ramazan ayı boyunca evrim ve türban haberleri açılmasın açılan acilen kilitlensin...

nestor

ARKEOLOG
Reaction score
0
arkadaşlar bu 2 konu forumun en çok tartışılan konular herkesin bildiği gibi...
benim önerim islam aleminin kutsal ramazan ayı boyunca bu konular açılmasın açılanlar kapatılsın zira bu önemli ayda din üzerinden siyaset yapılması dolayısiyle oluşabilecek yanlış anlaşılmalar her iki tarafın savunanları ve karşı çıkanlarını daha çok yaralayacak daha çok üzecektir..
bu konuda hemen kilitlenmeden biraz tartışmaya açılırsa en azından bu gece sahur vaktine kadar sevinirim...
tüm inananların ramazan-ı şerefini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim

not:son cümleyi anneannemi arayıp öğrendim hani yazılışta yanlış yapmiim die:)

saygılarımla...

ben biliyorum ardındanda adult
1 ay kapalı kalsın önerileri gelecek.

bence istenilen konu açılabilir. ve düzey
bozulmadığı sürece fikirler söylenir.

sevgili DeSaNTRaLiZaSYoN adultla ilgili bişey değil orda tartışma olmuyor ama yazdığım konularda illaki seviyeyi düşüren 1-2kişi çıkıyor sonra bildiğin gibi harala gürele...

Kimsenin Açacağı Konuyu Sansürlemeq Gibi
Bir Hakkımız Yoq. Açılan Konunun Evrim yada Türban
Olmasına Gerenq Yonq, Gereqsiz Açılan Konular
Zaten Kapatılır Meranq Etme Sen

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
ben biliyorum ardındanda adult
1 ay kapalı kalsın önerileri gelecek.

bence istenilen konu açılabilir. ve düzey
bozulmadığı sürece fikirler söylenir.

Adult Bölumu Bir ay kapalı Kalabilir mi :) :sigara:

bence 2si de hiç açılmasın
sadece Ramazan ayı boyunca değil
hiç bir zaman açılmasın

insanlar dinin emirlerinden ramazan ayında bahsetmiyecek mi yani bu ne tahammülsüzlük ya

ayavuzbey dinin emirleri falan die bahsettiğin şey burda bile tartışma çıkmasına sebep olabilir anlamadıysan yazımı birdaha oku ben bu ay içinde forumumuzda böyle bir tartışma olmasın diyorum adamın verdiği cevaba bakın alın işte arkadaşlar benim neden böyle bir öneri getirdiğimin açık kanıtıdır yukardaki arkadaş...

ARKADAŞLAR ÖNERİLER ÇOK GÜZEL DE

Zaten istemeyen o bölümlere bakmayacak lakin

bu bölümlerden rahatsızlık duyan arkadaşlar kendileri için değil diğer arkadaşlarının hiç olmazsa bu ay içerisinde zahmet cekip ikide bir yıkanmalarını istemediklerinden ve günahından dolayıdır bu öneriler ve bence doğrudurda.
Tabi üşenip yıkanmıyacak olanlarda olucaktır.Velhasıl bu bölümleri kapatanlarında büyük sevabı olur İNŞAALLAH.Tabiki olur.Kim ister kardeşinin bu durumda kalmasını birde o hal üzerinde ölürse daha kötü.Yetkileri olanlar yetkilerini İNŞAALLAH kullanırlar. birimiz hepimiz hepimiz birimiz için değilmiydi.Birbirimize saygılı olduğumuzu düşünüyorum.Teşekkürler RAMAZAN AYIMIZ herkese hidayet olur İNŞAALLAH...Teşekkürler

KLAVYESİ OLAN KONUŞUIYOO

ilgili kimse bi zahmet açtığım bu konuyu kapatsın millet burda bile saçmalamaya başladı...valla pişman ediyosunuz adamı duyarlı olduğuna..

bu konuda başlı başına prim getiren bir konu olmuş :p
haydı hayırlı traşlar...

Duyarlılığın için sağol da fikir özgürlüğünün yeri ve zamanı olmaz konular zaten abuklaşmaya başlarsa kitlenir.

Saygılar.

demokrik ülkedeki demokrasiye bak şu konuşulmasın bu konuşulmasın Türk milletine hakaret edenlerin bölücülük yapanların konuşma hakkı düşünce özgürlüğü varda ramazan ayında dini konular konuşmak yasaklansın çok komik ya:)

önce biz demokratik olalım sonra konuları tartışırız tartışmasmıını bilmiyosak hiç bi konu konuşulmasın zaten!!

demokrik ülkedeki demokrasiye bak şu konuşulmasın bu konuşulmasın Türk milletine hakaret edenlerin bölücülük yapanların konuşma hakkı düşünce özgürlüğü varda ramazan ayında dini konular konuşmak yasaklansın çok komik ya:)

önce biz demokratik olalım sonra konuları tartışırız tartışmasmıını bilmiyosak hiç bi konu konuşulmasın zaten!!

olimpiyat aynı mesajı 10 bin defa yazmışsın birini sil kardeş :)

ohaaa evrim konuları mı acılmasın nasıl yani yaa:goz: :mad: abi bu kadar geri kafalı olmayın yaa sacmalamayınyaa yazık lan acıorm sizi bole gorunce:( :(

Geri