Probina V.14.1 Service Pack 7 Full

orislevin

New member
Reaction score
0
Selam dostlar
Forumda daha önce Probina verilmiş fakat özellikle çift çekirdeklerde nasıl çalıştırılacağı hakkında kimse birşey yazmamıştı. Bir kaç araştırmadan sonra Orion 1.41 modelini service pazk 7 ile birlikte çalıştırdım. Benim gibi bu sıkıntıyı yaşamış arkadaşlar için program, yamam ve kurulum anlatımını yapıp sizlerle paylaşmayı uygun gördüm. Verdiğim linkteki klasörde kurulum.txt dosyasına bütün aşamaları yazdım.
Güle güle kullanın

http://rapidshare.com/files/142266107/PBO.rar.html
Şifre yoktur

Xp Sp2 De çalışıyor Mu Acaba? Teşekkürler...

paylaşım için teşklr kardeşim vistada çalıştırmak için ne yapmamız gerekiyo bi bilgin varmı şimdiden tşlker.

kardeş allah razı olsun selametle allaha emanet ol..

güzel çalışma kurdum sorunsuz çalışıyor ama sta4cad kurulu ise sanıyorum bir çakışma oluyor sta çalışmıyor.

saol kardeş
vista için soranlar sitenin kendi sayfasında yama vardır.

kardes ben kurdum bende sorun oldu cakallık yaptığımı anladı sanırsam:D sey dio (cannot find the Hardware Lock(15))..acep ne demek istio.bide bendeki sta4cad programıda hasp emülatorle calısıo onla ilgisi olabilirmi.konu hakkında bilgisi olan arkaşlar yardım ederse sevinirim

saolasın kardeşş...

kardes ben kurdum bende sorun oldu cakallık yaptığımı anladı sanırsam:D sey dio (cannot find the Hardware Lock(15))..acep ne demek istio.bide bendeki sta4cad programıda hasp emülatorle calısıo onla ilgisi olabilirmi.konu hakkında bilgisi olan arkaşlar yardım ederse sevinirim

arkads simdi sta da calısmıo bana bi yol gösterin sıkarım valla kafama:vur

arkads simdi sta da calısmıo bana bi yol gösterin sıkarım valla kafama:vur

arkadaslar ben hallettim..sizinde eger aynı durum olursa yani sta nızda haspemülatör sistemiyle calısıyorsa vqaya baska programınız o haspemülatörü kaldırın yerine arkadasınki ni kurun benim şimdi 2 programımda cillop gibi calısıo:D yani tek haspemülatör olcak..arkadasım eline koluna saglık tesekkürler

Dostum çok teşekkürler emeğine....

emeğine sağlık valla birader ilaç gibi geldi.... ellerin dert görmesin...

Kardeşim emeğine sağlık çok sağol ama linki yenilersen bir zahmet bizde indirelim :)

Geri