# [ PoLis SuçLuyu NasıL ßuLdu.. ? ? ] #

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Metroda bir vagonun içinde 30 kişi varmış. Aksaraydan Fatih’e giderken daha Fatih’e varmadan 2 kişi arasında kavga çıkar biri diğerini bıçak ile ağır yaralar ve Fatih’e vardıklarında polis vagondan içeri girer ve adam son nefesini vermeden önce “beni abuzer vurdu” der. ve polisler kimseye bişi sormadan direk suçluyu alıp götürürler.

Soru : Polisler suçlunun sadece adını öğrendiler ama suçluyu sadece adı ile kimseye bişey sormadan nasıl buldu??

CevapLarınızı ßekLiyorum..​

Ortada Bir BıçakLanma Var.. Ama Adam Son Nefesinden Önce Beni Abuzer Vurdu Diyor :)

Hadi BuLun BakaLım :)

Vagonda sadece 2erkek vardır 1.yerde yatan yaralı diğeri ise Abuzer geri kalan bayan xD

Soruda hata var :) Aksaray Fatih arası Metro yok :)

Aaa bi dakka emniyet durağı vardı unuttum :)

zaten soru bilinmiş. Alayı kadınmış vagonun. :)

"biri diğerini bıçak ile ağır yaralar" vagondaki yaralı herif abuzeri bıçaklar abuzerde vagondaki adamı silahla çeker vurur . “beni abuzer vurdu” der . diyo dikkat ederseniz yani bıçaklayan orda yatan herif . abuzer kendini savunmuş . nefsi mudafa ;) suçlu vagonda ya . nasılım

abuzer kaçma gel demiştir va abuzar kaçtığına göre kaçan abuzerdir.

olayda 2 kişi darbe alıyor biri ağır yaralanan abuzer dieride son nefesini veren mavuzer.mavuzer son nefesini verirken ne söyledigi önemli deil dieride yaralı olp kavgadan cıktıgı için polisler abuzer ismi üstünde fazla durmuyor ve dier tarafı alıp götürüyor ölenin mezarıda vagon oluyor metro yenilenene kdar aksaray fatih gitgit gel

Geri