Psikoloji Testi - Html

X

O şimdi Asker
Reaction score
0
Japon psikoloji profesörü, Isamu Saito psikolojinin prensiplerinden faydalanarak kendimizi keşfetme şeklinde bir oyun hazırlayarak okurlarına sunmuş. Aslında Rissho Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Saito'nun "Kokoloji adını verdiği bu oyun ülkesi Japonya'da kitap olarak yayımlanınca tam 4 milyon adet satmış. Daha sonra Amerika ve Avrupa'da da büyük ilgiyle karşılaşmış. Şimdi bu ilginç profesörün oyunu Türkiye'de yayımlanıyor.

Buradan

yayınlanmıştı demeyin html olarak Türkiye forumlarında ilk kez
code ları ben düzenledim oradan biliyorum :)

firefox da sayfa numaraları görükmüo kuzi..

explorer a zorlat üstad ordan yaptım : D

hafıften kımızı yazı cıkıo arkadan tıklarsan gecıo

valla süper ne diim dhtml

abi bu ne yaaa .

Çok nadir bir taşı bulmak için dağa tırmanmak üzere yola çıkıyorsunuz. Dağ hakkında neler düşünüyorsunuz ? die bi soru geldi bnde hiç bişey yazdım

cevaba bak:(

hiç bişe = Dağ hakkında düşünceleriniz babanızın gözünüzde nasıl biri olduğunu gösterir.

ha ha haa sen daha başında takılmışsın diğer sorulara bak üstad ;)

oooo abi bana kaydı yaaaaaa:):)

beyler onu bırakında aşk testine bakın
işte benim sonuç:

1. Ne tip insanlar size çekici gelir?
A. Tavşan: Değişik bir kişiliğe sahip; örneğin dışardan buz gibi görünüp de kalbi sımsıcak olanlar.

2. Size kur yapılırken nasıl bir yaklaşıma karşi koyamazsınız?
B. Aslan: Samimi ve açıksözlü.

3. Sevgiliniz üzerinde nasıl bir intiba bırakmak istersiniz?
A. Köpek: Asil, güvenilir, tutarlı.

4. Sevgilinizin hangi yönü sizi en çok deli eder, ayrılma sebebi bile olabilir?
C. Timsah: Merhametsizliği, sogukkanlılığı, alaycılığı.

5. Sevgilinizle nasıl bir ilişki kurmak istersiniz?
C. Tavşan: Sıcaklık dolu, kendinizi her an aşkınızdan ölürken hissedeceğiniz.

6. Zina yapar mısınız?
A. İnsan: Toplum ve ahlak çok umrunuzda, evlilik sonrası kötü bir şey yapmazsınız.

7. Evlilik hakkındaki düşünceleriniz?
B. Beyaz kaplan: Sizin için çok değerli. Bir kere evlenirseniz hem vliliğinize hem de eşinize çok önem göstereceksiniz.

8. Şu anda aşk hakkında ne düşünüyorsunuz?
A. Aslan: Her zaman aşka hazırsınız, onun için her şeyi yapabilirsiniz ama kolay kolay da aşık olmazsınız.

oldukca ilginçti ya :)

buna benzer bişey okumuştum acayip bişey :):)

Eline sağlık..

bunu bilmiyordum o zamanlar kız arkadaşım bana yapmıştı çilek sorularında bayağı bi falso vermiştim ahh ulan eski günler geldi aklıma

viva_la_revolucion' Alıntı:
bunu bilmiyordum o zamanlar kız arkadaşım bana yapmıştı çilek sorularında bayağı bi falso vermiştim ahh ulan eski günler geldi aklıma

abi benim ki de yapmıştı allahtan çilek sewmem demiştim.ama girersem hepsini yirim:) :) :)

1 Çok nadir bir taşı bulmak için dağa tırmanmak üzere yola çıkıyorsunuz. Dağ hakkında neler düşünüyorsunuz ?

Cevap:erişilmez

sonuç:erişilmez = Dağ hakkında düşünceleriniz babanızın gözünüzde nasıl biri olduğunu gösterir.

2 Sonunda aradığınız taşı buldunuz. Ne tür bir taş ? Boyunu, ağırlığını ve değerini tanımlayın
Cevap:eek:rta, 500gr, 2.000-YTL

Sonuç:eek:rta, 500gr, 2.000-YTL = Taşı tanımlayan sözleriniz değeriniz hakkında hissettiklerinizdir.

