| PoSeiDoN |

infatuate

İstirahatte
Reaction score
0
uploader teamimizin bi üyesi daha, henüz 16 yaşında =) tanıyalım bakalım poseidon kim :saskin

DSC00063.jpg

infatuate:
selam poseidon =)

| PoSeiDoN |:
Selam infa =)

infatuate:
nasılsın ? yolunda mı herşey ?

| PoSeiDoN |:
çok teşekkür ederim herşey yolunda sen nasılsın ?

infatuate:
bende iim tşkler =) ismini we yaşını alalım öncelikle ?

| PoSeiDoN |:
tabii ki.. ismim Deniz 16 yaşındayım

infatuate:
lisede okuduğunu anladık hepimiz yaştan ötürü =)) 9 sene oldu ben mezun olalı :saskin her neyse neler yaprsın deniz ? tam bir günün nasıl geçer ?

| PoSeiDoN |:
Lise güzel bi olay :D Sabah kalkarım 8 de okula gider gelirim .. 4 gibi eve gelir pc başına geçerim ya Oyun oynarım ya Dışarı çıkarım arkadaşlarla ya da arada spoara giderim ama genellikle HackHell de takılırım ya muhabbet ya da upload :D

infatuate:
yokmu lise aşkın =) ilk aşkım sewgilim liselim benim :p

| PoSeiDoN |:
şimdilik yok desek :utan zaman bize ne göstereceği belli olmaz .. di mi ama ? :p

infatuate:
dielim bakalım, en güzeli olsun senin için =) neler seni mutlu eder we neler fazlasıyla sinirlendirir ?

| PoSeiDoN |:
Genellikle her şeyden mutlu olrum..Küçük olaylar bile bni mutlu eder, istediklerimin yapılması mutlu eder
ama sinirlendirenler ise yalan söylenmesi , arkamdan konuşulması yada genellikle ukala takılanlar oluyo ... gerçekten o zamn çok sinirli olabiliyorum..

infatuate:
kim dayanabilirki =) nerelisin aslen ? kardeşlerin war mı ?

| PoSeiDoN |:
Baba Tarafı Malatya , Anne Tarafı Bigadiç , Ben izmir (biraz karşık oldu sanırım ) ayrıca 24 yaşında bi ablam var..

infatuate:
şu an belki ileriye dönük fazlaca hayaller kurmak senin için biraz erken ama gelmek istediğin son noktayı düşündünmü hiç ? nerede olmak istiosun ?

| PoSeiDoN |:
aslında küçükken doktor olmak istemiştim ama bilgisayarla çok haşır neşir olmam beni elektronike itti... İlerde bi makine veya elektronik mühendisi olmayı düşünüyorum =) tabii umarım..

infatuate:
gelelim hh'ye.. anlatırmısın bize biraz nasıl tanıştın =)

| PoSeiDoN |:
aslında Hackhelli 2006 yılından itibaren biliyordum.. arkadaşımla üye olmuştuk fakat sınavlar nedeniyle unuttum (nickimi bile) sonra Knight Online hastalığı başladı programla ilgili aranıp dolaşırken bi baktım HH çok güvenilir... sonra yöneticilere baktım bunları bi yerden hatırlıyorum =) Ocakta girdik bi işe şimdi nerelerdeyiz... Bağımlılık yaptı ama güzel bi hastalık =)

infatuate:
=)) sewmediğin we hoşuna giden şeyler nelerdir hh'de ?

| PoSeiDoN |:
hoşuma giden burda kazandığım dostluklar ve yapılan paylaşımlar...
sevmediklerim ise kocaman "Forum Kuralları" die yazılan bölümü kimsenin okumaması ve ona rağmen ukalalık yapması..

infatuate:
ehehe =)) peki son olarak bana we hackhell'e söylemek istediğin bişeler war mı deniz ?

| PoSeiDoN |:
öncelikle sana ve bora abiye çok ama çok mutluluklar =)
Hackhell ise HH i çok seviyorum..bi alışkanlık.. Biri bizi Durdursun Dyom :D

infatuate:
tşk ederim bende sana dileklerin we bu hoş sohbetin için =) görüşmek üzere ..

| PoSeiDoN |:
bnde teşekkür ederim.. çok güzel bi sohbetti tekrar görüşmek üzere..

edit: hackhell izmir buluşması anısını dinleyelimmi poseidondan =))

| PoSeiDoN |:
hmm şimdi aklıma hiç gelmedi ama başlayalım bakalım bi yerden...
yıl 2007 sıcak bi yaz günü biz HH ciler bi İzmir Buluşması yapmaya karar verdik.. İzmir konak meydanında buluşcaktık saat 16:00 da... bnde karşıyakada oturuyorum bindim vapura ama bi baktım saatte geç kalmışım... neyse bn gideyim dedim... Saat oldu 16.10 konak meydanında etrafıma bakınıyorum .. bi baktım saat kulesinin orda 7 tane sap duruyo =) bnde ayrı bi zeka gittim "Siz Hackhell misiniz" dedim ordan Ali abi (realist) "oo poseidon da geldi" dedi
başladık konuşmaya neccko (necati abi ) başladı herkesi tanıtmaya ama yanlış tanıtıyor bile bile :D bnde bilmiorum kimseyi saf saf inandım .. sonra ordan ali abi " tamam neco karıştırma kafasını" dedi :D o gün deli gibi eğlenmiştik
sanal alemde tanıştıklarımı 40 yıllık dostum gibi gelmişti bana... burdan eğer bu yazıyı okurlarsa onlara çok slmımı iletiyorum...:)

the end :clap​

güzel ve zevki bi roportaj olmus
Deniz kardeşimi de yakından tanımış olduk.
elinize sağlık

eywallah harika olms elinize saglik=)

way :D bir Kaf Kaf'lı daha :D

güsel bi sohbet olmş.. teşekkürler =)

GüzeL ßir Röportaj OLmu$... = ))

bu röp için çok beklemişti:D:D:D

elinize sağlık röp için..

zevkle okuduğum bi röp. oldu açıkcası =)

biraz daha tanımış olduk =)

güzel röportaj gercekten..

güzel röpörtaj olmus...
benıde tanımak istersenız burdayım:D

eglencelı bı sohbet olmus pose yi tanıttıgınz ıcın tsk ederım...

Güzel Rop. Olmu$ =)

2nizinde ELine sağlık

sonunda muradına ermişsin demek :) memnun olduk efendim :)

Seni Çok Yakından Tanıyorum Pose =P
güzeL r0p. oLmuş, ellerinize sağlık ;)

Güzel roportaj olmuş =)
büyüyünce bende ropörtaj yapıcam =)

Geri