Eveeett, sevgili DeRSaaDeT kardeşimizin sayesinde, dünyada iki tür millet olduğunu öğrenmiş bulunuyorum.
1- Müslüman olanlar milleti.
2- Müslüman olmayanlar milleti.
Sonrasında ırkları öğreniyorum. alman ırkı, amerikan ırkı, ingiliz ırkı. vb.
Tabiki ortada TÜRK milleti veya TÜRK ırkı diye birşey olmadığı için onu öğrenemiyorum.
Okuduğum onca Tarih, Felsefe, Sosyoloji bilgilerinin boşa gittiğine üzülerek bu forumu hızla terk ediyorum.
Öğreneceğin daha çok şey var, okumuşsun okumuşsun ama hiç bir şey anlamamışsın. Ben sana yeni bir şey daha öğreteyim belki bu hayatı daha doğru yorumlayabilirsin: Köpekler her şeyi siyah beyaz görürler, köpekler için siyah ve beyaz vardır, sarı yoktur kırmızıda yoktur mavi yeşil hiç biri yoktur şimdi ne öğrendin diye sorsam muhtemelen köpeklerin her şeyi siyah beyaz gördüğünü söylersin değilmi? dürüst cevap ver, öyle değilmi? işte buda senin ezberci anlayışta bir eğitim almandan dolayıdır yani ne kadar okursan oku öğrendiğin bilgiyi kullanamaktır, bu nedenle şaşırıp kalıyorsun. Sana bunu neden anlattım? Çünkü sen herkesi kendin gibi sanıyorsun sonrada şaşırıp kalıyorsun, herkesi kendin gibi sanma, senden başka varlıklarda var. yaşadığın hayata bir bak, neler var bir sorgula, insanlar var , ağaçlar var kuşlar var köpekler var köpekten aşşağı nankör mahluklar var yani anlayacağın var oğlu var, onun için hiç bir şekilde şaşırmamalısın herkesi kendin gibi görüp boşluğa düşmemelisin . Senin şaşırdığın ve sana çok saçma gelen şeyler irticai (yamyamlık yobazlık hayvan vs) faaliyetlerde bir inanç unsurudur ve yeni icat edilmiş değildir, çok uzun bir maziye sahiptir.
Günümüzde iki millet olduğunu savunanların başında kafasında rum fesiyle ordan oraya cirit atan kadir mısıroğlu denen çok muhterem bir zat vardır, şaşıracağın bir çok şeyi merak edersen bu zatın hezeyanlarını takip et. Bu zatı çok muhterem azda gülüveren osmanlıdan daha çok osmanlıcı, kıraldan daha çok kıralcı bir zattır hatta öyleki kıralı bile kıraldan saymıyor osmanlı hanedanından olanı osmanlıdan görmüyor. osmanlı hanedanından bir şehzadenin ATATÜRKÜ övmesini kabullenemiyor, guruna yediremeyip şehzadeyi osmanlıdan saymıyor

