Ps ye AdayIm!!

0ğuzhan

New member
Reaction score
0
arkadaslar ben ps ye aday oldum.su an magneta 2 haftal1k tura c1kt1 .monada fazla tak1lam1yacak foruma .ben bu görevi üstleniyorum istekleri elimden geldiiince deerlendirp yay1nl1yorum .. ben o bosluku az da olsa kapatmak istiyorum . photoshopa aday1m :) Yorumlar1n1z

modluk için mi adaylığını koyuyorsun yoksa yardım için mi:eek: yardım içinse mod olmadan da yardım edebilirsin.
zaten şu sürüm değişecek.teşekkürdü online v.s gitmeden herkes bi bölüme kapağı atıyım diye
bakıyor:)
-1 dıyorum.

valla jackal dediklerin aklıma gelmedi değil hani ..:)

ancak çalışan bi üyesin +1

sitede çalıştığı için +1

J@CK@L' Alıntı:
modluk için mi adaylığını koyuyorsun yoksa yardım için mi:eek: yardım içinse mod olmadan da yardım edebilirsin.
zaten şu sürüm değişecek.teşekkürdü online v.s gitmeden herkes bi bölüme kapağı atıyım diye
bakıyor:)
-1 dıyorum.

alakasi yok :)

benden -1.............ps den pek anlamadıgın kanaatindeyim...

-1 yazıp bırakmıyorum, sebeplerinide yazıyorum, arkadaş desteğiyle değil objektif bakmaya çalışırım her zaman.

ps bölümüne baktığımızda

öncelikle bilgi konusunda yetersizsin ama çalışan bi adam bilgisi yetersiz olsada mod olamaz diye bişey yok
olabilir bence, gel görki sen sonralıkla yaptıklarınla dahada yetersizsin.

başlık açıyor sonra takip etmiyorsun,
örnek, bölümde yarışma ve bi tutorial başlığın vardı, katılanların emeğine saygısızlık olmasın diye
yarışmayla saatlerce ben ilgilendim, tutorilainde linkler hatalıydı o kadar yazdık düzelt diye sen bakmadın
çöpe attık.

başlık sayın yeterli çünkü çoğu kendi isteklerin, durmadan istek yaptın.
sürekli siten için birşeyler istedin, bir sürü kişiyede pm atmışsın istek istek istek ayrıca reklamınıda yaptın
ezberledi millet sitenin domaini, başka bi forumda isteklerinizi yazın yapayım diye sabit başlığın var ama millet kuyruğa
girmiş sen 0 istek yapmışsın, bi tane bile cevabın yok, başlıklar açıp arazi olmuşsun yani,

burda yayınladığın bi kaç çalışma var arkadaşlarına yaptırıp kendi adına eklemişsin,

daha dün birin mesajına karşılık gereksiz tartışmalara girmişsin,
bi de atışmayı seven tayfan var senin onlarla atışma dolu mesajlarını biz sildik.

arkadaşlarına güvendin sanırım, gerçektende onların sayesinde destek konusunda sıkıntı çekmessin ama sen ilgili
ve öğrenen biri olarak kal, rahat ve özensiz bi izlenimin var, burda mod olma.

yaw hastaydım şimdi iyice başım ağırdı, dark benide sil gerçekten bakamıyorum artık..
arkadaşlar ben yönetime 20 gün önce modluğum silinsin user olarak devam edicem demiştim zaten, ismim kaldıda :}

sen öle diyosan öledir işin geröek kısma daha bi değişik demekki:):eek:

bende -1 sen yardım içinmı yoksa modluk içinmi baş vurdun bellı dııl j@ck@lındediği gibi mod olmdandan yardım edebılırsın üzülerek -1000000

mona abi gerekeni,fazlasıyla anlatmış zaten ayrıca p3simist,

ben dikkat ettimde bundan önce 1- kaç yere daha modluk istemiştin yani ozmanda da demiştim ben;bir yeri istiorsan arkasında dur ve mücadele et ama sen bi kaç yeri birden istediğin için bi güvensizlik oluşu bende..

-1

Anlıyorum arkadaslar tamam ßϊØĦλżλѓĐ i monalisayı çizen kişi , Cakır'x obalcı ve diğerleri , anladım ki formda pek sevilmiyorum , bilmiyoru bu konular olsa gerek yada baska nedenler :( ama sunu bilin sevildiğinizi bilin , bana hepiniz abilik ettiniz , BUNUN İÇİN TESEKKUR EDİYOR, Bir daha hiç bir yere moderatorluk koymamak üzare YEMİN EDİYORUM..Konuyuda siler veya kitlerseniz sevinirim

bunun sevilemmekle hiç bir alakası yok

sadece yetersizsin ondan yazmışlardır.. :cool:
bir mod her zaman konularınn arkasında durmalıdır demek sen öle yapmamılşın ondan yazmışlar
yani seni sevmiyolar diye birşey yok
burda hepimiz kardeşiz... :)

ya adamın avatarından belii :) +111111

bence fazla usta degilsin... mona'nın yaptıklarına yetişebilir misin ???

yannış annama sakın ben mod olayım die demiyorum... sadece yeterli degilsin gibi.. hic mukkemeliyette olacak derece bi calismani gormedim gerci magnetaninda gormedim...

eğer her şey dostlukla olsaydı +1 verirdik ama mona çok doğru demiş ilgilenmen gerekio ve bilgi sahibi olmak gerekio ps bölümü okadar da kolay diil -1 diyorum üzülerekten ama gerçekten istiyorsan gerçek anlamda çalışman ve ilgilenmen gerekior gerekli cvpı mona vermiş gerçi yazmamıza bile gerek yoktu...

p3simist kardeş her ne kadar beni sewmesede +1 :(

Geri