Prezervatifi yıkayanlar var

peace_346

New member
Reaction score
0
Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Sağlık Merkezi Başhekim Yardımcısı ve Cinsel Yolla Bulaşan Enfeksiyonlar Poliklinik Sorumlusu Haluk Pektaş, Türkiye'de prezervatif kullanımında özellikle eğitim eksikliği nedeniyle sıkıntılar yaşandığını söyledi.

Pektaş, bir doğum kontrol aracı olan prezervatifin cinsel yolla bulaşan hastalıkların önlenmesinde de önemli rol oynadığını ifade ederek, ancak bu durumun ülkede yeterince bilinmediğine işaret etti. Türkiye'de, ''Kılıf'', ''Kaput'' ve ''Lastik'' olarak adlandırılan prezervatifi kullanmanın, enfeksiyonlardan korunmada en güvenli yöntemlerinden biri olduğunu dile getiren Pektaş,

''Prezervatifin koruyuculuk açısından etkisi ilk etapta doğru kullanılmasına bağlıdır. Prezervatifin kalitesi de oldukça önemlidir. En sık yapılan yanlış uygulamaların başında prezervatif kullanmadan cinsel ilişkiye başlanılması gelmektedir. Bu durum istenmeyen sonuçlara yol açmaktadır'' dedi. Türkiye'de bu konuda eğitim eksikliği yaşandığını kaydeden Pektaş, şöyle konuştu:

''Bazı bölgelerde eğitim eksikliğinden dolayı prezervatifin kullanımıyla ilgili esaslar tam olarak bilinmiyor. 'Türkiye, prezervatifi benimsedi' demek zor. İnsanlar prezervatif kullanımı konusunda istekli olabilecek eğitim düzeyine henüz ulaşmadı. Bilmemekten kaynaklanan kullanım yanlışlıkları yaşanıyor. Prezervatifi çorap gibi yıkayıp yeniden kullananlar var.''

cem yılmaz demıstı amaaa zamanında adamı dınlemedıkkk:))radyasyondan kosarak kacaN AADAM var canım TURkıyemde KAÇIN KAÇINNNN KAAÇ KAÇÇÇ RADYASYONNN:)

ohaa yaa eski bebek bezleri gibi yapalım o zaman 3 4 tane diktirelim ipekten sonra yıka yıka tak :D alla alla :d

Nassı yaaa..

Yıkamadan mı takmak lazım şimdi :D:D

cimriliğinde bu kadarı yahu :D

Peace kardeş hadi yazının rengini anladıkta niye bukadar düşük size değeri kullandınki..:DYazıyı okudum ama gözlerim isyan etti..:D

ulan nasıl adamlar vr yauuuuu

DaRk_KnİgHt' Alıntı:
Peace kardeş hadi yazının rengini anladıkta niye bukadar düşük size değeri kullandınki..:DYazıyı okudum ama gözlerim isyan etti..:D

bu size mı düşük peki düşükse diğer postları nasıl okuyorsun???

Özürdilerim kardeş Opera yüzünden yazılar küçük görünüyomuş..Kusura bakma

Ya bırakın yazıyı post u da adam PArasızlıktan Prezervatif yıkıo :lol :D:D

Bi manita ayarladığını düşünsene atmış eve. Hatun dur şu prezervatifi bi yıkıyıp geliyim :D
2.El Az yıkanmış prezervatif satılır. :p

Geri