ProgramLar BöLümü AsistaN MoD Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
.ArkadasLar aylardır Programlar bolumu iLe alakalıyım . Bolumde Sadece Known Var Ona yardımcı Olmak ıcın ProgramLar BöLümü AsistaN MoD AdaLıgımı koyuyorum .artı (+) eksi (-)
Goruslerınızı Beklıyorum.Şimdiden Tesekkur Ederim .

_KingKilla_ nın başwurusu varken açmasaydın..

[-] 1912

Bölüm Modu 1 Haftada Fikrini Değiştiriyorsa vardır bunun altında bi bit yeniği..

Known a yardımcı olmanda fayda var kesinlikle...forumun bana göre en yoğun bölümünü yönetmek gerçekten onuda yoruyordur...seninde programlara olan ilgin ortada...

bence olumlu ( + ) Hayırlısı olur inşallah...

PayLaşımLarınLa,KişiLiqinLe ModLuqu En Çok Hak EdenLerin Başında GeLiyorsun Kardeşim..Known iLe 2'nizin Omuz Omuz Verip NasıL Harika İşLer Çıkartacınızı BıLıyorum =) Hakkında HayırLısı Neyse O oLsun..

++ KişiLik..
++ ÇaLışkanLık..
++ DürüstLük..:goz:

Ulash kARDEŞİM sONUNA kADAR dEStEKçİNİM...sEN mOD...DEĞİL sÜPER mOD oLACAK aDAMASIN............aRTI ( + ) aRTI ( + ) aRTI ( + )

Kimsenin AdayLIK Konusu Senin Aday oLmana Mani degiLDir. ßen KingiLLa'ya - ( Eksi ) verdim Ve Çogu PayLaşimi RekLamLIYDI ProgramLar ßöLüm KuraLLaRINa A.mod uymaLI Ki üyeLer Uysun.

ULash'IN Forum iÇin YaptıkLarı PayLaŞIMLaRI Gayet Açık Net Ve Ortada. Kimse ULash 'IN ßenim dostum ArkadaŞIM Kankam Vß. gißi ßirşeyim oLDugu Düşünmesin.. AdayLIGINI KoymaSINI ßen iStedim. ONLine Süreside Yeterince YükseK FazLa Söze Gerek DuymadaN

+ ZeytinßurnuLu..

Kimsenin AdayLIK Konusu Senin Aday oLmana Mani degiLDir. ßen KingiLLa'ya - ( Eksi ) verdim Ve Çogu PayLaşimi RekLamLIYDI ProgramLar ßöLüm KuraLLaRINa A.mod uymaLI Ki üyeLer Uysun.

ULash'IN Forum iÇin YaptıkLarı PayLaŞIMLaRI Gayet Açık Net Ve Ortada. Kimse ULash 'IN ßenim dostum ArkadaŞIM Kankam Vß. gißi ßirşeyim oLDugu Düşünmesin.. AdayLIGINI KoymaSINI ßen iStedim. ONLine Süreside Yeterince YükseK FazLa Söze Gerek DuymadaN

+ ZeytinßurnuLu..

+ 1903

Ozgur dai nın bır bıldıgı vardır

Hakkında hayırlısı olsun

+ ZeytinßurnuLu..

[+] hayırlısı olsun =)

Destekliyorum. ( + )

known dai nin bi bildiği wardır...ulash sen de son zamanlarda dikkatimi çekiyorsun + çalışır..hayırlı olsun...

.ArkadasLar aylardır Programlar bolumu iLe alakalıyım . Bolumde Sadece Known Var Ona yardımcı Olmak ıcın ProgramLar BöLümü AsistaN MoD AdaLıgımı koyuyorum .artı (+) eksi (-)
Goruslerınızı Beklıyorum.Şimdiden Tesekkur Ederim .

yola devam sizngibi değerli paylaşımcılar her zaman faydalıdır.başarılar dilerim

PayLasımLarın kaLiteLi 1 resim 1 Link verip bırakmıyosun konuLarı anLasıLır açıkLayıcı her zaman.. +1

+ tiesto

Hakkında hayırlısı olur inşallah​

Ortadaki davranısların ve bölüme ilgin konusunda + veriyorum.
KingKilla 'nın konusu sonuclanmasını beklemediginden ve sabırsazlıgından dolayı ki bu benimde basıma gelmisti.bu yüzden - :(
KnowN yane Özgür dai bölüm'de seni yanında görmek istediginden dolayı bir +'da öle veriyorum..
Ama herşeyden önce SABIR.

Şimdiden Hayırlı olsun dileklerimi sana iletiyorum :goz:

+ ZeytinßurnuLu..

Kasım 2008 den beri bölümü takip ediyorum....
Paylaşımları KnowN kadar sağlam 2. uploader olduğu kesin ve su götürmez bir gerçek...
Kendisini tanımıyorum,dolayısıyla dürüstlüğü ve karakteri hakkında yorum yapmam yersiz olur ama;
Online süresi,
Garantili Paylaşımları,
Emeğe Saygısı,
ve
Konularına Verdiği Destek ile benim gözümde AMod olmayı haketmiştir...

(+) Takipçin ve Destekçinim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri