Programlama Dilleri

arkadaşım c++da metin şifreleme diye bir projem var konuyu anladım ama koda dökemiyorum yardım edersen sevinirim

üstat, çok bunlar hep merak ettiğim bilgilerdi paylaşıp bilgilendirdiğin için sana sosuz tşkler.

kardes benim bi proqram yazmam lazım yardım edebilirsen sevinirim
1'den 49'a kadar olan sayılardan 6 tanesini seçen bi proğram yani sayısal loto qibi

cok genel bir anlatım olmus, ilk defa bişiler ögrenmek, neyin ne
oldugunu bilmeyenler için güzel bir kaynak olmus

merhaba benim javayla ilgili bir problemim var.open office de yazdığım bi dosyanın java koduyla ekrana yazdırılmasını istiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim bitirme tezimin bir parçası.txt de ekrana yazdırma ile alakalı bir kaç kod yazmıştım ama open office de bulamadım oo apisi hakkında bilgiler de işimi görebilir

ben şöyle bir program yazmak istiyoru yada hazırı veya beneri bir program varsa önerirseniz sevinirim.

program şu;
benim belirlediğim zamanlarda bilgisayar açık konumda iken mouseyi otomatik harek ettirecek mesela program saat 16:35 te başlıcak ekranın sağında duran mouseyi sol tarafta explorer penceresine tıklıcak ve explorer açılıcak açılan explorerde sık kullanılanlar menüsenden bir siteyi açıcak ve o siteden bir şey indircek ve ardından başka bir siteye giricek.

yani bu böyle bir program yani bu programı nasıl yazarım yada bu programa benzer bir program var bulabilirmiyim yada nasıl yazarı yazabileceğim bir program adı yani bunu öğrenmek istiyorum

Şimdiden yardımlarınız için Tüm hackhell kullanıcılarına teşekkür eder, Başarılarınızın devamını dilerim.
ilgilenenlere teşekkürler

Geri