polat acık ve net konuştu

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
07.11.2006_adnan-polat-sevimli.jpg

"Şampiyonluk Kalli'yle"
Adnan Polat, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp ile lig şampiyonluğuna ulaşacaklarına inandığını söyledi.

NTV'de canlı yayına katılan Adnan Polat, hastalığı nedeniyle takımının başında son 2 resmi maça çıkamaması üzerine yoğun biçimde eleştirilen Alman teknik adama destek verip, ''Feldkamp ile kesinlikle şampiyon olacağımıza inanıyorum. Aramızda hiçbir sorun yok. 2 veya 3 Ocak'tan itibaren takımın başında olacak. Kendisine güvenimiz tam'' dedi.

Feldkamp'ın ağır bir grip geçirdiğini anlatan Polat, Ankara'daki Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçı öncesi Almanya'ya gitmesine kendisinin izin verdiğini, çünkü dinlenerek, ikinci yarıya tam olarak hazır başlamasını istediğini söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın, tüm tersliklere karşın başarılı bir ilk yarı geçirdiğini anlatan Polat, ''Bence teknik heyeti ve futbolcuları alnından öpmek lazım. Ben, şampiyon olacağımıza inanıyorum'' dedi.

Kadrodaki futbolcuları hakkında da değerlendirme yapan Polat, Lincoln'ün maçlarda çok faule maruz kaldığını, bu nedenle de sakatlıklar nedeniyle istedikleri verimi alamadıklarını söyledi.

Nonda'nın iyi oynadığını, Uğur'un da performansıyla kendisini utandırdığının altını çizen Polat, sezon başında takımdan ayrılan Kolombiyalı kaleci Mondragon hakkındaki bir soru üzerine de, ''Benim bir prensibim var. Galatasaray'da oynamak istemeyen bir futbolcuyu ben tutmam. Mondragon'u çok severim. Ama o şartlarını sundu, 'ben giderim' diye tehdit etti. Ben de 'git' dedim. Diğer mevkilerde olduğu gibi kaleciyle ilgili de araştırma yapıyoruz'' dedi.

Ümit Karan için Avrupa'dan ciddi bir öneri gelmesi durumunda transferi için yardımcı olacaklarını kaydeden Polat, ''Ümit ile konuştum. Türkiye'de sadece Galatasaray'da forma giymek istediğini, ancak kariyerinin son 2 yılında Avrupa'da da oynama heyecanını yaşamak istediğini söyledi. Ümit'e yurtdışından teklif gelirse biz onu tutmayacağız. Kendisine 6 teklif var, Beşiktaş da istedi'' diye konuştu.

Polat ayrıca, UEFA Kupası'nda çeyrek final oynamak istediklerini, Galatasaray Kulübü'nün mali açıdan önemli mesafeler aldığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

''Futbol için parasal güç çok önemli. 4 önemli projemiz vardı, 2'si hayata geçti. Bunlar olursa Galatasaray'ın önü çok açık. Nakit akışında rahat değiliz. Ama tüm kulüplerin mal varlıkları yanyana geldiğinde bile, 10 ile çarpın, yine de Galatasaray'ın yarısı kadar etmez.''

Kaynak: AA
28.12.2007

"Şampiyonluk Kalli'yle"
inş.

Вы не можете стать борцом с Калли :p

Boş boş konuşmuş yine.... Bu iş kalliyle devam etmez....

her halikarda biz sampion oluruz...

ben bu lafları geçen senede duymuştum:Dhakeden şampiyon olsun.Tüm takımlara başarılar diyelim..;)

umarım dedıgın cıkar kardesım sevıncten havalara ucarız yıne ama ben ısterımkı eufa yı almak ama bıraz zor gıbı gelıyo ban a​

İşallah alır.İsterim sonuçta Türk takımı;)

umut fakirin ekmeği işte :) futbolcuların alnından öpmek yerine onların top oynamasına yardımcı olsa daha iyi olur.ha buarada lincoln cok tekme yiyormuş.polata'a fenerbahce maclarından sonra alexin ve semihin ayaklarındaki çüğrüklere bakmasını rica ediyorum..2adnan,kalli ile galatasaray için başarı hayaldir..

20:45'i çabuk unutmuşun :) :) :)

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=368497 bu konuda benim yazdıgım mesajı okursan ve bir özeleştiri yaparsan bana hak vereceksin..

biz fakır olsakta umutumuz olsada fener gibi zengin olamasakta :... en azından eufada 1 kupamız olsada (sizin halen yok ... ne zaman alcaksınız tarıhı meçhul)adnan polat gıbı gakatasaryın basarısı ıcın ter doken adammız var ... fenere gelelım taraftarınız o kadar ... ki kendi futbolcusunu dovüyoo:) bizim takım fakır ama o kadar cahil ve görgüüsz degil fener zengin ama edep yok takımda ve bazıııı tarftarlarda ...​

sampiyon belli ikinci kim:D:D

cimbombom

biz fakır olsakta umutumuz olsada fener gibi zengin olamasakta :... en azından eufada 1 kupamız olsada (sizin halen yok ... ne zaman alcaksınız tarıhı meçhul)adnan polat gıbı gakatasaryın basarısı ıcın ter doken adammız var ... fenere gelelım taraftarınız o kadar ... ki kendi futbolcusunu dovüyoo:) bizim takım fakır ama o kadar cahil ve görgüüsz degil fener zengin ama edep yok takımda ve bazıııı tarftarlarda ...​

evet geçen sene samiyeni ''sulayan'' seyirci cok edepliydi degil mi.kendini bilmez bi toplulugun futbolcu tartaklaması tüm taraftara mal edilemeyeceği açık.biz bir anda zengin olmadık.tesisleşip stadımızı geliştirdik.futbolumuzu geliştirdik stadımızı doldurduk.siz uefadan aldıgınız primlerle bizden daha zengindiniz.ama hazıra dağ dayanmıyor.

evet geçen sene samiyeni ''sulayan'' seyirci cok edepliydi degil mi.kendini bilmez bi toplulugun futbolcu tartaklaması tüm taraftara mal edilemeyeceği açık.biz bir anda zengin olmadık.tesisleşip stadımızı geliştirdik.futbolumuzu geliştirdik stadımızı doldurduk.siz uefadan aldıgınız primlerle bizden daha zengindiniz.ama hazıra dağ dayanmıyor.

arkadasım fenerbahce tarftarı oyuncusunu DÖVMÜŞTÜR ::melek bunu gazetede verdi tv de... bız en azından kendı koltuklarımızı sokup sahaya atsakta fenerbahce taraftarı gıbı cani degiliz...​
utanrustu%20%5BssahKPrz%5D.jpg

tamam işte rüştüye 50 kişi daldıysa samiyende fenerbahce takımına 20bin kişi su fırlattı.bunların arasında milli futbolcularımız vardı.ya da şöyle söyliyim 50 kişinin rüştüyü dövdügünü gören fenrbahce taraftarı bunu yaıplamıştır.ama fenere su şişelerini fırlatan 20bin kişiyi tüm galatasaray taraftarı zevkle izlemiştir.cani olmayan taraftarınız 2000de 2 leeds li taraftarı da ÖLMEDİ zaten!

Geri