Qimse Alıntı Yazmıo :(

• Konbuyu başlatan |St_AnGeR|
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haklisin, ozellikle dokuman yayinlayan arkadaslar buna dikkat etmeli. (orn: linux bolumu).

walla ben yayınladıım hepsine yazdım eğer untmussam qusurabaqmasınlar hemen editlliiim..

Ne alaka anllamadım arkadaşlar neyi alıntı yazacak zaten bilgilerinçoğu anonim bilgiler...

Sevencloves' Alıntı:
Ne alaka anllamadım arkadaşlar neyi alıntı yazacak zaten bilgilerinçoğu anonim bilgiler...

Baska sitelerde yayinlanan dokumanlari tekrar yayinlarken en azindan orjinal yazara yada siteye kredi vermek gereklidir diye dusunuyorum sahsen.

emege saygi meselesi.

h.

ya simdi sen aldın copy paste ettin senin mi oldu ii bea bide altına ben yazdım dede tam olsun ya nekadar zor bi işmiş "Alıntıdır.. "yazmaya bile usenio ama burda plomi yapıonuzya helal size ya biraz cıq emeğe saygı..

|St_AnGeR|' Alıntı:
ya simdi sen aldın copy paste ettin senin mi oldu ii bea bide altına ben yazdım dede tam olsun ya nekadar zor bi işmiş "Alıntıdır.. "yazmaya bile usenio ama burda plomi yapıonuzya helal size ya biraz cıq emeğe saygı..

Polemik yapmaya gerek yok ben ilk günden beri her zaman diyorum arkadasım bu şekilde polemiğer gidersin ver link bakalım ver isim bakalım ortaya laf atılmaz kimi suçluyorsan isim ver bilelim ki bu bir suç değil zaten

Sevencloves' Alıntı:
Polemik yapmaya gerek yok ben ilk günden beri her zaman diyorum arkadasım bu şekilde polemiğer gidersin ver link bakalım ver isim bakalım ortaya laf atılmaz kimi suçluyorsan isim ver bilelim ki bu bir suç değil zaten

Ortaya laf atma meselesi degil Seven, birazcik dikkat demis sadece konuyu acan arkadas, simdi tek tek c/p yapanlarin listesini yayinlamaya gerek yok, azcik dikkat edelim diyoruz sadece.

Art niyet yok ortada, polemik yaratmaya da calisilmiyo.

h.

ifrit' Alıntı:
basliklarimin hic biri baska bir forumdan cp ile alinmis degildir, bilginize...

1 .si polemi peşinde diiliz
2. coğu copy paste ispatlarımda ama zzaten baris ortda
3. ya bu arada qimseyi suclamadıq sadece emege saygı dediq hem suç olduğunu yada balanasın die de yoq zaten haddimize diil ama ne bu alıntıdır karsıtı dawranıs bunu anlamadım.. neyse uzt mayalım Ben Emeğe saygıdan bahsettim sadece polemi açmaq istemiştim sorry:(

ehae üzerime alınmıyorum çünkü ben zaten link veriyorum dökümanlarla işim yoq :D

konu kapanmıstır gerek yok ustunde durmaya
not :
ALINTIDIR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri