ProGRaMLaR ßöLümü MoD AdayLIGI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olumsuz biri degilsin Calıskan Olrak Görüyorum ihtiyac varsa Neden Olmasın +1

Baktım da ki$iseL sorunLarı oLan (arkada$!) veya arkada$Lar ki$iLik sorguLuyorLar =) eL-insaf diyorum herneyse gerçek oLan bir$ey var ki siteye oLan katkın ve payLa$ımLarın ortada.Adam gibi adamsın ba$ka söze gerek var mıdır biLemiyorum ..?
[+]
HayırLısı oLsun kanka

abi sen s.mod ol bence direk kafadan hiç düşünme ... foruma katkın çok büyük uploaderın hasısın eyw....benden sana +1905

[+] Hakkında hayırlısı olsun.

Knkama yakısıR -

saka Lem artı +

Hmm anLaşıLdı şimdi benim konudaki ‘daha çok hak eden kişinin’ kim oLduğu
Biraz samimi olalım arkadaşLar bırakaLım bu daha fazLa hak edenLer var bilmem ne sana eksi verdim tripLerini, erkekçe söyLeseydiniz bari bizim kankamız varken senin oLmanı istemiyoruz diye: )
Kankisi oLan üyeLere gözü kapalı artı verecek kişiLer ne kadar samimiyetsiz ise verdikLeri artıLarda okadar değersizdir benim gözümde..
Sözümde neysem özümde de oyum..Herkes kendine yakı$anı yapar tabiki de..
Hatır gönüL i$iyLe oLmaz kimse kusura bakmasın önce saygı [-] Focus .

Bu nasıl iştir ya,,
Siz kalkın toplaşıp bu adamın hakettıgıne karar verdıgınız ıcın Fırtına'nın konusunu baltalama yarısı içine girin,arkasından burda desteklerınızı esırgemeyın küçük hesaplar pesınde kosuyorsunuz
yönetıcı olmak konu kasmak değildir + kişilik çok önemlı bı etkendır
zaten bölüm moduda ıstememıs oyum öLümüne [ - ] getirisi oLsa biLe bi cok götürüsü oLurr bu tarz ucuz hesap yapan insanLarı yönetimin kaLee aLacagınıda zannetmiorum ! $efaf adaLetLi insanLar Lazım bize onu bnu kanatLarının aLtına aLmaya caLı$anLar deiL...:saskin

known la bu güne kadar tek kelime muhabbetim olmamıştır kendisini tanımıyorum ama forum içerisinde bir kere bile saygısızlığını görmedim
çalışkan biri üstesinden gelir diye düşünüyorum
+ kopuk

Görevini HakkıyLa Vereceğine inanıyorum =)
+7

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri