protype

Senide Tanımıs Olduk Güzel ROp.Elinize sağLık.

pronun böyle gözüktüğüne bakmayın aslında tanıyınca kaçacak yer ararsınız :hhmanD

Zeki Hoca ve Türkiye Selçukluları :D g.o.p Milli eğitim bakanı da vardı la onu da söyleseydin :D

şaka bir yana pro bitanedir bitane =)

Yürü len :D :D anca gidersin :D

Merhaba
Ben Gülşah bana bir konuda yardımcı olurmusun?
Cossacks oyununu bilgisayarım vista home premium olduğu için açamıyorum.ne yapmam lazım bana seçenekleri söylermisin?msn adresim varsa ekleyebilirim.iyi günler iyi çalışmalar dilerim.saygılarımla,

Merhaba
Ben Gülşah bana bir konuda yardımcı olurmusun?
Cossacks oyununu bilgisayarım vista home premium olduğu için açamıyorum.ne yapmam lazım bana seçenekleri söylermisin?msn adresim varsa ekleyebilirim.iyi günler iyi çalışmalar dilerim.saygılarımla,

Sorunu yanlış yerde söylemişsin ama yinede cevap vereyim =)

Cossacks serisinin oyunlarını oynadım. Hatta Europen Wars ya da Back to Wars bunlardan birini bitirdim.

Sorunun uyumlulukla ilgili birşey olabilir ve büyük ihtimalle de öyledir.

Cossacks.exe sağ tuş -> Özellikler/Properties -> Uyumluluk/Compatibility -> Uyumluluk Modu/Compatibility Mode -> '' Bu programı aşağıdaki uyumluluk modunda çalıştır '' / Run this program with below copatibility mode -> Windows XP

eğer sorun çözülmese Windows XP yerine 98/Me yapmayı dene. Büyük ihtimalle açılacaktır. Eğer yeniden olmazsa

http://www.hackhell.com/forumdisplay.php?f=220

yardımcı oluruz =)

güzel olmuş anına bayıldım ben de liseli olduğum için böyle anılar hoşuma gidiyor

Geri