da, bu GLADIO için de yasaklama gibi ya da engelleme gibi bi karşılık verilir mi . . .

Desteklenir bile

Kısmen dezenformasyon olur diye

bende babam diziyi izlerken ben de tahmin ettim bi cümleyi iskenderin başbakana dediği canınızın sağlığı cümlesini bende önceden tahmin ettim

adam her sezon finali ölüyo be 100 kurşun yedi daha ölmedi hadi onu bırak sakat kalmadı iyice cılkı çıktı bitsin gitsin ya

Geri