Radyo istekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
istek bölümü hayırlı olsun

Şu Anda Yayında Dostum React0r var ve isteklerinize cevap vermeye çalışacaktır kardeşim emin ol :)

metin şentürkten o yoksa başkasındanda olabilir ben seni ellerin olsun diyemi sevdim saygılarımla

Su anda Yayın Halk müziği saati :)o yüzden isteğinizi maalesef çalamayacam

aynada arkadas sarkisini istiyorum karapapatyam icin

Söyleyen kişiyide yazarsanız memnunolurum Listemde yoksada Download etmek için

Çaldığım tarz baştada dediğim gibi Türk Hal Müziği Amabir istisna su anda indirecem sıraya koyarım

dostum birde mahsuni seriten cali ver KIVREM

Bulamadığım şarkılarınız için O şarkıyı soyleyen sanatçının bir parçasını çalacam en azından

Pasaklı arkadaşımız dan Papatya ya Aynadan Biz akdenizliyizi çalıyoruz

Galiba tazr uymadı sıradaki Parça Adı Konmuş Ayrılığın Yine aynı Buda benden Kar tanesi Papatyaya gitsin onu özlediğimizi bilsin umarım en yakın zamanda aramızda olur

Ben geldim Zara var mı Zara?

Kirvem Mustafa Ahmet Kaya ile Pirimizin Birlikte Çaldığı Bir türküyü senin içinde sıraya koydum Burdan Tüm gurbetteki Canlara gelsin

Zara nın sevdiğin türküsü Senin içinde Sıraya Girdi Bim iyi dinlemeler

Ahaa artıkın bendeedinliyormm ona goree unutmustumyaa nezamndan berii artıkistek yaprz onu soyleyimm sevencloves arkidismm

Başımla birlite Cakans Elimden Geldiği Kadar isteklere cevap vermeye çalışıyorum

Eyvallah sağolasın ozamnn simdilik sendenn sezenden bir parça isteyimm ismini soylemiyimm Sen karar ver sonraa mevcut filandeğildir uzlmeniistemm Kafana gore cal bisey ama sezen aksu olsunn butun herkeze yoluyom burdan ozelkle sevipte ayrılanlaraaa :(

tesekurler ahmet kaya anisina

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri