Radyo istekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SevencLoves

Altın Üye
Reaction score
0
Hackhell Radyo yenıden aktif arkadaşlar isteklerinizi bu başlıktan yapabılırsınız..

Radyoyu aşağıdaki winamp linkine tıklayarak isterseniz winamp dan.

yada aşağıdaki adresten media player aracılığı ile dinleyebilirsiniz.

www.hackhell.com/radyo

grup yorum sevda türksü ;)

ahmet kaya memleket hasreti

ama bak şöle sözler seven:D

giderim buralardan giderim bir gece vakti

ya beni sararsa memleket ahsreti

istediğin o olsun sıraya koyalım ABCD seni bir yerden gözüm ısırıyor ama hadi bakalım

olm pc ye yeni format bastık tüm mp3 ler uç.tu azar azar indiriyorum eldekilerle idare etcez bu akşam :)

bi de mısri kızı varsa eğer.Askerdeyken dinledim ama sözlerini unuttuğum için şarkıyı çıkaramadım sağolsun bi kardeşim hatırlattı tekrardan ;) çaktırma:)

Valla tarz bu yorum indirdim Kardeş seniniçin Çalacam yorumdan :)

Seven beni bilirsin
Zara - Hasretinle Yandı Gönlüm :(

yafs alla aşkına hareketli bişiler sıkışırın araya ....jilet manyagımı yapacaksınız leyn adamı

acun_karo' Alıntı:
yafs alla aşkına hareketli bişiler sıkışırın araya ....jilet manyagımı yapacaksınız leyn adamı

saat 02.24,isterseniz darbuka solo çalınsın bu saatte :eek:

Des Senin Türkünde Geliyor Ahmet Kaya Memleket Hsreti

Çalan Türkü Dido Buda Pasaklı Kızımız için çalıyoruz

allam ya sen kurtar beni bie teşekkür etmiş Hz.Dj.Sevenloves...... ya darbuka degilde birazcık hareketli bişiler canlandır sa ii olmazmı cnm kardeşim hem saat 2 diye damar olacak diye kaide yokki :D:D

hımm,hafta sonları yayın bende akşam 10'dan sabah 4'e kadar,bakalım o zaman neler olacak..şimdiden merak etmeye başladım

gelevera deresi varsa sevinirim kardeşim.Bu parça DESAN+SEVENCLOVES+REACTOR +THEOZY+SOLARİZ ve bana gelsin :p

evet arkadfaşlar bundan sonra isteklerinizi burdan yazabilir yada radyonun üzzerinde bulunan linkten direk buraya ulaşabilirsiniz..

Solariz e büyük teşekkürler

Sevencloves' Alıntı:
evet arkadfaşlar bundan sonra isteklerinizi burdan yazabilir yada radyonun üzzerinde bulunan linkten direk buraya ulaşabilirsiniz..

Solariz e büyük teşekkürler

hmmz çok daha güzel olmuş, :) sep senin isteğini sıraya koydum kardeşim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri