Prezervatifi yanlış yere taktı, öldü!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dark_aziz

New member
Reaction score
0
Mazoşist fantezi peşinde olan İngiliz, prezervatifi kafasına geçirdi. Gülme gazının etkisiyle uyuyakalınca hayatını kaybetti.

İngiltere’nin Doğu Sussex bölgesinde yaşayan Gary Ashbrok (31) prezervatifle seks fantezisi yapmak istedi. İçine gülme gazı olarak bilinen diazot monoksit dolduran genç, prezervatifi başına geçirdi. Bu şekilde internetteki arkadaşlarına şov yapan fantezi düşkünü Ashbrook, daha sonra gazın yan etkisi nedeniyle uykuya daldı ve bu nedenle boğularak hayatını kaybetti. Sabah saatlerinde yatağında ölü olarak bulunan genç adamın ölüm belgesine ise ‘talihsizlik’ yazıldı.:saskin

İNTERNETTE ŞOVU SEVERDİ

Polise ifade veren Ashbrok’un ev arkadaşı Michael Young, “Akşam pizza yiyip televizyon seyrettik. Daha sonra odasına kapandı. kaynak:ilginchaber.com

Manyaklık Abartılınca Işte Böle Vakalar Bazen Kaçınılmaz Oluyor. Acaba Ahirette Hangi Yüzle Hesap Vericek Merak Ediyorum. Hoş Ya Hep Merak Içinde Kalacağım. Neyse Ilginçmiş Teşürkkürler..........

puhahah ßu ne yaw böle yıkıldım... tşkler paylaşım için..

RezaLet insanLar bu derece manyak olabililyo malesef...:(

öldugunu duymustum, neresine taktıgını bilmiyodum aydınlanmak guzel:D

demekki ne yapmıyomuşuz nereye tekılcanı bilmediğim şeyleri biyerlerimize takmıyoruz.

hersey yerinde güzel : )) bosuna kullanma kılavuzu koymuolar : ))

artık haberlerde duyarız " abd de fantazi arıyan çiftlerin ölümünde artış oluyor cıa ve fbı ortak çalışma kararı aldı kondom yasaklandı vipratör şişme kadın ve erkekler yasaklandı "

prezervatiflerin kullanım kılavuzu yokmuydu yav:D

Hem rezillik, hemde salaklık.

gerçekten güzel bir haber ama gülelimmi ağlayalımmı???

Abi dünya nereye gidio büyle?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri