R_Studio 4.2

hocam çok saol emeğine sağlık zaten kullandığın bir programdı. hemen indirip arşivimi güncel tutayım:D

degazor35 nikli arkadaşım çok teşekkür ederim.Programı dün kullandım bilgilerimin %90 nını geri aldım.Program çok güzel çok teşekkürler

Ben programı yükledim.Sorunsuz çalıştı ben 2 gün önce leptopa format attım.Bir kaç program yükledim doğal olarak sonra fark ettimki pc deki resim ve videoları yedek almamışım ve başladım site site program aramaya valla baya bir prog.kurup denedim fakat ilginç olan aynı anda aynı cep telle çekilen ve hepsinin aynı yere attıgım resim ve videolardan sadece diger arkadaşın resimlerini buldu benim 1 tane bile resmimi bulmadı ya bir tanede olmazmıı :( çok ilginç geldi herşey aynı onun resimleri ok şimdi cd de yedekledik ama benimkiler hala yok.o yüzden sürekli program bulup belki bulur diye denedim sizin prog.çok güzel oda bulmadı çok üzgünüm ya sizce neden sadece bana ait resimler Yok :( bir nedeni varmıdır..?

Bu arada emeginize sağlıkk..
Teşekkürler

formattan sonra dosya yüklemedi isen kesinlikle geri gelmesi gerek.Resimlere dikkat et,kullanılışı kolay,hatta klasör olarak geri getiren harika programdır.Ben abartısız 100 formattan sonra bile alıyorum eski dosyaları.Bi daha dene istersen,olmazsa pm at..

Formattan sonra silici prog.yükledim belki bir belki 2 program yükledim zaten sonrasında veri kurtarma programları yükledim.Kaç kere tarattım kaç program denedim fii tarihindeki resimleri yeni resimleri buluyor sadece yine bana ait resimler yok ve son zaman videolar.yukarda yazdıgım gibi aynı anda aynı dosyaya kaydedilen arkadaşın ve benim resim ve videolar dan sadece arkadaşın resimlerini buldu ve eski resimleri smiley hatta açılan sayfalardaki resimleri bile buldu ama benimkiler malisef :yok ama açılmayan resimler var önizleme yok yada çizim yapılamadı diyor sanırım onlarda benim ulaşmaya çalıştıgım resimler acaba onların bir çözümü varmı ?( çok sorun degil dicem ama bir daha birlikte çektirmeye imkanım olmayan insanlarla resimlerim ve videolarım vardı manevii yani üzüldüğüm o :( bu konuda hiç birşey yapamammı ? :(:(::(

Birşey sorabilrmiyim belki bilginiz vardır resimlerin hepsi cep teldeydi zaten leptopa aktarıp telden silmiştim.Sonra telde virüs vardı bende telede hafiza kartınada format attım.Acaba Pc ye format atılınca veriler bulunuyor hafıza kartınada format atınca yada bicimlendirildiğinde programla veriler bulunurmu hafıza kartımda resim ve video doğal olarakta müzik vardı.O aradıgım tüm resim ve videoların hepsi karttaydı.
Teşekkür ederim.

paylaşım için tşk ikinci formattan sonrada kurtarılabilirmi acaba cd problemi yüzünden tekrar format atmak zorunda kaldım yardımcı olursan sevinirim şimdiden saol

verilerimi bende kaybetmiştim denicem şimdi kuruyorum programı....

bunun gibi proları çok kullandım ama kurtaramadım işallah bununlaa gelirrr...

TEŞEKKÜR...

Flash disk üzerinde ve kendii bilgisayarımda denedim .....

gerçekten diğer programlara göree çok büyük bir farkla geri getirebiliyor...

Mükemmel bi Program.....

sadece Extra Found Files klasörü değil diğer klasörler(root fln) onların içindende birsürüü geri getirilebilecek dosyalar çıkıyor......

biraz kurcalamakta fayda var.....

Formattan sonra silici prog.yükledim belki bir belki 2 program yükledim zaten sonrasında veri kurtarma programları yükledim.Kaç kere tarattım kaç program denedim fii tarihindeki resimleri yeni resimleri buluyor sadece yine bana ait resimler yok ve son zaman videolar.yukarda yazdıgım gibi aynı anda aynı dosyaya kaydedilen arkadaşın ve benim resim ve videolar dan sadece arkadaşın resimlerini buldu ve eski resimleri smiley hatta açılan sayfalardaki resimleri bile buldu ama benimkiler malisef :yok ama açılmayan resimler var önizleme yok yada çizim yapılamadı diyor sanırım onlarda benim ulaşmaya çalıştıgım resimler acaba onların bir çözümü varmı ?( çok sorun degil dicem ama bir daha birlikte çektirmeye imkanım olmayan insanlarla resimlerim ve videolarım vardı manevii yani üzüldüğüm o :( bu konuda hiç birşey yapamammı ? :(:(::(

Birşey sorabilrmiyim belki bilginiz vardır resimlerin hepsi cep teldeydi zaten leptopa aktarıp telden silmiştim.Sonra telde virüs vardı bende telede hafiza kartınada format attım.Acaba Pc ye format atılınca veriler bulunuyor hafıza kartınada format atınca yada bicimlendirildiğinde programla veriler bulunurmu hafıza kartımda resim ve video doğal olarakta müzik vardı.O aradıgım tüm resim ve videoların hepsi karttaydı.
Teşekkür ederim.

Bu konuyu 2 defa açtım.Çünki konu eskimiş ve çok gerilere gitmişti.Ya burada yada diğer konuda açıkladım.Hafıza kartı,usb bellek farketmiyor.Ben foroğraf makinemde çektiğim 1 yıl önceki video ve fotoları geri getirdim.Bu arada vakit ayır ,programı çöz.Öyle bir yer bulman lazım ki;
kaydettiklerin aynı klasör altında gelecektir.(İnşallah üzerine veri yazmamıştır.)
Kolay gele

paylaşım için tşk ikinci formattan sonrada kurtarılabilirmi acaba cd problemi yüzünden tekrar format atmak zorunda kaldım yardımcı olursan sevinirim şimdiden saol

Hocam,foruma yeni gelmişsin,önce hoş geldin.Burada program bakar veya ararken konunun devamınıda okuyunuz lütfen.Olumlu,yada olumsuz görüşleri inceleyiniz.Bir kaç post önce mesajım vardır.Ben lap-top u alalı 6 ay oldu.18nci formatını dün yedi.(Masaüstü PC format rekorum 121 dedir)...Fyonb un 3 boyutlu kemiklerle ilgili bir programı vardı.Vista ve win7 de çalışmadı bende ikisinden sonra xp yi yükledim.(Hafta sonu yine vista ya dönerim.Çünki vista m lisanslı) Benim artık ghost,acronis gibi programlara ihtiyacım yok.Tek yaptığım formattan sonra ilk iş bu programı çalıştırmak.(Ama yedek almanızı öneririm)
Sözün özü;
format sayısı önemli değil.en programı çözdükçe göreceksin zaten ne kadar harika olduğunu.Kolay gelsin..

Sagol arkadaş sanırım veri yüklenmişş ama ben yinede ısrarla sürekli deniyor taratıyorum biraz daha kurcalim,herkez hafiza kartı format yerse veri geri gelmez diyorda ama silinenler gelir dedikleri için tel karttada pc gibi veri kurtarabilirmiyiz diye sordum çok fazla bilgim olmadıgı için.tekrar teşekkürler.

bilginiz ve iginiz için teşekkürler.Çok fazla anlamadıgım için soruyorum kusura bakmayın.pc ye kaç kere taratma yaptım yukarıdaki sorunlar devam etmekte kurcalıyorum acaba başka yerdenmi bakmalıyı diye.hafıza kartına gelince bana hep silinen veriler eri gelir ama format atılan hafıza kartındaki veriler geri gelmez dediler siz 1 yıl önceki verileri şimdi buluyorum diyorsunuz ilginç o zaman ben beceremiyorum galiba siz hiçmi veri yazmadınız yani ben formattan bir gün sonra veri aramaya başladım yarı buldum yarı yok hafıza kartında hiçbirşey yok.bende var galiba sorun..( öyle bir yer derken ? ) siz söyeyin öyle bir yeride benide kurtarın sizide :)
ilginize tekrar teşekkürler.

ellerine sağlık bi deneyelim bakalım nasıl işe yararmı? paylaşım için teşekkürler...

Sagol arkadaş sanırım veri yüklenmişş ama ben yinede ısrarla sürekli deniyor taratıyorum biraz daha kurcalim,herkez hafiza kartı format yerse veri geri gelmez diyorda ama silinenler gelir dedikleri için tel karttada pc gibi veri kurtarabilirmiyiz diye sordum çok fazla bilgim olmadıgı için.tekrar teşekkürler.

bilginiz ve iginiz için teşekkürler.Çok fazla anlamadıgım için soruyorum kusura bakmayın.pc ye kaç kere taratma yaptım yukarıdaki sorunlar devam etmekte kurcalıyorum acaba başka yerdenmi bakmalıyı diye.hafıza kartına gelince bana hep silinen veriler eri gelir ama format atılan hafıza kartındaki veriler geri gelmez dediler siz 1 yıl önceki verileri şimdi buluyorum diyorsunuz ilginç o zaman ben beceremiyorum galiba siz hiçmi veri yazmadınız yani ben formattan bir gün sonra veri aramaya başladım yarı buldum yarı yok hafıza kartında hiçbirşey yok.bende var galiba sorun..( öyle bir yer derken ? ) siz söyeyin öyle bir yeride benide kurtarın sizide :)
ilginize tekrar teşekkürler.

şu sayfayı incele

http://www.hackhell.com/programlar/504252-r_studio-42-a-7.html....post61

eğer ki hala hafıza kartında bir şey kurtaramıyorsan,kurtarmak istediğin verinin üstüne yazılmıştır muhakkak.Olmuyorsa başka programlarla denemeye çalış ama sen bilirsin yinede..

ok.sitedede bakıyorum başka program başka sitelerede inat ettim er geç bulucam :) siz yazmışsınya 1 yıl önceki fotograf mak.resimlere ulaşıyorum diye sende o zaman zarfında tekrar üstüne muhakkak resim çekmişsindir yani veri yazılmış oluyor1 yıl öncesi yazınca ben 2 günlük verileri bulamayınca deli oldum.Azimliyim bulucam :) sağol arkadaş

Arkadaş tekrar format atsam birşey degişirmi ?Birde ben formatta C 25 ti onu 30 yapmıştım.bicimlenen hafıza kartında hiç birşey bulmuyor ama başka içinden resim silinen bir h.kartını da denedim onda ehhh bazılarını buldu (SİLİNEN RESİMLER AMA) teşekkürler

peki kardeş paylaşımın için teşekkürler fakat şöyle bir sorum olacak geri dönen dosyanın adıda aynen geliyormu mesela benim psd dosyalarım var çalışmaların isimleri farklı yani mesela psdnin temelini attım işte bilmem şu firma.psd diye kaydettim bunuda bana sağlarmı bu program isimleri ile geri gelirmi ?

Geri