Polis Özel Harekat Resimleri

Bu adamlarla 1 gün geçirseniz,hayatdan soğursunuz yemin ederim..Biz 1993'de şark görevi için Diyarbakırdayken lojmanlarda özel harekat timleride kalıyorlardı, bitanesi vardı kedileri yıkıyıp cama,ipe asıyordu....Çok süper bi adamdı.[/QUOTE]

Aha işte bunu sevmedim!Savaşçı ruhu olması polislik ruhuna yakışır.Öyle de olmalı ama hayvanları öldürenleri hatta eziyet edenleri sevmem.Bu arada paylaşım için teşekkür ederim

duruşları bile silah kadar etkili.Ellerine saglık süper fotolar

ne kedisi

kanka süpersin yaa :D:D

Bu adamlarla 1 gün geçirseniz,hayatdan soğursunuz yemin ederim..Biz 1993'de şark görevi için Diyarbakırdayken lojmanlarda özel harekat timleride kalıyorlardı, bitanesi vardı kedileri yıkıyıp cama,ipe asıyordu....Çok süper bi adamdı.

ne kedisi ne camı ne ipi, başka işi yok ipe kedi mi asacak. nerden çıkarıyorsunuz bunları... niye soğuyacaklarmış hayattan... hayatın anlamı hayatın değerini anlarsın....

kanka süpersin yaa :D:D

Bu adamlarla 1 gün geçirseniz,hayatdan soğursunuz yemin ederim..Biz 1993'de şark görevi için Diyarbakırdayken lojmanlarda özel harekat timleride kalıyorlardı, bitanesi vardı kedileri yıkıyıp cama,ipe asıyordu....Çok süper bi adamdı.

O adamlar olmasa o lojmanlarda ne kadar rahat uyku uyuyabilirdiniz ki

Gerçektede gördüm bizim buralarda bi eve baskın yapmı$lardı mükemmeL bi oLay harbi karizma :D

eline sağlık kardeş güzel resimler Türkiyenin gururu dünyanın korkulu rüyası türk özel harekat timi

türk askeri ve polisi gerçekten çok başarılı.. EN BÜYÜK TÜRKİYE..

Ne karizma ama Türkiyenin Gururusunuz paşaLar Eline saqlık Paylaşım cok GüzeL

hepsini alınlarından öpüyorum.aslan parçaları bunlar

Allah onları başımızdan eksik etmesin

harikalar yaa hep olmak istedigim şeydi:(fotolar için teşekkrler

Geri