RaDYo NeDen DiNLeNMiYoR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaΨèŔcİķ

Altın Üye
Reaction score
0
arkadaşlar sitemizin radyosu yayında ama şuan 13 dinleyici var bunun nedeni nedir acaba 400 online var ama sadece 13 kişi oda dinleyenlerin 3 tanesi yabancı dışardan girenler

pc deki mp3 leri dinlicemize www.hackhell.com/radyo yu dinlesek bence çok daha iyi olur

çünki orda harcanan bi emek var

anlayışınızdan dolayı hepinize şimdiden thanx

ayrıca düşünün prdada hit olursa reklamlar verilir :d foruma katkımız olur arkadaşalr lütfen duyarlı olalım:D

Walla ewde hep dinliom ben.... Sevencloves bilir.... :)

ee yani millet bi nevi dinlemeyen kaybeder ..! valla müthiş bi parça çalıyor... hemen açınn!!!!!
maverick farkıyla.....

+bi msn sesi , bi yahoo sesi geliyo maverick...
+sıradaki parçayı tüm hackhell bide bana gönderirmisin...
+şarkılar çok güzel

MaVeRcİk' Alıntı:
arkadaşlar sitemizin radyosu yayında ama şuan 13 dinleyici var bunun nedeni nedir acaba 400 online var ama sadece 13 kişi oda dinleyenlerin 3 tanesi yabancı dışardan girenler

pc deki mp3 leri dinlicemize www.hackhell.com/radyo yu dinlesek bence çok daha iyi olur

heralde istek yeri yok bi istek yeri olsa daha iyi olurdu ama genede güzel parçalar çalınıyo elinize sağlık :clap: :clap: :clap:

dostum ben yatmaz ailesine bi istek te bulundum
saolsun maverçik dostum beni kırmadı:))))

ya ben dınlemek isterim ama birkac kes acdım hosuma gitmedi şarkılar
ama dınlemeye calışırım....

J@CK@L' Alıntı:
ya ben dınlemek isterim ama birkac kes acdım hosuma gitmedi şarkılar
ama dınlemeye calışırım....
hiç açasım gelmiyor nedense hh radyosunu geçen açtım gece yarısı ne güzel extacy çalıyordu bu şarkıdan sonra kürtçemi ne öle bi şarkı çıktı :) demek istediğim dj arkadaşlar biraz daha dikkatli olursa iyi olur :::: şarkı sıralamasına biraz dikkat:):) neyse bende sesi kapatım dinlerim yawf:):):)

CaKıR_X' Alıntı:
hiç açasım gelmiyor nedense hh radyosunu geçen açtım gece yarısı ne güzel extacy çalıyordu bu şarkıdan sonra kürtçemi ne öle bi şarkı çıktı :) demek istediğim dj arkadaşlar biraz daha dikkatli olursa iyi olur :::: şarkı sıralamasına biraz dikkat:):) neyse bende sesi kapatım dinlerim yawf:):):)

dostum bu radyo radyoda herşey çalar jaçkal dostum buradan sanada sesleniyorum işine gelen dinlesin işine gelmeyende dinlemesin

iiiiiiiii formlar!!!

ya zaten bilgisayara herzaman oturamıyorum....
oturduğumdada belli müzikler dinlemek isterim...
radyodada sadece benim istediğim şarkıları yayınlamak zorunda diiil...
hizmet iyi... teşekkürler iyi çalışmalar....
ama sırf dinleyici sayısı artsın diyosanız radyo penceresi açık olup sesini kısabilrim...

MaVeRcİk' Alıntı:

Çünkü kardeşim radyodaki çalan kardeşlerimizi dj leri Hackhell üyeleri seçmedi ondan bu beni görüşüm

Arızalı problem çıkarma herkes görüşlerini beyan etmekte özgürdür..

react0r' Alıntı:
Arızalı problem çıkarma herkes görüşlerini beyan etmekte özgürdür..

:( :( :aba: ya reactor ben öle demek istmedim eger yanlış bir iş yaptıysam jaçkal dan da cakır_x den de senden de özür dilerim hepinize iiiiiiiiii formlar :( :( :aba:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri