Radmin - Uzak Masaüstü (Resimli Anlatım)

fells2

Banned
Reaction score
0
Şimdi; dosyayı indirip açtığınız zaman 2 tane program göreceksiniz. Öncelikle "rserv31.exe" olan dosyayı kurun. Daha sonra aşağıdaki ayarlamaları özen ile yapınız.

# Kontrol etmek istediğimiz bilgisayara server programını kurduktan sonra şu adımları izleyin."Başlat >Tüm programlar> Radmin Wiever 3.0>Settings for Radmin Server" tıklayın resimdeki pencere açılacak.

2i96ume.jpg

Daha sonra Bu menüde sağ tarafta olan " Permission " butonuna tıklayın.

1zgzrrs.jpg

Üstteki resimde olduğu gibi " Radmin Security " sekmesi işaretliyken "Permission" butonuna tekrar tıklıyoruz.

2nsw748.jpg

Açılan pencerede "Add User" butonuna tıklıyoruz ve ayarlarını yapıyoruz.

2ex3dso.jpg

sername ; Yazan yere bağlanmak istediğiniz kişinin bilgisayar Kullanıcı adını yazıyoruz. Örnek Kullanıcı ; haspi

Password; yazan yere ise Yine bağlantı yapacağımız bilgisayarın açılış şifresini yazıyoruz

Confirm Password; burayada aynı şifreyi yazıp OK tuşuna basıyoruz.

1116yk8.jpg

Yukarıdaki çıkan pencerede ise; Kullanıcyı eklediğimiz zaman çıkacaktır. Burada yapmamız gereken ayarlar ise ; Bağlanacağımız bilgisayarda hangi işlemlere izin vereceğimizi saptamaktır. İsterseniz Hepsini seçebilirsiniz, istersenizde sadece işaretli olanları seçip ilerlersiniz.

Evet Kullanıcı ayarlarını yaptık.Şimdi Sıra; Radmin Viewer Kullanımına yani Bilgisayara bağlanmak için asıl gerekli olan özelliğe geldi :)

Bunun içinde İndirdiğiniz dosyada ; "rview31.exe" programını kuruyorsunuz. Kurduktan sonra çalıştıralım; " Başlat - Tüm Programlar - Radmin Viewer 3 "

Programı açtığımızda aşağıdaki gibi bir pencere gelecek;

fk2nti.jpg

Sol üst taraftaki en başta olan " Şimşek " işaretine tıklayın.

2nbbk1l.jpg

Şimdi burada yapacağımız olan değişiklikler önemlidir.

Connection Type yazan yer ile oynamayalım orası Full Control kalsın.

İp adress Or DNS name ; buraya ise bağlanacağımız bilgisayarın Ağ’daki Kullanıcı adını yazalım. yada şöyle yapabiliriz , Bağlanacağımız bilgisayardaysak ; Başlat - Çalıştır - cmd - ipconfig >>> yazın. Daha sonra karşımıza çıkacak olan değerlerden ; IP Adres : 192.168.x.x ’ni " İp adress Or DNS name" olan yere yazın. Unutmayın burası mutlaka doğru eklenmeli Nette gezindiğiniz ip adres değil. Modem’in atadığı İP adres olacak. Her modemde farklı durumda olabilir, ona göre yazınız.

Port numarasıyla hiç oynamayın. Eğer ben başka port ile bağlanmak istiyorum derseniz değiştirin fakat tamamen ayarları değiştirmekle birlikte

105rwr9.jpg

Ayarlarımızı yaptıktan sonra Tamam deyip çıktık üst tarafta. Çıktığımız zaman karşımıza Bilgisayar ’ın kullanıcı adı geldi. Tıklayıp giriyoruz. Ve Kontrol sizde olmuş oluyor.

Mesaj göndermek isterseniz aşağıdaki gibi ;

m8o953.jpg

Cannot connect to server hatası verirse eğer ; Bilgisayar arasında bağlantı sağlanamamış yada şifreyi doğru girmemişsinizdir anlamına gelir.

2e1hw7o.jpg

Mesaj göndermek istersek karşı tarafa mutlaka kullanıcı adını ve şifresini yazmalıyız ;

nqeky0.jpg

Mesaj yollamak istediğimizde aşağıdaki gibi bir kutu çıkar ve oradan mesaj yollayabilirsiniz.

Programa Aşagıdaki Linkten Ulaşabilirsiniz...

PHP:
http://rapidshare.com/files/111575863/Radmin.v3.2.Server-Client.7z

server ı karşı tarafa yükledikten sonra bi ayarlama yapılıyormu yoksa sadece server kurulup bırakılıyormu???
bide eğer karşı tarfın şifresi yoksa ne olcak ??
yardımını bekliyor olucam !

bu şekil program arıyorsanız ''team wiewer'' adlı programa bakmanızı da öneririm.bana kurulumu daha kolay geliyor.arkadaşlarımın pc deki sorunlarını bununla çözüyorum.
emeğe saygı sunarım. teşekkürler

Arkadaş Radmin İLe Bir Yerden Başka Bir Yerdeki Yani bir of,isteki 3 Pc Bağlanabilirmiyim....

Güzel bir program. Bende zamanında denemiştim. Ama daha sonraları TeamViewer diye birşey çıktı. O süper işte. Tavsiye ederim.

Muhabbetle

iyide dereceleri ayrıdrı programın ben karşı tarafın haber olmasın istiyorum...

Onun için radmin teamwiever iyidir ama karşılıklı olunca...

Key lisans felan yokmu

Anlatım ve paylaşım için tşkler.Umarım bu programı kullanmışsınızdır,çünkü bazı sorunlarım var.Daha doğrusu bu program hakkında bilgisi olan arkdaşlardan yardım beklıyorum.

Sorunum şu;

Arkadaşlar ben kablonet kullanıcısıyım,bu programı 2 bilgisayarada kurdum ayarları yaparak çalıştırdım.( 2 pc arasındaki bağlantı olayım kablo ile usb değil. ) Sorunsuz olarak desktop ve laptop Radmin aracılığı ile birbirine bağlanıyor.Fakat sorun şu Laptoptan Ağ Bağlantısını kullandığım ana makinenin IP sini değiştirmek istediğimde ,

Radmin aracılığı ile Ana makineye Başlat / Çalıştır / ipconfig/release ve enter dediğimde laptop ile ana makine arasındaki bağlantı doğal olarak kesiliyor ve radmin burada devre dışı kalıyor.Bunu aşmanın bir yolu varmıdır ?

yüreğine sağlık gayet güzel bişiye benziyor bakacam..

Paylaşım İçin Teşekkürler.

saolasın emeğine sağlık..

Geri