Primavera 6 (P6-R8.2)

Merhaba ben bu programı indirip bilgisayarıma kurmak istiyorum ama bu 6 tane partı nasıl birleştirip dosyayı bilgisayarıma kurabilirim ? yardımcı olabilir misiniz?

part 4 sorunlu tekrar yükleyebilirmisiniz , teşekkürler

arkadaşlar partlar sorunsuz bir şekilde download edilip sıkıştırılmış dosyalar açılabiliyor. Şu an kurulum aşamasındayım, biraz karışık gibi duruyor ama sanırım başarabilirim :)

arkadaşlar partlar sorunsuz bir şekilde download edilip sıkıştırılmış dosyalar açılabiliyor. Şu an kurulum aşamasındayım, biraz karışık gibi duruyor ama sanırım başarabilirim :)

başarabildin mi peki kardeşim :) database configuration da username ve password ne olacak yardımcı olabilirmisin

Selam biri yardımcı olabilirse çok seviniceğim :( bu dosyaların kurulum aşaması tam olarak nasıl biri yardımcı olabilir mi??

Neyse tamamdır çok sağolun kimsenin yardımcı olmaya niyeti yok galiba gerek kalmadı zaten hallettim ben ama böle dosyaları yükleyipte kenara çekilince bitmiyor herşey onu söylemeden geçemiyceğim !!

kardeşim nasıl yaptıysan tarif edermisin , ben hala yapamadım

arkadaşlar kurulumu malesef tamamlayamadım, upload eden arkadaşımın yardımlarını rica ederim.

herhalde primavera yerine ms project en ideali

deryacc kurulumdan sonra server kurulumundakı dbsetup çalışmıyor. Bir yerde hatamı yapıyoruz. Programın kurulumunu gösterebilirmisiniz

arkadaşlar kurulum yapan hiç mi yok. yardım ederse sevinirim

Geri