program ekle kaldırdan silinmeyen dosya

Demir.Han

New member
Reaction score
0
slm arkadaşlar windows vista kullanıyorum program ekle kaldırdan mcefaa anti virüs programını kaldırıp yerine kasperksy kuracam ama mcefaa kaldırmıyorum

yardım ederseniz sewinirim

güvenli kipte kaldırmayı dene, ben de bazı dosyaları kaldıramadığımda bu şekilde yapıyorum..

ordan da olmazsa uninstall programları önerebilirim..

ewt yha bende de vardı bir ara demo lisanslıydı sildim sonra denetimden kaldırmayı denedim kalkmadı bende formatlaşımtım

programın kurulum dosyalarının oldugu yerden sil denetim masasından sılınmıyo... denetım masasında sadece sembol kalır onu sılemenın tek yolu format başka turlu sılınmıyo

silinene kadar shift delete enter yap bunu dene

programın kurulum dosyalarının oldugu yerden sil denetim masasından sılınmıyo... denetım masasında sadece sembol kalır onu sılemenın tek yolu format başka turlu sılınmıyo

bunu dene bence sistem dosyasıysa eger bilgisayarım özellikler aygıt yöneticisinden bul ve kaldır:victory

güvenli kipte kaldırmayı dene, ben de bazı dosyaları kaldıramadığımda bu şekilde yapıyorum..

ordan da olmazsa uninstall programları önerebilirim..

güvenli kipte denedim işe yaramadı uninstall prog. da kullandım sonuc alamadım

ona da baktım ama program sadece program ekle kaldırda gözüküyoo

olmadı

:saskin:saskin:saskin:saskin

yapman gereken başlat çalıştır regedit local machine software programın adını bull dosyayı sil ayrıca ccleaner programını yükle ve oradan silmeyi dene

ctrl+alt+delete yap işlemler kısmından programın çalıştığı blümün adını bul ve işlemi sonlandır tıkla.çünkü program arka tarafta çalıştığı için bu program kullanılıyor der ve programı kaldıramazsın.çalışan kısmının adına dikkat et sonu .exe diye bitiyordur.adını bulamazsan programın kurulu olduğu(c'nin içinde) yerde dosyaların isimlerine bak.daha sonra programın uninstali varsa ordan yoksa tekrar kur kısmına gelip kurarken REMOVE kısmını işaretle .başka türlü kaldıramazsın çünkü program arka kısımda çalışıyordur.:victory

Geri