private spice izleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

harem

New member
Reaction score
0
ARKADASLAR BİLİYORSUNUZ Kİ HOTBİRD UYDUSUNDAKİ SPİCE PLATİNİUM GİTTİ FAKAT SU ANDA YİNE HOTBİRD UYDUSUNDAN YAYIN YAPAN FREKANS 10911 V 27500 İKİNCİ SPİCE SU AN İZLENMEKTE YAPMANIZ GEREKEN TEK SEY KANAL GUNCELLEMENİZ VE PRİVATE SPİCE KANALINI BULMANIZ BUNUN DISINDA V PLUG 0.9.3 VE YANISIRA SİMOH PLUG (TPS & AES)SOFTCAM UPDATER DOSYASINI İNDİRMEK VE PLUGİN KLASORUNE ATMAK BEN ŞİMDİLİK PLUGİN KLASORUNU VERİYORUM SİZLERE HAYIRLI UGURLU OLSUN.....

PLUGİN:http://rapidshare.de/files/24217171/Plugins.rar.html

NOT LUGİNLERİ AKTİF ETMEYİ UNTMAYIN SİMOH SOFTCAM UPDATER 'İ AKTİFLEŞTİRMENİZE GEREK YOKTUR ZATEN OTOMATİK AKTİF OLACAKTIR.

biraz bu hakkında bizi aydınlatsana.. ben uydu işinde yeniyimde..birde verdiğin link kırık

pek de hayırlı bişey değil ama.=))))

Dostum bu dosya güncelliğini kaç gün koruyor

arkadasalar bu topik acılalı okadar cok olduki hala mesaj yazılıyor o zamanlar vardı ama şimdi yok tabiki bu kanal .

ne yani biz şimdi bu kanalı we ya buna benzer kanalları izleyemiyeceqmiyizz weya izlememiz için ne lazım yardım pls

valla ya ole heyecanlanmışsınınz ki yani adamlar spice platinum duyunca şoke olmuşlar varya hepiniz (a-b-z-a-)sınız valla :):):)

selam
bahsı gecen kanal multıler zaten seyrediliyor.Bunun yanında playboyda seyredilmekte.

fi tarihinde kaldı bunlar yeni şeylr söylemek lazım

ya bende pirivate spaceyi buldum arkadaşlar ama izleyemiyorum lütfen yarım

bu link kırık neden böle
file not found diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri