ps3 oyun atamıyorum

balli88

New member
Reaction score
0
s.a dostlar bende ps3 var oyunlar indirdim ama harici hdd ten ps3 atamıyorum yardım

evet dostum kırdırdım oyunda var içinde ama başkası attı bende indirdim oyun ama atamıyorum

ben de ps3 var ama jailbreak yok fazla bilgim yok ama arkadaşımda var acaba harici hdd format atıp fat32 yaptın mı acaba bide sen jailbreak ile oyun çalıştırdın mı hiç burda iki tane bilgi var kurulumuyla ilgili istersen bak

Ps3 Chip kurulum ve kullanımı oldukca basittir, kısaca anlatmak gerekirse…

Ps3 Chip mizi Ps3 USB girişine takıyoruz sonra makinayı kapatıyoruz. Arkadan fişini çektikten sonra tekrar takıp power tuşuna basıyoruz ve zaman kaybetmeden eject tuşuna basıyoruz.Makinamız açıldığında artık Ps3 hacklenmiş durumda.Daha sonra USB Belleğimize yada Harddiskimize attıgımız Backup Manager programını kuruyorsunuz.Artık Oyunlarınızı Harddiske kopyalayabilir yada İnternetten indirdiğiniz oyunları rahatlıkla Ps3 te oynayabilirsiniz.

Detaylı Anlatım...

PS Jailbreak Çalıştırma Rehberi

Rehber 3 adımdan oluşmakta.

1) USB HDD’ye FAT32 Format Atma
2) 3.41 Güncelleme Yapma
3 )Oyun Yükleme ve Başlatma
4) FTP Server ile PS3′ün Dahili HDD’sine Oyun Aktarımı

1) USB HDD’ye FAT32 Format Atma

Şu anda PS3 FAT32 formatındaki USB HDD’leri tanıyabilmekte. Bu yüzden USB HDD’nizin formatını FAT32′ye dönüştürmeniz gerekmekte.
HDD’nizin formatı FAT32 ise bu adımı geçin.

2) 3.41′e Güncelleme YapmaBu bölümde dikkat etmeniz gereken şey hangi bölgeye ait PS3 kullanıyor olmanız.
Eğer PAL bir makineye NTSC-U güncellemesi yüklerseniz PS Jailbreak çalışmaz. Bu yüzden dikkatli olmanız gerekiyor.

3) Oyun Yükleme ve Başlatma

“GAMEZ” ve “manager.pkg” dosyalarını indirin
İndirdiğiniz dosyaları RAR’dan çıkartıp USB HDD’nin ana dizinine atın.
4) FTP Server ile PS3′ün Dahili HDD’sine Oyun Aktarımı

buda türkçe video anlatımı

Dailymotion - PS3 Jailbreak(TR Instructions) Türkce anlatimi - Wissenschaft Kanalı

youtube de anlatımları vardı ama ingilizce ordan görsel olarak bakabilirsin...

Geri