radip share ra gerek yok ister download ister upload yapın

dostpartner

New member
Reaction score
0
sevgili arkadşalar öncelikle bu konuyu yazacak yer aradım faket bulamadım admin arkadşalarım konuyu yanlış yere yazdıysa özür dilerim şayet bu konu buraya ayıt değilse gerekli yere taşımanız rıca ederim

Arkadaslar FTP olarak vericeğim adresi kullanabilirsiniz...
İster upload ister download 7/24 acık bu ftp...
Hızıda gayet iyi...
Rapidshare dan kurtulmanız için....

FTP : ftp.oprograms.com

Username : upload1 Password : upload1

Harika fikir dostum...Ama bu nasıl olcak...Yani ben pek anlamam ama ftp dosya paylaşımları da bir server e ihtiyaç duyuyor diye biliyordum ben...Eğer öyle ise bu sever nereye ait...

Yaa dostum manyak bişii bu yaa...Harikasın...

rapidsten şaşmayın derim :) bu ftp nin ömrü ne kadar tartışılır :)

sevencloves hgaklı ne kadar ömrü var bunun rapid den şaşmamak mlazım...;)

bu serverin 3 sene ömrü var arkadaşlar

dostpartner' Alıntı:
bu serverin 3 sene ömrü var arkadaşlar
eger 3 sene ömrü varsa sabitlesinler bu konuyu her üye birseyler atar virus haric:D

doğru söylersin her üye bir şeyler atar ( kötü niyetli kişiler virüste atar )oradaki dosyalar exe dosyaları. ne olduğunu anlamadan virüsle tanışabilirsin. sonra o meşhur atasözü aklına gelir ... Dimyat a pirince giderken evdeki bulgurdan olursun.... benden uyarması

zalim' Alıntı:
doğru söylersin her üye bir şeyler atar ( kötü niyetli kişiler virüste atar )oradaki dosyalar exe dosyaları. ne olduğunu anlamadan virüsle tanışabilirsin. sonra o meşhur atasözü aklına gelir ... Dimyat a pirince giderken evdeki bulgurdan olursun.... benden uyarması

fikir guzel ama arkadasa katiliyorum bende guvenemezsin ki adam virus koyar icine indirir acarsin sonra bakarsin anakart kullanilmaz hale gelir:mad:

arkadaşlar bu tehlike her dowlnt sitesi ola bilir bunu bilmek gerekir

ben verdim öneriden vaz gectim hepinizden özür diliyorum saygılarımla

ben nasıl dosya eklicem bilmiyorum yardım ederseniz iyi olur ama arkadaşların dediği gibi tehlikeli bir iş

ben sahsen hicbir fark gormuyorum rapidshare filan hepsi ayni..sadece rapidshare biraz daha bilinen oldugu icin one cikmis..hatta ben rapidshare in fransada olanini tercih ediyorum cok super..ve bekleme yok..hemenpaylas var oda guzel bence..

teşekkür ederiz, alternatiflerin olması her zaman için çok çok iyi. hep berabeeeer devam.

ben ce dosye çakildiği zaman nereden olursa lsun viris taraması yapılmalı

tsk dosya eklerseniz sevinirim su an içi bos gibi

Geri