Progdvb HD TV ok . 2.00

mchasso

New member
Reaction score
0
6tdz7p.jpg

2.00 daki Yenilikler nedir ?

1_Onceki versiyonda kullanilan cyberlink h264 codec versiyonu 1.7 e yukseltildi.
2_Dxva destegi eklendi.
3_Cpu kullanimi oldukca dustu.
4_Onceki programin bir emek hirsizi tarafindan gasp edilmesi sonucu bu versiyona sifra kondu.Sifre program yuklenirken sorulacak.

Kod:
http://rapidshare.com/files/4268457/Progdvb_HDTV_OK_2.00_By_st1905.exe

Kurulumu​

33o73mv.gif

2el49d2.gif

28gthz5.gif

w6tefa.gif

mr4ewk.gif

Program calıstırma şifresi:
st1905

evet arkadaslar gercektende sıstemın cok ıyı olması gerekıyor amd 2600+ ,1gb ddr ram olmasına ragmen atı radeon9200 serıes 128mb ekran kartımda ben sahsen ızleyemedım...

Alıntıdır

Bendede kaspersky var tarama yaptım temiz arkadaşlar kimseye yalan dümenden bir programın linkini vermem ...herkeze iyi izlemeler...

resimli anlatımına göre düzenlenmiyor.. ayrıca antivirüsde uyarı verdi.. devre dışı bırakıp tekrar indirdim ama aynı şekilde düzenleme yapılmıyor.. yine de eyw paylaşımına

resimli anlatımına göre düzenlenmiyor.. ayrıca antivirüsde uyarı verdi.. devre dışı bırakıp tekrar indirdim ama aynı şekilde düzenleme yapılmıyor.. yine de eyw paylaşımına

bir arkadaşdan alıntı hd goruntuyu ızlemenız ıcın cozunurlulug cok ıyı bır ekran kartınız olmalı buyur arkadasın yorumu

evet arkadaslar gercektende sıstemın cok ıyı olması gerekıyor amd 2600+ ,1gb ddr ram olmasına ragmen atı radeon9200 serıes 128mb ekran kartımda ben sahsen ızleyemedım...

Geri