Ramazan Ayının Sözde Müslümanları

Sana iki laf ettim lafımın altında kalıp ezildin hemen sokmalı çıkarmalı belden aşşağı cinsel çağrışım yapan cümleler kurmaya başladın eziiikkkkkk, bir de insanlıktan bahsediyorsun sen hele bir insan ol , insan olma evreni bir tamamla sonra insanlıktan bahset ezikkkkkk. Askerliği yapmadın sanırım, sen askerde çok dayak yersin lakabında ya "ezik" olur yada "alageyik " olur.

Kibar bi üslüp tutturmaya çalışıyorum ama sen gibi insanlara tahamül edilemiyor..yazsan başka dert, yazmasan başka dert...aklın sıra dalga geçmeye çalışarak görüş bildirdim diyorsun.. çileden çıkartırsınız adamı.

İnsanlık evrimini ve insan olmanın gerektirdiği şartları senle tartışmak yanlış olacaktır.

sen benim yerime 10-20-30 kere daha askere gidip gelirsin bu hevesle, emin ol devlette senin Türk askeri olarak çok ama hemde aşırı arkanda duracaktır, siyasal yönden iyi şeyler yapacaktır. (yersen).. hakkımı senin gibi gönüllü, küçük Hitler çakmalarına bırakıyorum. :durdurun

Sağol, baban kimse hangisiyse ona benden selam söyle ve deki çoluğuna çocuğuna sahip olsun kurda kuşa yem etmesin.

Aaauuuuuvvvvvvvvvv diye pek uluma ama ses tellerine zarar insanların.

Kib..bye iyi forumlar dilerim. :cool:

Geri