R_Studio 4.2

peki kardeş paylaşımın için teşekkürler fakat şöyle bir sorum olacak geri dönen dosyanın adıda aynen geliyormu mesela benim psd dosyalarım var çalışmaların isimleri farklı yani mesela psdnin temelini attım işte bilmem şu firma.psd diye kaydettim bunuda bana sağlarmı bu program isimleri ile geri gelirmi ?

kardeş,
üzerine veri yazılmamış tüm belgeler geri gelir.Bu programın parçasıda olabilir,klasörüde,farketmez.Aynı isimle gelir.Zaten ilk çalıştırmada bulamama ihtimalin var,o da programdan değil,kulllanamama acemiliğinden.Ama 1-2 kez kullanın.İşte o zaman ortaya çıkacak bütün dosyalar...

teşekkürler deniyorum su anda scan yapıyor benim sorun 3 part bir hardisk vardı birgun laptop actım ntldr hatası verdi kurtramaya calıştım mbr yi sildim yanlışlıkla en sonunda ınvalid partıon hatası verdi hardisk tek parca gorunuyor format atmadım hiç

umuyorum bu programla verilerimi geri alabilrim geri alırsam hardiski kıracam :D

By_S€KOPY;4907037' Alıntı:
teşekkürler deniyorum su anda scan yapıyor benim sorun 3 part bir hardisk vardı birgun laptop actım ntldr hatası verdi kurtramaya calıştım mbr yi sildim yanlışlıkla en sonunda ınvalid partıon hatası verdi hardisk tek parca gorunuyor format atmadım hiç

umuyorum bu programla verilerimi geri alabilrim geri alırsam hardiski kıracam :D

ben onlarca defa aldım kardeş,
iyi becerirsen sende alırsın

benim problemim su formattan sonra hard diski birlestirip yeniden böldüm suanda kurtaramiyorum programi denedim ama olmadi yardimci olursan sevinirim

benim problemim su formattan sonra hard diski birlestirip yeniden böldüm suanda kurtaramiyorum programi denedim ama olmadi yardimci olursan sevinirim

aynısı şu an benimde başımda,rapidden kendi upload ettiğim programı yeniden indiriyorum :)
sonuçları 2 gün içinde alırız

Netload Serious Filehosting - Netload HARiC
öteki iki link calisiyor bakmadan hemen linkler usmus demeyin millet
alternatif link cok indirin iste durmayin :))

4 yıl önce Çanakkale'de çektiğim videolarım dahil geldi :) bende şaşırdım,eksikler var,sabah oğlan beden habersiz 10gb lık oyunu çakmış ama bir format ve yine geri getireceğim,1 haftada toparım.Yalnız dosyaları recover ederken harici diske yapın.Çünki her çıkarıp sildiğinizi yeniden buluyor ve iş kısır döngüye giriyor.

k2d9ia.jpg

Bu program 10 numara herkese tavsiye ediyorum bütün harddiskimi kurtardım bunun sayesinde paylasan arkadasa tekrar teşekkürler...

harici hdd mecbur deneyecegım ıkı gundur kafayı yıyecektım nasıl kurtaracagım dıyeee sımdılık dosyaları program sayesınde gorebılıyorum ınsallah kurtarırım

harici hdd mecbur deneyecegım ıkı gundur kafayı yıyecektım nasıl kurtaracagım dıyeee sımdılık dosyaları program sayesınde gorebılıyorum ınsallah kurtarırım

hala forumdaysan merak ettim sonuç?

Geri