Prof. Türkan Saylan vefat etti !

Turkan Saylan'a kufur edenler inşaallah en kısa zamanda kendileri veya sevdikleri cüzzam olurda Saylan'ın açtıgı klinikte tedavi görürler başkada bir şey demiyorum.

Kim Bu Saylan ??

Bayramınız olsun hadi bakalım. Sövenler bile olacaktır aranızda.
Evet Türkan Saylan vefat etti ama onun milyonlarca çocuğu arkasından gitmeye devam edecekler. Türkiye'nin cahillikle gericilikle mücadelesini aynı Türkan Saylan gibi devam ettirecekler....Bu uğurda canını vermeye hazır milyonlarca insan var bu ülkede..Sevenlerinin başı sağolsun.

Türkan Saylan'a sövenler, vefatını bayram ilan edenler, asıl sizin öbür dünyada yatacak yeriniz var mı?

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Türkan Saylan Aynı zamanda Atatürkçü Düşünce Derneği´nin önde gelenlerinden birisidir. Dedim ki; bu kadar Atatürkçü olan, bu kadar çağdaş yaşam derneği ile ilğilenen kişi kim acaba? Şimdi aşağıya yazmaya başlıyorum, sizlerinde bilgisine sunuyorum.
Annesinin, dönemin ünlü müteahhidi Fasih Galip ile evlendikten sonra Lili Mina Raiman adından vazgeçip Leyla adını almıştır. Dahası, MİT İstihbarat Başkanı Cemal Uzgörenin 24 Nisan 2001′de Başbakanlıka gönderdiği raporda, Türkan Saylanı ve ÇYDDyi misyonerlik faaliyetlerinin odağındaki isim olarak göstermesi bile görmezden gelinmiştir. 2 Şubat 2001de Cumhurbaşkanı Sezer tarafından YÖK üyeliğine atandıktan sonra, başörtülü öğrencilerin korkulu rüyası haline gelmesi de yine bu dönemde gerçekleşmiştir. Türkan Saylan adını, kamuoyu son dönemde yaptığı iki çıkışla sıkça duymaya başladı. Bunlardan birisi, "Çocuklarımız namaz kılma yerine bale yapsın". Diğeri de, Türkleri başkalarının yaptıklarını yakıp yıkan bir millet ilan ettiği ifadeleri de bulunmaktadır. Başkanlık yaptığı derneğin yardım eden şirketleri yazıyorum; Danone, Metro Grosmarket, Turkcell, TNT Ekspres, Ericsson, Finansbank, İş Bankası, Mercedes-Benz bunlardan bazıları. 29 Nisanda İstanbul da atılan sloganlardan birisi de, "Türkiyeyi yabancı sermayeye peşkeş çekme" yolunda olacak. "Türkiyeyi satın alan" bu şirketler, kendilerine en çok karşı çıkan kesimlerin sözcülüğünü yapan bir derneğe niçin yardım yaparlar? Aslen Türklüğü bile tartışılan biri nasıl oluyorda böyle önemli derneklerde başkanlık yapıyor tartışılır.
Şimdi son olarak diyorumki; bizleri yönlendirmeye çalışan insanları iyi analiz edelim. Böyle güzel memleketimizin kıymetini bilelim...
[/CENTER]

her fetullahtan dan iyidir en azından saylan ben kafirim diyor.

ama fetullah münafıktır gözyaşı döküp amerikan pastası yiyendir

müslümanlığını benimkinden üstün görme zira mümin üstünlük taslayan deildir

______

serigatil1
;http://www.hackhell.com/showpost.php?p=4313121&postcount=8

Devletin ve Milletin huzuru için ve inkılap için gerekirse başbakanlarda ipte sallanır!

Adnan Menderes, Fetullah Gülen , Necmettin Erbakan = perdenin sol halkası Tayip birbirinin devamı.
asıl menderes amerikanın adamıydı .bence herkes cezasını çekmeli ve çektide zaten
________________[/SIZE][/COLOR]

ben bu sözleri mahkemece amerikan maşası olduğu ispatlanan menderes için söyledim ve hala söylüyorum ..

anlamadığınız şu ;

türkan saylan eceli ile ÖLDÜ menderes ise hainliği ile GEBERDİ....

ŞİMDİ BANA KİMSE AKP NİN YAPTIĞI İADEİ İTİBARDAN BAHSETMESİN..

HAİNLE BU İNSANI KARŞILAŞTIRMAYA KALKMASIN KİMSE.

mahkeme menderesin ülkeye ihanet ettiğini tescilledi ve sallandırdı .

türkan saylanın din inancı beni ilgilendirmiyor ama mahkemece hainliği tescillenip ipte sallandırılmadı .

bu farkları göründe konuşun ...

ben ikisinide sevmem ...

bu konu beni ilgilendirmiyor ama adımı ağzına almışsın ve sözlerimi alakasız konularda sergilemişsin diye yazıyorum .

sen benim yazdıklarımı alakasız konularda böyle kullanma bi daha bence ok mi :goz:

kullanıyorsanda birisinin eceli ile ÖLDÜĞÜNÜ birisinin ipte bir hain olarak asıldığınıda belirt .ok mi

Geri