şehzade abdülhamitin torunu ama osmanlı değilmiş

niye çünkü şehzade ATATÜRKÜ övmüş, işte böyle bir zat.
Sevgili SEYDİALİ kardeşim, rakamsal veriler her ne kadar üzerinde durulması gereken yada şu anki konumuzla doğrudan ilgili değilse de hakkaniyet ve doğru bilgi duyarlılığı açısından aşağıdaki gibi olmalıdır.
Bilgi:
Hz Muhammed Milattan Sonra 571 yılında dünyaya geldi.
İslamiyet Milattan Sonra 622 yılında ortaya çıktı.
Biz şu an Milattan Sonra 2012 yılındayız.
İslamiyetin kronolojik olarak şu anki yaşı 2012 - 622 = 1390 yıldır.
Türkler İslamiyete 10. yüzyılda yani Milattan Sonra 1000 ile 1100 yılları arasında aşamalı olarak geçti.
Türkler yaklaşık 2012 - 1000 = 1012 yıldır İslamiyeti yaşıyor.
Türkiyede yaklaşık 5 milyon Ateist var. Gayrimüslim demiyorum.
Dünyada yaklaşık 7 milyar insan var. Bu nüfusun yaklaşık 1.5 milyarı Müslüman. Ve tabiki Türkiyedeki bu 5 milyon Ateistde kayıtlarda Müslüman olarak geçiyor. Ve büyük olasılık Müslüman olan bir çok ülkedeki Ateistlerde aynı kayıt durmuyla karşı karşıya.
Ben sadece yukarıda söz konusu ettiğin 2000 yıl bilgisinin daha gerçekçi olmasını arzuladım. Başkaca bir amacım yok.
İslam hep vardı, Türkler islamiyeti 1000 küsür yıldan itibaren değil insanlık tarihi kadar uzun bir süredir yaşıyor. Peygamberin babasının adı Abdullahtır yani Allahın kulu yani islam yeni değil, evveli var hemde çok eskiye dayanan insanlık tarihini bile aşan. arapçılar için islam arap dinidir, arapça kutsaldır araplar mübarek varlıklardır, cennetin dili arapçadır, arapça tapınılması şarttır. bir arapçıya göre islam anladığın dilde yaşanılması ve tapınılmasını kafirliktir ezan bile anladığın dile çevrilmesi imkansıza yakın bir şeydir ancak irticanın karşısında sağlam ve kuvvetli bir irade gereklidirki imkansıza yakın olan şeyler normal olsun.
"bu gün halep de müslümanlar öldü bunu amerika yapmadı ! bunu kendine müslüman diyen bir muhterem yaptı "
SEYDİALİNDEN ALINTI...
---------------------------------
Siyasal Ümmetçiliğin nasıl çuvalladığını bu cümleden anlayabilirsiniz. Arap Baharı nedir, BOP nedir, bilmeyen adamların Türk Milleti kavramına düşman kesilmesine şaşırmamalı. ABD si, Liberali, AB si, islamcısı(!), bölücüsü aynı kaba pisliyor. Türk deyince tüğleri diken diken oluyor. Hadi Gavuru anladıkta bizim İslamcılara(!) ne oluyor? Türk Milleti kavramını bir yok etseler sanki memleket İSLAM ın güneş gibi parıldadığı bir yurt haline gelecek.
siyasal ümmetçilik yani arapçılık. bir insan mankurtlaştımı değil milletini anasını bile tanımaz öldürür. pekii islamcılara ne oluyor? sorusuna gelelim -onlara bir şey olduğu yok onlar için ibadet etmek en büyük olgudur, yeterki ibadet etsinler şeytanın bile ardında namaz kılarlar, şertef yok haysiyet yok, şerefleri namusları olmaz onların, bu nedenle bilmezler bopu hopu zopu, onların eline ver türbanı bak nasıl karıştırıyorlar ortalığı allahekber diyerek. tayyipten önce her cuma büyük bir camiden çıkıp türban şovları yapıyorlardı, on yıldır camilerde türban şov yapılmıyor yani islamcılar islamı maddi yada manevi hiç bir değeri olmayan bir bez parçasına indirgemiş bir itikattadır. sen onlara bop dersen anlamaz, ülkemiz desen anlamaz, bağımsızlığımız desen anlamaz, sadece türbanı al kafasından çırıl çıplak kalmış gibi olurlar ve ortalığı yıkarlar. Millet düşmanlarının ortak noktası arapçılıktır. arapçılara (siyasal ümmetçiler) göre arap olsak ne kadar büyük bir onur olurdu, arapça yazıp okusak ne büyük bir şeref olurdu , arapçılara göre Türkçe yerin dibine batsın, Türklük kalmasın hepimiz milliyetsizleşelim, araplaşalım.....
evet dediğin gibi aynen onu demek istiyorum uzun bir süredir islam gibi bir dine hizmet eden bir toplumun ardından geriye ne kaldı
Dine hizmet olmaz Tanrıya hizmet olur. İnsanlar din için değil dinler insanlar için yaratılmıştır/vardır....
R€B€L;5500909' Alıntı:
İnsan olmanın getirdiği değerler göz önüne alınmadan.. herkesin kendini/kitleleri insan olma sıfatından önce Müslüman ve/veya Türk olarak adlandırdığı bi yerde ;
- "Arapça kaynaklarımız yok edildi" vs..vs(dil değişti)
- "Türkçe konuşmuyorsunuz" vs..vs..(dilde çok farklı kökenli kelime var)
diyenler : iyi ki de haliniz böyle yoksa halimiz o zaman daha harap olacaktı,daha çok birbirinizi yiyecektiniz desek ya :durdurun
Çok güzel dedin braVoOooOoOooo sana, gerçi sen insan olma evresindesin ve insan olmanın getirdiği değerlere kafa yoruyorsun, bir kaç yüzyıl sonra belki Türk olursun ve Türk olmanın getirdiği değerlere kafa yorarsın. Evriminizi hızlandıracak ilaçlar kullanmalısın

çok geridesin

yontma taş devrindesin galiba ahhahahahahahaah...... gericilere çok kızıyorum ama senin gibileri görünce neşem yerine geliyor
Arkadaşlar din üzerinden para kazanma olaylarına artık alışmadınız mı ?
Alıştık alıştık, vakti zamanında okul harçlıklarımı biriktirip kosovaya yardım olarak gönderirdim meğer süleyman mercümek paralarımızı iç ediyormuş, vakti zamanında okul harçlığımı biriktirip çeçenistana gönderiyordum meğer kanal 7 yi samanyolu tv yi bank asyayı kuruyorlarmış deniz fenerleriyle gözlerimizi kamaştırıyorlarmış cemaat yurtları kursları yapıyorlarmış eeeeeee ne değişti şimdiii gene camilerde okullarda para topluyorlar Burma/ARAKAN için, alıştık bir kere vermeye ama bu sefer üzüm yaprraağını veriyorum...