Prison Break mi ? Lost Mu ? Sizce Hangisi Daha İyi ?

Prison Break mi ? Lost Mu ? Sizce Hangisi Daha İyi ?

• Prison Break

Kullanılan: 207 55.8%
  • Lost

Kullanılan: 164 44.2%

• Kullanılan toplam oy
    371
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lost Daha akıcı gibi geliyor bana

Oyumu losttan yana kullandım :clap

LOST
Hayatta kaybolmaya hazırmısınız?

ikisinide izledim ilk 2.5 sezonda lost çok iyiydi ama saçmaladılar hele 4. sezon sonlarına dogru adanın yerınden oynaması sacmalıgın daniskasıydı... 5. sezonda nasıl saçmalıklarını toparlarlar merak ediyorum

prison break 1. sezondan beri muhtesemdi halaaaada öyle konular olaylar müthiş bi gelişim içerisinde senaristlerin hakkını wermek gerekir kusursuz ilerliyorlar umarım böyle dewam ederler...

oyummu tabiki PRİSON BREAK !!!!

LOST akar PRİSON BREK bakar okadar diyorum anlayan anladı :D:):):D

ve kemal ilhan sende buna inandın mı a hahahaha

prison break ı sadece belli bi seviyede düşünebilenler anla lost u herkes izler ama prison break için seviye gerekli.eee türkiyeninde zeka katsatsı belli o yüzden herkes lost diyo.prison break gelmiş geçmiş en mükemmel dizi

arkadaşlar lost'a saçma diyorsunuz ama o adanın kaybolması a.b.d nin silah yapımında başarısızlıkla sonuçlandığı bir deney, 4. bölüm deki fare bölümü gerçek orda bilim adamları gen aktarımını kanıtladılar. ordaki desmont da geleceği görme olayı aslında şöyleymiş o adam paralel evrende çok hareket etti ve ne olduğunu gördü sadece onları hatırlıyor mesela charlie'nin öleceğini de böyle gördü ve aslında buradaki karekterlerin 2 hayatı var paralel evrende v.b.

bende iyi bi lost izleyicisiyim ... ama adadaki o siyah toz bulutunun tamamiyle bilim kurgu olduğunu bilmeyen kalmamıştır herhalde...

ayrıca prison breake biraz baktım sarmadı ama lostu ilk izlememde direkt sonra nolacak deyip sarmıştı...

lost tabiki oyumda...:victory

Gercekcılık ve surukleyıcı olarak PRISON BREAK dıyorumm
Alayına Kacar heryerden Kacar Scolfıeld :)

bu konunun açılması bile hata tabiki prison break

lostun ilk üc sezonunu nasil bitirdim bende bilmiyorum o kadar SIKICI geldi ki ama basladigim isi bitirmeden birakmak istemedim.desmond gelince olaylar dahada güzellesti zaten.
ama prison break in 4 sezonunu bi haftada bitirdim.ve buarada prison izleyicisi olarak size kötü bi haberim var.
prison break in son 6 bölümüymüs ondan sonra bitiyo arkadaslar ne yazik ki :(
bu arada T-Bag arkadasima bisey sorcam,sende prison break demissin ama resmim OZ ddaki ryan o'reilly degil mi ya? :)

bence iki dizide güzel ama prison break biraz daha sürükleyici

iki diziyide izlemiş biri olarak tabiki prison break diyorum çok zekice ve gerçekçi hazırlanmış...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri