Programsiz Resİm Calma

captain_27

New member
Reaction score
0
msn de biri ile konusuyoken onun resmini calmak istiyosanız yapmanız gereken klavyenizde bulunan printscreenyada sysrq tusuna basmak sonra painte giircez
ordan yapıstır dicez cıkan sayfadan resmi kesicez oldu bitdi fotoyu istediğin yerde kullan :d

ewet iyi fikir hiç aklıma gelmedi yaaa :D

en basit en kolay yöntem budur sağolasın arkadaşım

milletin dini kitabı program olmuş bu aralar

farzedelimki bu konu başlığı altında aynı olayın programını verdin

yazılması muhtemel cevaplar

_ya biz bunu rapidden nasıl indiricez bilmiyorum biri yardım etsin

_hata veriyo yaaaaaaaaa

_rar şifresini de yazsana olm

_tamam indirdim ama resimli anlatımını yazarmısın nasıl kullanacağımı bilmiyorum

_trojen çıktı bundan terbiyesiz herif

gerçekten samimiyetimle teşekkür ederim tamamen iyiniyetinle bu konuyu açtığın için

resim çalmanın programımı olur beah printscreenle ekranın resmini çek paintte resmi kırpıp farklı kaydet

sağ kulağını sağ elinle soldan tutmak gibi bişi bu sanırsam :eek:

ne kadar zekisin ya ben bunu keşfedeli kaç sene oldu ..

Bilmeyenler Için Söledim Ben Arkadasim Bunu Sadece Sana Sölemiş Olsam Neyse Hemen üstüne Alinma :d

edit:

hellboy dalga gecmene gerek yok bilmeyenler için yazıyom ben bunu

captain_27' Alıntı:
Bilmeyenler Için Söledim Ben Arkadasim Bunu Sadece Sana Sölemiş Olsam Neyse Hemen üstüne Alinma :d

edit:

hellboy dalga gecmene gerek yok bilmeyenler için yazıyom ben bunu

Ben dalga geçme Aşalama v.b. bir KElime yazmadığımı düşünüyorum...

Lütfen forum kurallarını okuyup FLood yapmayınız..

paylaşım için teşekkür ederiz kardeş bizde biliyoruz ama emeğe saygı duyalım güzel paylaşım bilmeyenleride düşünmek lazım

Bunu Bilen Yoktur Yanİİ Baska Iseler Bulmak Lazim Bide Ordan Caldigin Onda Ayni Boyda Olmuyoooo KardeŞlerrrrrrr Denedim Biliyom Simdii Mİİ Program Indir Harikaaaa

eren_26' Alıntı:
Bunu Bilen Yoktur Yanİİ Baska Iseler Bulmak Lazim Bide Ordan Caldigin Onda Ayni Boyda Olmuyoooo KardeŞlerrrrrrr Denedim Biliyom Simdii Mİİ Program Indir Harikaaaa

Anlatmak İstediğinizi Daha Düzgün bir Dil İle Anlatabilirseniz Daha düzgün olucak gibi.

NE KADARDA YARATICISIN ŞİMDİ BUNU BİLMEYEN VARMI??:sigara:
:hhman:
:D :D

çok zekisin birader einstain in oğlumusun
:):):) boş işler

sen cok sey bildiğini sanıyosun heralde sana sunu sölüm cok bilende cok yanılır ha biliyosan bişey demezsin sadece ben bilmiyom bunu önceden bilenlerde vardır ama ben bunu forma yeni üye olanlara kolay bi yöntemle hareketlendirmek için yaptım ok umarım anlamıssın dır

Belki değil var. :D Sürekli de yanıma gelip sorarlar bu soruyu Paint bile bilmediklerinden programa muhtaç kalıyorlar.

Vay be tskler =)) biraz hirsizlik yapalim

Geri