Program istekleri/Oyun İstekleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Knight

New member
Reaction score
0
Program ve Oyun istek bölümlerinde bir kaç sorun gözüme çarptı.

-İstenilen oyun veya program isimlerinin topiclerde yazmaması. "Yardım Lütfen" veya "Acil Yardım" şeklinde açılması bence yanlış. İstenilen oyun ve programların topicde yazılması daha doğru olur diye düşünüyorum.Bu şekilde daha düzenli olur ve istenilen program ve oyunlara daha çabuk cevap verilebilir.

-Program crackleri ve Oyun crackleri, "Program istek" ve "Oyun istek" Alanlarında istekte bulunması bir curcuna yaratmış. Alt forum açılabilir. "Program crack istekleri" "Oyun Crack istekleri" gibi.. Bu şekilde daha düzenli olur ve istenilen program ve oyunlara daha çabuk cevap verilebilir. Tabiki bununla birlikte İstenilen program/oyun crack'in versiyonu da büyük önem taşımaktadır.

Topic Örneği ;

Başlık : Chameleon Clock v5.0

Gibi..

-Oyun ve program hakkında bilgi sahibi olmayan arkadaşlar veya istenilen oyunun ismini bilmeyen arkadaşlar için google da istenilen program/oyun ismi hakkında anahtar kelime kullanarak bulabailirler. Oyun isimleri hakkında bana özelden ulaşılabilir. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Herkese iyi forumlamalar
Saygılar

nereden yazacagımı bilmedidim icin buraya yazıyorum.windows ultımate edition 2008.kurulusunu lutfen ayrıntılı olarak bana gonderir yada anlata bilirmisini.bioptik okuyucu nedir nasıl ulasacagım.tesekkurler yardımlardan dolayı

: )

Andy48 arkdaşımızın yazısını gördükten sonra.. Sanırım sorun "forumu nasıl kullanabilceğimiz" hakkında.

Güzel topicler duruyor ama acılan bazı başlıkların crack istekleri hakkında olduğunu görebilmekteyim. Yani genel topiclerde istek yapılmıyor. İsteklerin bazılarında ise, topic başlıklarında isim yazmamakta. Başka bir sorunuz ?

: )

Andy48 arkdaşımızın yazısını gördükten sonra.. Sanırım sorun "forumu nasıl kullanabilceğimiz" hakkında.

Güzel topicler duruyor ama acılan bazı başlıkların crack istekleri hakkında olduğunu görebilmekteyim. Yani genel topiclerde istek yapılmıyor. İsteklerin bazılarında ise, topic başlıklarında isim yazmamakta. Başka bir sorunuz ?

Başka bir soru benim sana değil,senin bana olması gerekiyor çünkü o bölümün sorumlu moderatörü benim.. Düşüncelerinin aksine; Oyun İsteklerinin tek başlıktan yapılmasını söyledim defalarca da tekrar ettim ama kimse dinlemedi.. Böyle düzensiz bir hal alıyor Oyun İstek'lerinde crack isteği yapıldığı doqrudur. Gördüğüm zaman siliyorum konuyu zaten. Bu yüzden önerini gereksiz buluyorum Oyun bölümleri için..

Hatta yine söylüyorum,

Oyun İstek bölümü kapatılsın, Oyun Dağıtım üzerinden tek başlık sistemine geçilsin.

Bu sorunu eğer kabul ediyorsanız, önerim ve söylediklerim gereksiz değil demek ki. Sorunu çözmek için bir seçenek diyelim :goz: Kuralları uygulamak zaman alır ama sonuç itibari ile uygulanması sizin görevinizi yapmanız açısından daha kolay olabilceğini düşünmekteyim.Amacım yardım edicek siz ve diger arkadasların işlerini daha kolaya indirmektir.

Sözüm meclisten dışarı, ben burda kimseyi tanımam kimsede beni. Bir kaç isteğe cevap veririm sonra giderim. Kurallar konulduğu zaman herkes uymak zorundadır.

Oyun istek kapatılırsa, bu sefer dağıtım yapan bölümde istek yapılmaya başlanıcak bu sefer konular kaldırılıcak bu sefer gelen özel mesajlardan dert yanılacaktır. Bu daha önce başıma geldiği için kendimden örnek veriyorum.

Ben önceden gayet iyiydim. Ameliyata gittim geldim bölüm açılmıştı.. Rahat bir şekilde istekleri başlıktan yanıtlıyordum. Oyun Dağıtıma başlık açılsın konuyla birleştirmek kolay ve cevap vermekte.. Ama kirlilik olan bir bölümde derleme yapılması imkansız derim..

Başına gelen birşey olabilir. Bu sadece bir örnektir. Bizdede böyle olacak diye bir kaide yok. Zaten yeteri kadar özel mesaj alıyoruz..

Görevimizde kolaylık olmayacaktır bana kalırsa yeni sisteme alışmak zor olacak ve birşey çok şeyde haybeye gitmiş olacaktır.

O yüzden şuanki sistemi değiştirmeyecek,ancak içerden bir yenilik gerekli derim.

Benim düşüncem budur ve değişmeyecektir.

Düzenin oturması zaman alır ama sonuca ulaşıldığında herşeyin daha iyi olacağını düşünmekteyim. Ben fikrimi ilettim sizlere.. Takdiri sizindir. Zaman ayırdığınız için teşekürler.

kolay gelsin arkadaşlar bana studio max pro lazım craked tıyla birlikte mümkünse ilgilene bilir misiniz?????***

Düzenin oturması kolay olur diyorsun. O düzen oturana kadar çekeceğimiz zorluklardan sonra düzen otursa nolur oturmasa ne olur.

Haklsınız.. Aslında bizimkiside zamanında "miras" oldu.. : )

Diğer arkadaşların mesajlarını görünce soylemiş olduğum ve anlatmış olduğum derdin aslında forumu nasıl kullanacağımız hakkında olduğuna karar verdim. Konunun açılış amacı ve diğer iki arkadaşın atmış olduğu mesajlar herşeyi gösteriyor. Kuralları okunmaz ise, bölümler iyi incelenmez ise konuşmuş olduğumuz sorunlar malesef devam edecektir.

Tekrar teşekürler, iyi forumlamalar.
Saygılar.

Haklsınız.. Aslında bizimkiside zamanında "miras" oldu.. : )

Diğer arkadaşların mesajlarını görünce soylemiş olduğum ve anlatmış olduğum derdin aslında forumu nasıl kullanacağımız hakkında olduğuna karar verdim. Konunun açılış amacı ve diğer iki arkadaşın atmış olduğu mesajlar herşeyi gösteriyor. Kuralları okunmaz ise, bölümler iyi incelenmez ise konuşmuş olduğumuz sorunlar malesef devam edecektir.

Tekrar teşekürler, iyi forumlamalar.
Saygılar.

O halde şimdilik konuyu kapatabiliriz ;)
Söylediğiniz gibi istekler her zaman gelecektir ama önemli olan o istekleri silmek değil, isteklerin gelmesinin kurallara aykırı olduğunu açıkça belirten uyarılarda bulunmak. Bu da tabi ki sabır işi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri