~Prenses~

~PRENSES~

Romantizmin Delisi
Reaction score
0
Uzun bir aradan sonra geri döndüm hhye ama eskiden tanıyanlara ve yeni tanıyanlara arkadaşlarıma soruyorum ; Beni Nasıl Bilirsin?? :)

müzik ögretmeni bayan arkadasimiz,zor karar veren bir kisilige sahip oldugunu düsünüyorum kalbinin sultanini tam anlamiyla bulmasi dilegiyle.......

Her Daim Neşen Eksik Olmasın Benim GözümDen İyi Birisin Sevgili Arkadaşım :)

fenerbahceden asla vaz gecmeyen biri : )

Titiz oldugunu düşünmekle beraber bu titizligin meslekle parellik arz ettigini anladım..cünkü herkesi yetiştirme sanatı zor zanaattır...kendisine her bakımdan başarılar diler..en derin saygılarımı sunarım...:smile:

Kimseyi kırdığını hatırlamıyorum geçen bunca zamana rağmen. İyi kalpli, müzik ruhlu, saygı duyulası insandır kendisi.

Gözü yükseklerde olmayan,mütevazi,saygılı,romantik,esprili,fanatik,ağırbaşlı.

Biraz sinirdir üstüne bir de fenerlidir ama ben yinede seviyorum onu iyi birisidir : )

sen mi?

çok iyi birisisin =)...
ve iyi ki seni şu sitede tanıma fırsatım oldu. Bunun için kendimi şanslı hissediyorum ;)

uzun süre önce tanışmış olmamıza rağmen seni yeni yeni tanımaya başladım. aslında geçen zaman kayıpmış diye düşünüyorum : )

neşeli, sevecen, nazik, kırılgan iyi birisin. seni tanıdığıma mutluyum. : )

uzun süre önce tanışmış olmamıza rağmen seni yeni yeni tanımaya başladım. aslında geçen zaman kayıpmış diye düşünüyorum : )

neşeli, sevecen, nazik, kırılgan iyi birisin. seni tanıdığıma mutluyum. : )

Ablacım aynı şekilde sen ve bir kişiyi daha iyi tanıma fırsatım olduğu için çok mutluyum sanada onada çok teşekkürler yorumlar için.. :utan

Uzun zaman sonra foruma döndün.

Eski bir yöneticiydin.

Dikkatimi çeken tek şey geLir geLmez birkaç eski arkadaşını aşırı derecede destekLemen ve onLarı övmen oLdu..

BunLar dışında şarkı sözLeri ve romantizm/duygusaLLık böLümünde görüyorum seni..

Romantik cici neşeli,arkadaşlığa önem veren değerini bilen .

Çok fazla tanımıyorum ama sıtede tekrar aktif olmaya başladıgından beri olan izlenımlerım ;
Kibar, saygılı , anlayışlı, düşünceli,sakin , canayakın birisin. Güven verici bir duruşun var...:smile:Sevılen bir üyesın.

tekrar dönüş yapan eski üyelerdensin..

genellikle romantizme açtığın konulardan biliyorum seni..eski üyelerin senin hakkındaki düşüncelerini baz alırsam sevilen biri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim..

DuyqusaL,Romantik,Siir Seven Bi Prenses :smile:

kişiliği oturmuş güçlü kararlarının arkasında dimdik durabilen özü sözü bir candan iyiniyetli prensesim

Uzun zaman sonra foruma döndün.

Eski bir yöneticiydin.

Dikkatimi çeken tek şey geLir geLmez birkaç eski arkadaşını aşırı derecede destekLemen ve onLarı övmen oLdu..

BunLar dışında şarkı sözLeri ve romantizm/duygusaLLık böLümünde görüyorum seni..

Kusura bakmayın beni tanımadan nasıl böyle bir yargıda bulunduğunuzu anlamıyorum. Ben hayatta kim olursa olsun en yakınımda olsa kimseyi kayırmam. Ayrıca beni tanımadığınız için yargılamayada hakkınız yok... Üzgünüm.

Kusura bakmayın beni tanımadan nasıl böyle bir yargıda bulunduğunuzu anlamıyorum. Ben hayatta kim olursa olsun en yakınımda olsa kimseyi kayırmam. Ayrıca beni tanımadığınız için yargılamayada hakkınız yok... Üzgünüm.

Seni tanımamak derken msn den,facebook tan konuşmadım tabi seninLe..

Sadece eski bir yönetici oLmandan ve foruma uzun süre sonra dönmenden bahsettim.

Forum üzerinden değerLendirdim,gördükLerimi söyLedim.

ArkadaşLarınLa aşırı samimi oLmandan bahsettim bunda yargı ne aLaka onu anLamadım..

Sanırım bir yanLış anLama sözkonusu..

Seni tanımamak derken msn den,facebook tan konuşmadım tabi seninLe..

Sadece eski bir yönetici oLmandan ve foruma uzun süre sonra dönmenden bahsettim.

Forum üzerinden değerLendirdim,gördükLerimi söyLedim.

ArkadaşLarınLa aşırı samimi oLmandan bahsettim bunda yargı ne aLaka onu anLamadım..

Sanırım bir yanLış anLama sözkonusu..

Kusura bakma ama aşırı samimiyet derken nedir kasıt? Anlamadım. Ayrıca bunlar sadece beni ilgilendirir..

Geri