fxonline' Alıntı:kendi sorumu kendim araştırıp çözdüm. Bilmeyenlere de bir katkim olsun.Paylasim guzeldir cunku.Power pointte görünüm menusunden Araç çubuklarına gel. Ordan da Denetim Araç kutusunu seç, Çıkan denetim araç kutusunda sağ altta bi çekik ve anahtar resmi görcen. Ona bas. Açılan listeden Shockwave Flash objecti bul ve seç. Mouse + şekline gelcek. sunuda istediğin yere bi dörtgen çiz. şimdi o dörtgene sağ tıkla ve özellikler de. Özellikler penceresinde Movie yazan kısmın hemen yanındaki kutuya flash dosyanın tam yolunu gir. C:\dosya.swf gibi Sonra da F5 yaparak izle. Yardimci olabildiysem ne mutlu bana. ,
Sevgilerle...
kendi sorumu kendim araştırıp çözdüm. Bilmeyenlere de bir katkim olsun.Paylasim guzeldir cunku.Power pointte görünüm menusunden Araç çubuklarına gel. Ordan da Denetim Araç kutusunu seç, Çıkan denetim araç kutusunda sağ altta bi çekik ve anahtar resmi görcen. Ona bas. Açılan listeden Shockwave Flash objecti bul ve seç. Mouse + şekline gelcek. sunuda istediğin yere bi dörtgen çiz. şimdi o dörtgene sağ tıkla ve özellikler de. Özellikler penceresinde Movie yazan kısmın hemen yanındaki kutuya flash dosyanın tam yolunu gir. C:\dosya.swf gibi Sonra da F5 yaparak izle. Yardimci olabildiysem ne mutlu bana. ,
Sevgilerle...
kendi sorumu kendim araştırıp çözdüm. Bilmeyenlere de bir katkim olsun.Paylasim guzeldir cunku.Power pointte görünüm menusunden Araç çubuklarına gel. Ordan da Denetim Araç kutusunu seç, Çıkan denetim araç kutusunda sağ altta bi çekik ve anahtar resmi görcen. Ona bas. Açılan listeden Shockwave Flash objecti bul ve seç. Mouse + şekline gelcek. sunuda istediğin yere bi dörtgen çiz. şimdi o dörtgene sağ tıkla ve özellikler de. Özellikler penceresinde Movie yazan kısmın hemen yanındaki kutuya flash dosyanın tam yolunu gir. C:\dosya.swf gibi Sonra da F5 yaparak izle. Yardimci olabildiysem ne mutlu bana. ,
Sevgilerle...