3 Yıllardır. Kimsenin ayak basmadığı eski bir binadasınız ve yerin altına doğru inen bir merdiven keşfettiniz aşağıya doğru kaç basamak indiniz?
Cevap:2

Sonuç:2 = Terk edilmiş binalar ve yer altı odaları gömülmüş anıları ve eski psikolojik yaraları sembolize eder. Az sayıda basamak inenler geçmişten daha az etkilenen insanlardır, çok fazla inenler içlerinde derin yaralar taşırlar.

4-Derken karanlığın içinden birinin sesini duydunuz.Bu kişi yavaşça ağlıyor mu? İnliyor mu ? yoksa sizinle konuşuyor mu?

CEvap:İnliyor

Sonuç:inliyor = Kendisiyle konuşan bir ses duyduğunu söyleyenler eski acılarını bir madalya gibi göğüslerinde taşırlar inleme sesi duyduğunu söyleyenler zor zamanlarını yalnız geçirmiş kişilerdir.

5-Yolda yürürken kapalı. Siyah bir evrak çantası gördünüz. Etrafta kimsecikler yok ve sahibinin adını görmek için çantayı açtığımızda içinden bir tomar para döküldü. Bu olaya nasıl tepki verirsiniz?

Cevap: 3- Bunu düşünmek için zamana ihtiyacım var

Sonuç:3- Bunu düşünmek için zamana ihtiyacım var = Bu sizin bir gün çok çekici biri tarafından teklif alırsanız vereceğiniz tepkiye eşittir.

6-Külkedisi masalındaki yakışıklı prens baloda düşürdüğünüz ayakkabınızı çirkin üvey kız kardeşinizin ayağında denerken siz de oradasınız ve ayakkabı üvey kız kardeşinize uyuyor.

Bu kötü sürprize nasıl tepki verirsiniz?

Cevap:pislik karı

Sonuç:pislik karı = Bu durumda vereceğiniz tepki gerçek hayatta eşinizi çalmaya kalkışan bir rakibe vereceğiniz tepkiye eşittir. Sabırlı olmak bilgelik belirtisidir. Ama zaman zaman insan kendisine ait olanı elinde tutmak için savaşmalıdır.

7-Bir çilek bahçesine girdiniz. Çilekler o kadar nefis duruyor ki dayanamadınız ve çilekleri yemeye başladınız. Kaç tane yediniz?

CEvap:10

Sonuç: 10 tane = Çaldığınız çilek sayısı aşık olduğunuza inandığınız kişi sayısını gösterir. Bir tane yedikten sonra durduğunuzu söylediyseniz aşk hayatında sadık birisiniz. İki haneli sayılarla cevap verenleriniz ise libidolarını frenlemeyi düşünmeliler :D

8-Çileklerini çalmakta olduğunuz çiftçi ortaya çıktı ve bağırmaya başladı. Kendinizi savunmak için ne dediniz?

Cevap: canım çekti

Sonuç: canım çekti = Bu sözler yasak ilişki sırasında yakalanırsanız söyleyeceklerinize eştir!

çileklerin tadı süperdi

Sonuçmu: süperrr = Çileklerin tadı hakkında söyledikleriniz geçmiş ilişkiniz hakkında düşündüklerinize eşdeğer.

:D :D

bence soruların cewaplarıyla hiç alakası yooq
ama yinede saol X

bu kitabı okumuştum sanırım yazan adam epey bir ünlü piskolojide sorular boş değil yani ama bi soru eksik

şöyleydi galiba yabani hayvanların bir geyiği yemesini seyrederken ne düşünürdünüz

verdiğiniz cevap ilk kez prn film izleyenlerin vereceği tepkiye eşit felan dı :)

:)

haci super siteymis iki saattir takiliyorum sardi ha

bu testi bana gönderebilir misiniz?
özelden mesaj attım ama cevap gelmedi...

hehe ben bunu hatırlıyom koaka ıydı kokolojımıydı neyımdı ya dilim donmuyo o kıtapdada ole bıseyler vardı guzeldı surukleyıcı bı kıtap tavsıye ederim kokolojıydı herhalde :)

Geri