post kasmak nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

menejer666

New member
Reaction score
0
post kasmak nedir yönetici arkadaşlardan biri açıklayabilirmi post kasmaktan banlanmışım kurallara baktım öyle bişey yok yoksa bazı işgüzar yönetici arkadaşlar banlamak için bahanemi arıyor böyle eften püften sebeptende banlanmazki en azından önce bi uyarı yapılır sıkıntım foruma girememek değil ama yönetici arkadaşlarında bu işi daha iyi yapması yasaklayarak biryere varılmaz sadece üye kaybı olur

Geyik ve mizah bölümünde seri bir şekilde post kasıyordun. Mesaj kutuna bakarsan eğer, kaç defa uyarıldığını göreceksin.....

durmadan mesaj atamazsın her konuyu ayakta tutmak için mesajlar atıyosan veya olur olmaz konulara teşekkür etmek yerine teşekkürler yazıyosan banlanabilirsin bu forum kurallarına eklenmemi olabilir genelde uyarı yapılmaktadır demekki çok aşırıya kaçtın uyarısız banlandın hangi yönetici neden banladıysan konuya yazıcaktır.

durmadan mesaj atamazsın her konuyu ayakta tutmak için mesajlar atıyosan veya olur olmaz konulara teşekkür etmek yerine teşekkürler yazıyosan banlanabilirsin bu forum kurallarına eklenmemi olabilir genelde uyarı yapılmaktadır demekki çok aşırıya kaçtın uyarısız banlandın hangi yönetici neden banladıysan konuya yazıcaktır.

Banlanan kullanıcı ya tam 3 defa uyarı mesajı gönderdim. Uyarılarımı hiç dikkate almayınca da şikayet etmek zorunda kaldım....

şimdi yöneticilerde hatta bulmadan önce bazı hattaları kendinde araman gerektigini anlamışsındır bizde burda kuralları uyguluyoruz forumda herkeze göre hareket edemeyiz haliyle uymadıgın ceza alırsın. yapmış oldugun hattanın bilincine vardıysan yönetici arkadaşına Madness pm atıp banını kaldırabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri