Probina Orion 2011 sp7+crack

tamamda arkadaşım ne bir açıklama var ne bi link...

win 7 ve xp de çalışır denenmiştir.

win 7 64 bit de çalışmadı dll hatası verdi. Lütfen yardım.

maalesef bende çalıştıramadım, işletim sistemim win.7 64bit

win 7 32 bit çalıştı. arkadaşlar.

winxp sp3 de dediklerinin aynısını yaptım fakat çalıştıramadım sevgili dostum.sebep ne olabilir?bir tahminin varmı

Teşekkürler dostum. ide ve stanın son versiyonları varsa ekleyebilirmisin. şimdiden teşekkürler.

ya nasıl calısıyorr kardesıımm yaa ben bılgısayraımı wın 7 ye cevırdımm sahte dongle benzee bısey cıktı bır turlu acıolmıorr belkı defalarca tıkladımm olmadı.
ıkıncısıde hanı bu kalıp planını otomatık cızıordu neoldu oyle bısey yok bundaa ya program bızı kandıorr pro2011 otomatık kalıp planı cızıor dıyee yada sıtede kı arkadaslar.sızlerden rıcam sunun nasıl otomatık kalıp planını cızıdıgını ogrenmenızz cokk rıca edıorumm sızden kıb....

win 7 32 bit çalıştı. arkadaşlar.

İki farklı bilgisayrda win7 32 bit de denedim. Çalışmıyor.. Hasp kilidi çalışıyor fakat programı açmak için tıkladığımda mavi ekrana düşüyor. iki bilgisayarda da aynısını yaptı. XP de çalışıyor. Fakat win 7 32 bitte çalıştıramadım. Sen nasıl çalıştırdın kardeş ??

Win 7 de çalışmaz boşuna uğraşmayın. İlaç xp için yapılmış.

Ya arkadaş paylaşım yapılıyor herşey açıklanıyor yazılıyor. Lakin iş uygulamaya geldiğinde bazı şeylerin gerçek dışı olduğu anlaşılıyor. Siyaset gibi yalan dolan..
win7 de ya çalışır ya çalışmaz. Paylaşım yapılmış ellerine sağlık. yanlız win7 de çalışıyor diyenlere sesleniyorum; ispatını yapabilirmisiniz? olmuyor olmuyor..

@06ysf06 Win 7 de çalışmaz. Programı yayınlıyan arkadaş gelsin çalıştırsın, görelim. Yok çalıştıramıyorsa tükürdüğünü yalasın özrünü dilesin.

Delinin biri kuyuya taş atıyor kırk tane akıllı çıkaramıyor.

@06ysf06 Win 7 de çalışmaz. Programı yayınlıyan arkadaş gelsin çalıştırsın, görelim. Yok çalıştıramıyorsa tükürdüğünü yalasın özrünü dilesin.

Delinin biri kuyuya taş atıyor kırk tane akıllı çıkaramıyor.

Aynen katılıyorum kardeş sana, daha fazla söze gerek yok..

Geri