Programlar Bölümü Yetki Talebi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

тнєĵøкєя

Altın Üye
Reaction score
0
S.modumuz Kent55 ve Bölüm yetkilisi KnockOut'la konuştuktan sonra Başvuru konusunu açıyorum...

Başlıkta da belirttiğim gibi Programlar bölümü moderatorluğune adayım.

Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.

+ 1979
Hayırlısı Olsun ...

Seni Severim Saygılısın Konuşkansın Azimlisin Fakat Seni O bölüm Yer bitirir diye düşünüyorum Kendini Biraz daha Geliştirmen gerekli diye düşünüp - ZeytinburnuLu oLan Fikrimi + ZeytinburnuLu oLarak değiştiriyorum..

Ama Şunu Belirteyim O ßöLüme Bu Sefer Mod oLucaksın ;))

тнєĵøкєя;5270748' Alıntı:
S.modumuz Kent55 ve Bölüm yetkilisi KnockOut'la konuştuktan sonra Başvuru konusunu açıyorum...

Başlıkta da belirttiğim gibi Programlar bölümü moderatorluğune adayım.

Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.

Kesinlikle hakkındır Kardeşim (Geç bile kalındı)
Paylaşımlarını devamlı takip ediyorum, ayrıca bölüme gösterdiğin itinalı davranışlarında
dikkat çekiyor, yinede bir arkadaşımın dediği gibi, istediğin bölümün zorluğununda
farkındasındır, eğer dediğin yapılırsa sana başarılar dilerim.

Nihai Karar yönetimin olmakla beraber..bu vazife için biçilmiş kaftan gibi geldi bana...:smile:
Hayırlısı...:smile:

+ angel

Sen gözüme hep başarılı ve çalışkan bir uploader olarak çarptın.. Hackhell için 2 sene gibi mak'ul bi zamandır emek veriyorsun. Çalışıyorsun, çabalıyorsun.. Ne bilim arazi olmuyorsun en azından. Hackhell'e ne zaman girsem birşeylerini görüyorum.
Adam yağlamayı sevmem. Ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler.

+

Hakkında hayırlısı olsun güzel kardeşim..

forumun bu kadar üye toplamasında en etken olan bölümdür kanaatimce.Eskiden milleti hack sevdası salmışken,hackhell piyasaya binlerce lamer salmıştı :)

Bence eski günlerine dönmesi için sıkı uploadların yanında iyi bir kontrol ve değerlendirme mekanizmasınında eklenmesi gerek ve bu işin üstesinden gelebilecek ender üyelerdensin.

Modluk yakışır kardeşimiz

+++++

Hakediyosun joker

+1903

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri