proxy

aY_dE_De

New member
Reaction score
0
séLam ARkdaşLar arattım site içnde ama ßuLamdm ßurda proxy Listesi weriLmiyo heraLde seßeßini ßiLmyrm taßi vardır ßi ßiLdiniz ama verseniz iyi oLur taßi siz ßiLirsnz sadece ßi tafsiye :melek

proxy ihtiyacın varsa sana proğram tavsiye ederim... ben kullanıyorum çok da memnunum..:) sana sadece proğramların ismini verebilirim gerisini de halledersin herhalde.. Vidalia ve Privoxy bu iki proğramı kurduğun ve ayarlarını yaptığın zaman elit proxy sahibi oluyosun... Vidalia sayesinde ip ni istediğin an değiştirebiliyosun... ben bunların yanın da birde frefox kurdum explorer ayarlarını içe aktardım.. explorer ı normal ayarlara geri getirdim explorer normal ip ile çalışıyo frefox elit proxy üzerinden çalışıyo... frefox kullanmadan explorer ı bu proğramlarla kullandığım zaman bağlantı çok yavaş oluyo sana tavsiyem bunlar olacak...

nasıl kullanıcağımızı açıklarmsn
arkdaşımm buldum programı ama çözemedim :D:D

aslında resimsiz açıklaması çok zor gibi ama yine de anlatmaya çalışayım...explerer den araçlar-internet seçeneklerini oradan da açılan sayfada bağlantırarı-yerel ağ ayarlarını seçeceksin... açılan pencerede (Yerel ağınız için bir proxy sunucu kullanın (Bu ayarlar çevirmeli
bağlantılarda ya da VPN bağlantılarında geçerli olmaz).) yazısının önündeki tik i işaretleyip gelişmiş i sececeksin... kullandığın explorer da socks varsa onun önun de bulunan satır boşluğuna 127.0.0.1 ip sini gireceksin.. hemen yanın daki kısa satır boşluğuna da 9050 port numarasını gireceksin tamam diyerek çıkacaksın...socks yoksa http kısmına 127.0.0.1 ip adresi ve 8118 port numarasını gireceksin... bunları tamam diyerek onaylayacaksın ve oradan çıkacaksın...gereken proğram lar vidalia,privoxy ve tor... yalnız tor u başlangıçtan silmen gerekiyo yoksa vidalia devreye girmiyo... vidalia olmadan da sistem çalışıyo ama ip yi kendi otomatik değiştiriyo vidalia da istediğin an ip yi değiştirmen mümkün...tor u başlangıç menüsünden kaldırmak için başlat-çalıştır satırına msconfig yazıp tamam diyeceksin çıkan ekranda başlangıç sekmesii bulacaksın tik i ni boşaltacaksın... tüm bunlardan sonra adresini http://www.ip-numaram.com/ buradan kontrol edebilirsin... fakat bu yöntemler explorer ın yavaş işlemesine neden oluyo... onun için mozillayı kurman gerekiyo mozillayı kurar ken explorer dan ayarları içe aktar seçeneğini seçip kurulum bittikten sonra explorer a dönerek araçlar-internet-seçenekleri-bağlantılar-yerel ağ ayarları... burada bulunan (Yerel ağınız için bir proxy sunucu kullanın (Bu ayarlar çevirmeli
bağlantılarda ya da VPN bağlantılarında geçerli olmaz).) yazının önünde ki tik i boşaltarak tatmam diyeceksin ve explorer normal çalışacak.. mozilla elit proxy üzerinden çalışacak.. dilediğin zaman explorer dan içini boşalttığın tik i doldurarak proxy üzerinden bağlana bilirsin... kolay gelsin...

yeniden baktım da bende hem socks hem de http kısmı dolu sen de ikisini de doldur öyle mozilla frefox u kur...

Geri