Ramazan Ayının Sözde Müslümanları

Ankara Oran'da sevgili hükümetinizin misafiri bulunan amerikan ajanları görevlerini tamamladıkları vakit hahamın arkasında ibranice safa durduğunuzda anlatmak istediklerimizi anlarsınız :)

ama sanırım geç olur !!!

eger bir haham gelip namaz kıldıracaksa bence arkasında durulur : )

eger bir haham gelip namaz kıldıracaksa bence arkasında durulur : )

cümlemi iyi idrak edememişsin güzel kardeşim,

cümlemde namaz kelimesi geçmemektedir,ama madem namaz kelimesinde ısrar edeceksin o zaman size Gökhan Ulay'ın "Vatikan İmamı" isimli kitabını okumanızı tavsiye ederim,zira gördüğün yada saf tuttuğun her sakallı dede olmayabilir.

cümlemi iyi idrak edememişsin güzel kardeşim,

cümlemde namaz kelimesi geçmemektedir,ama madem namaz kelimesinde ısrar edeceksin o zaman size Gökhan Ulay'ın "Vatikan İmamı" isimli kitabını okumanızı tavsiye ederim,zira gördüğün yada saf tuttuğun her sakallı dede olmayabilir.

ben oradaki saf tutarsınız kelimesini namazdaki saf anladım mesele yok :)

ama şunu merak ettim abd ajanları yenımı türkiyede var yoksa zamanında cekiç gücü doguda gezdırenler demı ak partılıyıdi yoksa adına başbuğ dediğimiz muhterem abd de eğitim görüpte türkiyeye gelmedi mi :) ülkeyi zamanında sattılar şimdi kim gelirse gelsin o koltuğa oturmadan bir selam vermek zorunda

artı şunu belirtmeliyim koç ailesini bu ülkede kim o kadar yücelti ve o aileden izin alınmadan yapılan işlerin sonu ne oldu hatta abd den alınacak silahlar için kim abd tarafından kefil olarak istendi zamanında eşşeği satmışlar biz semerin kavgasındayız : )

İnsan olmanın getirdiği değerler göz önüne alınmadan.. herkesin kendini/kitleleri insan olma sıfatından önce Müslüman ve/veya Türk olarak adlandırdığı bi yerde ;

- "Arapça kaynaklarımız yok edildi" vs..vs(dil değişti)
- "Türkçe konuşmuyorsunuz" vs..vs..(dilde çok farklı kökenli kelime var)

diyenler : iyi ki de haliniz böyle yoksa halimiz o zaman daha harap olacaktı,daha çok birbirinizi yiyecektiniz desek ya :durdurun

Arkadaşlar din üzerinden para kazanma olaylarına artık alışmadınız mı ?

ben oradaki saf tutarsınız kelimesini namazdaki saf anladım mesele yok :)

ama şunu merak ettim abd ajanları yenımı türkiyede var yoksa zamanında cekiç gücü doguda gezdırenler demı ak partılıyıdi yoksa adına başbuğ dediğimiz muhterem abd de eğitim görüpte türkiyeye gelmedi mi :) ülkeyi zamanında sattılar şimdi kim gelirse gelsin o koltuğa oturmadan bir selam vermek zorunda

artı şunu belirtmeliyim koç ailesini bu ülkede kim o kadar yücelti ve o aileden izin alınmadan yapılan işlerin sonu ne oldu hatta abd den alınacak silahlar için kim abd tarafından kefil olarak istendi zamanında eşşeği satmışlar biz semerin kavgasındayız : )

ABD de eğitim görmek ihanet sebebi ise, başbakan evlatlarını nereye koyacaksın seydiali? Bana Başbuğun gördüğü eğitimden değil, yaptığı ihanetten bahset. Bekliyorum...

Geçmişte de böyleydi kılıfına sarılarak mevcut hükümeti aklama çabanız mide bulandırıcı. Aynı zamanda şimdi ki hükümetinde ABD bağımlısı olduğunu açıkca itiraf etmiş oluyorsunuz. Farkındamısınız?

ABD de eğitim görmek ihanet sebebi ise, başbakan evlatlarını nereye koyacaksın seydiali? Bana Başbuğun gördüğü eğitimden değil, yaptığı ihanetten bahset. Bekliyorum...

Geçmişte de böyleydi kılıfına sarılarak mevcut hükümeti aklama çabanız mide bulandırıcı. Aynı zamanda şimdi ki hükümetinde ABD bağımlısı olduğunu açıkca itiraf etmiş oluyorsunuz. Farkındamısınız?

bu hükümeti haklamıyorum yanlışı elbetteki yanlıştır ama ama ama nasılsa bir dönem her doğan çoçuk borçlu doguyordu çocugun sucu neydi : ) aynı mantık geçmişdeki hataları düzeltme cabası içerisindeyiz : )

abd de eğitim görmek elbetteki iyi bir şeydir de gördüğün eğitime bağlı yanı ne tür eğitim aldıklarını da siz düşünün ki sonra özel harb daire başkanlığında görev almaları gayet düşündürücü

sende aslında benim başbuğ hakkında ne demekistediğimi gayet iyi anladın bana ülkücü gençlerin maraşta yaptıklarını anlatırmayın geçmişi temiz olmayan bir çok hükümet geldi bizi abdenin kuçağına oturtular şimdi de kim gelse mecburi otururuyor

baştaki asil hükümtleriniz abd ye rest çekip incirliği vermeseydi cekiç gücü bu ülkenin doğusunda başıboş bırakmasaydı kendi içimzdeki hainleri temzileseydiler o zaman bu hükümet abd yanlısı olmazdı suç geçmiş hükümetlerin teslimyetçi anlayışlarında ki bizi bu duruma getirdi geçmişimiz çok temiz değil geleceğimiz temiz olsun abd ye tek res çeken adamıda koltuğundan indirdi sizin o çok sevdiğinz diğer saygıdeger devlet adamları

eleştireceksen biraz ahlaki olmalı kendi siyasetçilerinize toz kondurmayın kı başarılı olsaydı halk sevseydi onları hükümeti kurdurudu bu ülkenin yüzde 49 unun oyunu almış bir hükümet var ya bu millete bir sorun var yada sizde : )

eleştireceksen biraz ahlaki olmalı kendi siyasetçilerinize toz kondurmayın kı başarılı olsaydı halk sevseydi onları hükümeti kurdurudu bu ülkenin yüzde 49 unun oyunu almış bir hükümet var ya bu millete bir sorun var yada sizde : )

:001_cool:

Onların tek delilleri sayıları ve çok olmalarıdır.

6/116 Yeryüzündekilerin çoğuna uyarsan seni ALLAH'ın yolundan saptırırlar. Onlar ancak zanna uyuyorlar ve onlar sadece tahminde bulunup saçmalıyorlar.

12/103 Ne kadar istesen de halkın çoğunluğu inanmıyacaktır.

12/106 Onların da çoğu, ortak koşmadan ALLAH'a inanmaz.

17/89 Biz bu Kuran'da her türlü örneği verdik, ne var ki halkın çoğunluğu inkarda direniyor.

:001_cool:

Onların tek delilleri sayıları ve çok olmalarıdır.

6/116 Yeryüzündekilerin çoğuna uyarsan seni ALLAH'ın yolundan saptırırlar. Onlar ancak zanna uyuyorlar ve onlar sadece tahminde bulunup saçmalıyorlar.

12/103 Ne kadar istesen de halkın çoğunluğu inanmıyacaktır.

12/106 Onların da çoğu, ortak koşmadan ALLAH'a inanmaz.

17/89 Biz bu Kuran'da her türlü örneği verdik, ne var ki halkın çoğunluğu inkarda direniyor.

ÇOKLUKLA ÖVÜNME VE TOPLUM PUTPERESTLİĞİ / Mehmet Aksoy

adlı yazıdan alıntı onuda ben belirteyimde ben çok olduğumuzu soyledım ama bizden dahaçok olanlarda var sonuçta türkiyede ki diğer partilerde yüzde 51 oy aldı kabul etsenızde etmesenizde ve sırf sizin gibi arkadaşlar yüzünden bazen kendimi koyu erdoğancı sanıyorum :)

aman belirt nerden alındığını belki böyle üstünlük kurarsın :)) Yahu Kurandan ayet bu, nerden aldığımın ne önemi var. Yazmaya eriniyorum kardeşim... Sen hafiyelik yapmaya erinmiyorsun ama Maşallah. :) ha başkasına aiti fikri kopyalayıp " alıntıdır" yazmasam, beni emek hırsızlığı ile suçlayabilirsin haklısın. Lakin burada aynen yazacağım ayetleri copy/ paste yapmış, kendimi bu saatte haybeye yormamışım bu kadarlık keyfi bana çok gördün, aha sana bunları yazacağım diye, erindiğim işi yaptırdın bana umarım mutlusundur.

aman belirt nerden alındığını belki böyle üstünlük kurarsın :)) Yahu Kurandan ayet bu, nerden aldığımın ne önemi var. Yazmaya eriniyorum kardeşim... Sen hafiyelik yapmaya erinmiyorsun ama Maşallah. :) ha başkasına aiti fikri kopyalayıp " alıntıdır" yazmasam, beni emek hırsızlığı ile suçlayabilirsin haklısın. Lakin burada aynen yazacağım ayetleri copy/ paste yapmış, kendimi bu saatte haybeye yormamışım bu kadarlık keyfi bana çok gördün, aha sana bunları yazacağım diye, erindiğim işi yaptırdın bana umarım mutlusundur.

emek hırsızlığı değil yazanın yazısına saygıdan ekledım birileri size ait sana bilirdi :laugh: konu konunun özünden çıkıp nerelere geldi aslında konuyu acanada saygısızlık yaptık

şu kurandan ayet kısmı da biraz beni üzdü incil gibi 7/8 deyip yazmışsınız başta incilden mi tevrattan mı diye düşündüm :p

hafiyelik değil aslında insanları açık aramaya ittiyorsunuz çünkü kendiniz hep açıklarda dolaşıyorsunuz : )

Eveeett, sevgili DeRSaaDeT kardeşimizin sayesinde, dünyada iki tür millet olduğunu öğrenmiş bulunuyorum.

1- Müslüman olanlar milleti.

2- Müslüman olmayanlar milleti.

Sonrasında ırkları öğreniyorum. alman ırkı, amerikan ırkı, ingiliz ırkı. vb.

Tabiki ortada TÜRK milleti veya TÜRK ırkı diye birşey olmadığı için onu öğrenemiyorum.

Okuduğum onca Tarih, Felsefe, Sosyoloji bilgilerinin boşa gittiğine üzülerek bu forumu hızla terk ediyorum.

Öğreneceğin daha çok şey var, okumuşsun okumuşsun ama hiç bir şey anlamamışsın. Ben sana yeni bir şey daha öğreteyim belki bu hayatı daha doğru yorumlayabilirsin: Köpekler her şeyi siyah beyaz görürler, köpekler için siyah ve beyaz vardır, sarı yoktur kırmızıda yoktur mavi yeşil hiç biri yoktur şimdi ne öğrendin diye sorsam muhtemelen köpeklerin her şeyi siyah beyaz gördüğünü söylersin değilmi? dürüst cevap ver, öyle değilmi? işte buda senin ezberci anlayışta bir eğitim almandan dolayıdır yani ne kadar okursan oku öğrendiğin bilgiyi kullanamaktır, bu nedenle şaşırıp kalıyorsun. Sana bunu neden anlattım? Çünkü sen herkesi kendin gibi sanıyorsun sonrada şaşırıp kalıyorsun, herkesi kendin gibi sanma, senden başka varlıklarda var. yaşadığın hayata bir bak, neler var bir sorgula, insanlar var , ağaçlar var kuşlar var köpekler var köpekten aşşağı nankör mahluklar var yani anlayacağın var oğlu var, onun için hiç bir şekilde şaşırmamalısın herkesi kendin gibi görüp boşluğa düşmemelisin . Senin şaşırdığın ve sana çok saçma gelen şeyler irticai (yamyamlık yobazlık hayvan vs) faaliyetlerde bir inanç unsurudur ve yeni icat edilmiş değildir, çok uzun bir maziye sahiptir.

Günümüzde iki millet olduğunu savunanların başında kafasında rum fesiyle ordan oraya cirit atan kadir mısıroğlu denen çok muhterem bir zat vardır, şaşıracağın bir çok şeyi merak edersen bu zatın hezeyanlarını takip et. Bu zatı çok muhterem azda gülüveren osmanlıdan daha çok osmanlıcı, kıraldan daha çok kıralcı bir zattır hatta öyleki kıralı bile kıraldan saymıyor osmanlı hanedanından olanı osmanlıdan görmüyor. osmanlı hanedanından bir şehzadenin ATATÜRKÜ övmesini kabullenemiyor, guruna yediremeyip şehzadeyi osmanlıdan saymıyor :) şehzade abdülhamitin torunu ama osmanlı değilmiş :) niye çünkü şehzade ATATÜRKÜ övmüş, işte böyle bir zat.

Sevgili SEYDİALİ kardeşim, rakamsal veriler her ne kadar üzerinde durulması gereken yada şu anki konumuzla doğrudan ilgili değilse de hakkaniyet ve doğru bilgi duyarlılığı açısından aşağıdaki gibi olmalıdır.

Bilgi:

Hz Muhammed Milattan Sonra 571 yılında dünyaya geldi.

İslamiyet Milattan Sonra 622 yılında ortaya çıktı.

Biz şu an Milattan Sonra 2012 yılındayız.

İslamiyetin kronolojik olarak şu anki yaşı 2012 - 622 = 1390 yıldır.

Türkler İslamiyete 10. yüzyılda yani Milattan Sonra 1000 ile 1100 yılları arasında aşamalı olarak geçti.

Türkler yaklaşık 2012 - 1000 = 1012 yıldır İslamiyeti yaşıyor.

Türkiyede yaklaşık 5 milyon Ateist var. Gayrimüslim demiyorum.

Dünyada yaklaşık 7 milyar insan var. Bu nüfusun yaklaşık 1.5 milyarı Müslüman. Ve tabiki Türkiyedeki bu 5 milyon Ateistde kayıtlarda Müslüman olarak geçiyor. Ve büyük olasılık Müslüman olan bir çok ülkedeki Ateistlerde aynı kayıt durmuyla karşı karşıya.

Ben sadece yukarıda söz konusu ettiğin 2000 yıl bilgisinin daha gerçekçi olmasını arzuladım. Başkaca bir amacım yok.

İslam hep vardı, Türkler islamiyeti 1000 küsür yıldan itibaren değil insanlık tarihi kadar uzun bir süredir yaşıyor. Peygamberin babasının adı Abdullahtır yani Allahın kulu yani islam yeni değil, evveli var hemde çok eskiye dayanan insanlık tarihini bile aşan. arapçılar için islam arap dinidir, arapça kutsaldır araplar mübarek varlıklardır, cennetin dili arapçadır, arapça tapınılması şarttır. bir arapçıya göre islam anladığın dilde yaşanılması ve tapınılmasını kafirliktir ezan bile anladığın dile çevrilmesi imkansıza yakın bir şeydir ancak irticanın karşısında sağlam ve kuvvetli bir irade gereklidirki imkansıza yakın olan şeyler normal olsun.

"bu gün halep de müslümanlar öldü bunu amerika yapmadı ! bunu kendine müslüman diyen bir muhterem yaptı "

SEYDİALİNDEN ALINTI...

---------------------------------

Siyasal Ümmetçiliğin nasıl çuvalladığını bu cümleden anlayabilirsiniz. Arap Baharı nedir, BOP nedir, bilmeyen adamların Türk Milleti kavramına düşman kesilmesine şaşırmamalı. ABD si, Liberali, AB si, islamcısı(!), bölücüsü aynı kaba pisliyor. Türk deyince tüğleri diken diken oluyor. Hadi Gavuru anladıkta bizim İslamcılara(!) ne oluyor? Türk Milleti kavramını bir yok etseler sanki memleket İSLAM ın güneş gibi parıldadığı bir yurt haline gelecek.

siyasal ümmetçilik yani arapçılık. bir insan mankurtlaştımı değil milletini anasını bile tanımaz öldürür. pekii islamcılara ne oluyor? sorusuna gelelim -onlara bir şey olduğu yok onlar için ibadet etmek en büyük olgudur, yeterki ibadet etsinler şeytanın bile ardında namaz kılarlar, şertef yok haysiyet yok, şerefleri namusları olmaz onların, bu nedenle bilmezler bopu hopu zopu, onların eline ver türbanı bak nasıl karıştırıyorlar ortalığı allahekber diyerek. tayyipten önce her cuma büyük bir camiden çıkıp türban şovları yapıyorlardı, on yıldır camilerde türban şov yapılmıyor yani islamcılar islamı maddi yada manevi hiç bir değeri olmayan bir bez parçasına indirgemiş bir itikattadır. sen onlara bop dersen anlamaz, ülkemiz desen anlamaz, bağımsızlığımız desen anlamaz, sadece türbanı al kafasından çırıl çıplak kalmış gibi olurlar ve ortalığı yıkarlar. Millet düşmanlarının ortak noktası arapçılıktır. arapçılara (siyasal ümmetçiler) göre arap olsak ne kadar büyük bir onur olurdu, arapça yazıp okusak ne büyük bir şeref olurdu , arapçılara göre Türkçe yerin dibine batsın, Türklük kalmasın hepimiz milliyetsizleşelim, araplaşalım.....

evet dediğin gibi aynen onu demek istiyorum uzun bir süredir islam gibi bir dine hizmet eden bir toplumun ardından geriye ne kaldı

Dine hizmet olmaz Tanrıya hizmet olur. İnsanlar din için değil dinler insanlar için yaratılmıştır/vardır....

R€B€L;5500909' Alıntı:
İnsan olmanın getirdiği değerler göz önüne alınmadan.. herkesin kendini/kitleleri insan olma sıfatından önce Müslüman ve/veya Türk olarak adlandırdığı bi yerde ;

- "Arapça kaynaklarımız yok edildi" vs..vs(dil değişti)
- "Türkçe konuşmuyorsunuz" vs..vs..(dilde çok farklı kökenli kelime var)

diyenler : iyi ki de haliniz böyle yoksa halimiz o zaman daha harap olacaktı,daha çok birbirinizi yiyecektiniz desek ya :durdurun

Çok güzel dedin braVoOooOoOooo sana, gerçi sen insan olma evresindesin ve insan olmanın getirdiği değerlere kafa yoruyorsun, bir kaç yüzyıl sonra belki Türk olursun ve Türk olmanın getirdiği değerlere kafa yorarsın. Evriminizi hızlandıracak ilaçlar kullanmalısın :) çok geridesin :) yontma taş devrindesin galiba ahhahahahahahaah...... gericilere çok kızıyorum ama senin gibileri görünce neşem yerine geliyor :)

Arkadaşlar din üzerinden para kazanma olaylarına artık alışmadınız mı ?

Alıştık alıştık, vakti zamanında okul harçlıklarımı biriktirip kosovaya yardım olarak gönderirdim meğer süleyman mercümek paralarımızı iç ediyormuş, vakti zamanında okul harçlığımı biriktirip çeçenistana gönderiyordum meğer kanal 7 yi samanyolu tv yi bank asyayı kuruyorlarmış deniz fenerleriyle gözlerimizi kamaştırıyorlarmış cemaat yurtları kursları yapıyorlarmış eeeeeee ne değişti şimdiii gene camilerde okullarda para topluyorlar Burma/ARAKAN için, alıştık bir kere vermeye ama bu sefer üzüm yaprraağını veriyorum...

Çok güzel dedin braVoOooOoOooo sana, gerçi sen insan olma evresindesin ve insan olmanın getirdiği değerlere kafa yoruyorsun, bir kaç yüzyıl sonra belki Türk olursun ve Türk olmanın getirdiği değerlere kafa yorarsın. Evriminizi hızlandıracak ilaçlar kullanmalısın :) çok geridesin :) yontma taş devrindesin galiba ahhahahahahahaah...... gericilere çok kızıyorum ama senin gibileri görünce neşem yerine geliyor :)

.

Burda 3 sayfadır birbirini görse belki bi anlaşmazlık durumunda bi kaşık suda boğacak vahşilikte ve hayvanlıkta olan sen ve senin gibiler mi yoksa ben miyim ?
İnsanlık evresini böyle düşün :thumbup1:

sana daha da çok sokmak isterim ama çoğalmanızdan korkuyorum.. bitmek üzeresin zaten.. :durdurun
Tengri'n neyse,hangisiyse sana doğru yolu göstersin. :durdurun

şu kurandan ayet kısmı da biraz beni üzdü incil gibi 7/8 deyip yazmışsınız başta incilden mi tevrattan mı diye düşündüm :p

Kuranda da bu sekilde verilebilir. Turkiyede pek kullanilmasa da uluslararasi tartismalarda cok kullanilan bir standarttir. 7/8 meselesi.

Merhum Ahmed Deedat bir konusmasinda bu sekilde kullanmis kurandan alinti yaparken.

http://www.youtube.com/watch?v=w--daGNL2VQ

ülkeyi zamanında sattılar şimdi kim gelirse gelsin o koltuğa oturmadan bir selam vermek zorunda

Yanlis yanlisi aklamaz mehmet :durdurun. Bu mantiktan dolayi zaten hep yanlisliklar devam ediyor.

Olayda basbakan ve partililer tarafinda bir kavrama eksikligi oldugunu dusunuyorum. Simdi ben demokrasiyi desteklemiyorum. AKP`ye sorsan demokrasiyi desteklemektedir ve Suriye`den Esed katil kopegi atilmali ve yerine demokratik! rejim kurulmalidir. AKP`nin mazisi bize gostermekte ki AKP demokrasiyi destekleyen bir parti degildir. Diger taraftan AKP`nin ortadogu hakkindaki bu tarz soylemleriyle ABD`nin soylemlerinin hep paralel oldugunu herkes gormektedir. Aslina bakarsan AKP`nin bir B plani yoktur. ABD ne derse uymak zorundadir. Bu particilik sisteminin temelidir. Iktidara gelen eskiden beri ekonomik bagimliliktan dolayi bunu yapmak zorundadir.

Mevcut turkiyedeki bircok insan demokrasiden yanadir ozunde. Bundan dolayi da AKP`ye oy versin vermesin zaten Esed ve onun gibilerin gitmesini yerine demokrasinin gelmesini halk ister. Ustelik demokrasi konusunda AKP gibi yalanci degil samimidir. Ama muhalif olan grubun muhalefet ettigi nokta ABD`ye uymayi reddetmesi konusunda baslar. Esed yerine gelecek demokrasi de gercek bir demokrasi degildir. ABD`nin yonetebilecegi bir demokrasidir. Yapilan yanlis politikadan dolayi Rusya, Cin gibi devletlerin destekleriyle PKK`nin eylemleri son donemlerde artmistir. Bu bumerangi yaratan AKP muslumanlik ayagina ABD`yi desteklemeye devam ededursun, memlekette bircok vatan evladi kaybedilmis, ucagimiz dusurulmustur. Suriyedeki muhalefet el altindan desteklense, minik amerikalik yapilmasaydi insanimiza zarar gelmezdi. Sonucta olen partililerin oglu degil ulke icindeki masum cocuklar ve dusurulen ucaktaki pilotlardir.

Not: Esed`i Turkiyede seven kisi sayisi 100 kiside 1 iken ABD`yi seven mevcut oy veren potansiyelinin yaridan fazlasina sahip bir hukumet icimizi yakan asil noktadir.

Olayda basbakan ve partililer tarafinda bir kavrama eksikligi oldugunu dusunuyorum. Simdi ben demokrasiyi desteklemiyorum. AKP`ye sorsan demokrasiyi desteklemektedir ve Suriye`den Esed katil kopegi atilmali ve yerine demokratik! rejim kurulmalidir. AKP`nin mazisi bize gostermekte ki AKP demokrasiyi destekleyen bir parti degildir. Diger taraftan AKP`nin ortadogu hakkindaki bu tarz soylemleriyle ABD`nin soylemlerinin hep paralel oldugunu herkes gormektedir. Aslina bakarsan AKP`nin bir B plani yoktur. ABD ne derse uymak zorundadir. Bu particilik sisteminin temelidir. Iktidara gelen eskiden beri ekonomik bagimliliktan dolayi bunu yapmak zorundadir.

Mevcut turkiyedeki bircok insan demokrasiden yanadir ozunde. Bundan dolayi da AKP`ye oy versin vermesin zaten Esed ve onun gibilerin gitmesini yerine demokrasinin gelmesini halk ister. Ustelik demokrasi konusunda AKP gibi yalanci degil samimidir. Ama muhalif olan grubun muhalefet ettigi nokta ABD`ye uymayi reddetmesi konusunda baslar. Esed yerine gelecek demokrasi de gercek bir demokrasi degildir. ABD`nin yonetebilecegi bir demokrasidir. Yapilan yanlis politikadan dolayi Rusya, Cin gibi devletlerin destekleriyle PKK`nin eylemleri son donemlerde artmistir. Bu bumerangi yaratan AKP muslumanlik ayagina ABD`yi desteklemeye devam ededursun, memlekette bircok vatan evladi kaybedilmis, ucagimiz dusurulmustur. Suriyedeki muhalefet el altindan desteklense, minik amerikalik yapilmasaydi insanimiza zarar gelmezdi. Sonucta olen partililerin oglu degil ulke icindeki masum cocuklar ve dusurulen ucaktaki pilotlardir.

Not: Esed`i Turkiyede seven kisi sayisi 100 kiside 1 iken ABD`yi seven mevcut oy veren potansiyelinin yaridan fazlasina sahip bir hukumet icimizi yakan asil noktadir.

bazen çok kızıyorum sana :)

bazende çok kızdığım için kendime kızıyorum :)

milleti esed le,esad la oyalarlarken her gün şehit düşen vatan evlatlarının haberleri 15 saniye bile sürmüyor :cursing:

dün Bayezıd camiinin önünde türban naraları atanların kaybolduğu gibi,marmara translantiğinin batışından bu yana filistin lilerde unutuldu :) yada adamlar refaha erdide bizmmi haberimiz yok?

Bu işlerin sosyal geçinen kişiler aracılığıyla yürümeyeceğini zaman içinde kavrayacak olan insanımız inşallah doğruları görürde geleceğini ona göre şekillendirir.Yoksa bir gece ansızın Şemdinli'den geldikleri gibi geliverirlerde askerin en başındaki daha göz yaşlaı kurumadan koltuğunu karayılan denen ite kaptırıverir :)

Bizde bu yalama basın varken gevurun süngüsü kıçımıza değmeden haberimiz olmayacak bu gidişle.

iyicene şamar oğlanı olmuşuz.sıfır sorunmuş.şu an iyi olduğumuz tek bir ülke gösterin.bu hükümet azerbeycanla bile kötü etti bizi.

Bugün medieva tersinden mi kalkmış ne!! Ha bire sağa sola verip veriştirmiş.

1- Müslüman olanlar milleti. 2- Müslüman olmayanlar milleti.

Mesajımda yeni bir şey öğrenme, acayip bir şekilde şaşırma durumu yok. O mesaj espri ve eleştri amacıyla yazılmıştı. Ve bu amaçla yazıldığını ortalama bir insan rahatlıkla anlar.

Sevgili medieva, ben 2 yıllık Laboratuvar, üzerine 4 yıllık Biyoloji bölümünü bitirdim. Araştırma laboratuvarlarında bir çok hayvanı gördük, inceledik. Ne yazık ki onca okumaya rağmen cahilliği üzerimizden atamadık. Ne yapalım buda bizim kaderimizmiş!!??.

İtibar edip etmemek kişinin kendisine kalmış bir şey. Dinsel kaynaklar insanlık ömrüne dair süre için yaklaşık 7.000-yedibin- yıl bilgisine vurgu yapar. Arkeoloji, Tarih, Sosyoloji gibi bilim kaynaklarına göre ise bu süre yaklaşık 20.000-yirmibin- yıl. Bu konuyla ilgili google araştırmalarında zaman bilgisi oldukça esnek ve oynak. Aynı konuyla ilgili bilgiler çeşitli kaynaklardan edinildiği ve kişisel düşünceler veya yorumlarda işin içine karışınca örneğin insanlığın tarihiyle ilgili 4 milyon yıl, 200.000 yıl, 1,5 milyon yıl gibi birbiriyle tutarlı olmayan bilgiler ortalıkta dolaşır durur.

Din olgusu bilindiği üzere canlı türü olarak sadece insan ile ilişkilendirilmiştir. O nedenle (inanç-insan-süre) verileri, Ahlaki, bilgiye dayalı, hakkaniyet gözeten bir duyarlılıkta olmalıdır. Sırf zırvalamış olmak için ben herhangi bir din veya islamiyet için, evren oluşmadan veya yaratılmadan öncede vardı, dolayısıyla bu din zaman açısından ele alındığında milyonlarca, milyarlarca yıl vardır diyebilirim.

Bugün medieva tersinden mi kalkmış ne!! Ha bire sağa sola verip veriştirmiş.

1- Müslüman olanlar milleti. 2- Müslüman olmayanlar milleti.

Mesajımda yeni bir şey öğrenme, acayip bir şekilde şaşırma durumu yok. O mesaj espri ve eleştri amacıyla yazılmıştı. Ve bu amaçla yazıldığını ortalama bir insan rahatlıkla anlar.

Sevgili medieva, ben 2 yıllık Laboratuvar, üzerine 4 yıllık Biyoloji bölümünü bitirdim. Araştırma laboratuvarlarında bir çok hayvanı gördük, inceledik. Ne yazık ki onca okumaya rağmen cahilliği üzerimizden atamadık. Ne yapalım buda bizim kaderimizmiş!!??.

-Önce şaka yaptığını düşündüm sonra "-forumu terk ediyorum" sözünü dikkate alınca ciddi olduğunu sandım, o söz yerine "-forumdan kaçıyorum" deseydin amacını da yaptığın şakayıda daha açık hale getirmiş olurdun. Her neyse sonuçta irticai inanç unsurlarının yeni olmadığını biliyor olmana sevindim çünkü bir köpeğe rastladığında insan sanmazsın en azından.

SİYAH VE BEYAZ iKİ RENK VARDIR BAŞKA RENK YOKTUR :) 1-Siyah renk. 2-Beyaz renk :)

İtibar edip etmemek kişinin kendisine kalmış bir şey. Dinsel kaynaklar insanlık ömrüne dair süre için yaklaşık 7.000-yedibin- yıl bilgisine vurgu yapar. Arkeoloji, Tarih, Sosyoloji gibi bilim kaynaklarına göre ise bu süre yaklaşık 20.000-yirmibin- yıl. Bu konuyla ilgili google araştırmalarında zaman bilgisi oldukça esnek ve oynak. Aynı konuyla ilgili bilgiler çeşitli kaynaklardan edinildiği ve kişisel düşünceler veya yorumlarda işin içine karışınca örneğin insanlığın tarihiyle ilgili 4 milyon yıl, 200.000 yıl, 1,5 milyon yıl gibi birbiriyle tutarlı olmayan bilgiler ortalıkta dolaşır durur.

Din olgusu bilindiği üzere canlı türü olarak sadece insan ile ilişkilendirilmiştir. O nedenle (inanç-insan-süre) verileri, Ahlaki, bilgiye dayalı, hakkaniyet gözeten bir duyarlılıkta olmalıdır. Sırf zırvalamış olmak için ben herhangi bir din veya islamiyet için, evren oluşmadan veya yaratılmadan öncede vardı, dolayısıyla bu din zaman açısından ele alındığında milyonlarca, milyarlarca yıl vardır diyebilirim.

Din olgusu yanlız canlı türü olarak insanlarla ilişkilendirilmiş değildir, yanıldığını google "hindu" , "budist" felan yaz karşına kutsal inekler çıkar :) ayrıca üzerinde allah yazan koyunlar, allah diye kükreyen aslanlar, allah diye anıran eşekler, ezan okuyan köpeklerde var anlayacağın din olgusu canlı türü içinde yanlız insanlarla ilişkilendirilmiş değildir, hatta cansız türlerle bile ilişkilendirilmiştir mesela hacerül esvet taşı vardır, bir çok camide ve müzede kutsal kılıç, kutsal don, kutsal çorap, kutsal ayak izi kutsal kıl tüy felan vardır. Din olgusunu sadece insanlar açısından bakarsak insanlık tarihi kadar eskidir demekle zırvalamış olmazsın.

R€B€L;5501232' Alıntı:
Burda 3 sayfadır birbirini görse belki bi anlaşmazlık durumunda bi kaşık suda boğacak vahşilikte ve hayvanlıkta olan sen ve senin gibiler mi yoksa ben miyim ?
İnsanlık evresini böyle düşün :thumbup1:

sana daha da çok sokmak isterim ama çoğalmanızdan korkuyorum.. bitmek üzeresin zaten.. :durdurun

Sana iki laf ettim lafımın altında kalıp ezildin hemen sokmalı çıkarmalı belden aşşağı cinsel çağrışım yapan cümleler kurmaya başladın eziiikkkkkk, bir de insanlıktan bahsediyorsun sen hele bir insan ol , insan olma evreni bir tamamla sonra insanlıktan bahset ezikkkkkk. Askerliği yapmadın sanırım, sen askerde çok dayak yersin lakabında ya "ezik" olur yada "alageyik " olur.

R€B€L;5501232' Alıntı:
Tengri'n neyse,hangisiyse sana doğru yolu göstersin. :durdurun

Sağol, baban kimse hangisiyse ona benden selam söyle ve deki çoluğuna çocuğuna sahip olsun kurda kuşa yem etmesin.

Bizde bu yalama basın varken gevurun süngüsü kıçımıza değmeden haberimiz olmayacak bu gidişle.

Basın özgür değil uşaktır, uşaklar hizmet etmekle mükeleftir, sana yalamalık gibi görünen şey yalamalık değil uşaklıktır ve basın uşaklığını insanlarımızı yanlış ve çarpıtılmış olarak bilinçlendirerek çok güzel yapıyor.

Geri